Ana içeriğe atla

YAZ GELMEDEN CİLDİNİZE SU İÇİRMENİN TAM ZAMANI !

Yaz mevsimine resmi olarak geçmemize 2 ay kalmış olsa da hava sıcaklıkları çoktan yükseldi,  güneş ışınları ise cildimizle temasını iyiden iyiye arttırmaya başladı. Yaz gelmeden hücrelerimizin  nem rezervlerini doldurmak cilt görünümümüzü bütünüyle değiştirecek. Burada dikkat edilecek nokta şu; Acaba cildimizin bariyeri nemi tutacak kadar güçlü mü? Basitçe serbest radikallerden zarar görmüş hücrelerimizi altı delik bir kap olarak düşünürsek, ne kadar su koyarsak koyalım akacak ve kapta su kalmayacak.

Çözüm ise hücre yenilenmesini arttıran ve cildi onaran içeriklerden geçiyor. Durum bu olunca, cildi onarıp yenilerken derinlemesine nemlendirici etki sağlama gündemine “saf lavanta” oturuyor.
Saf lavanta hücre yenilenmesini hızlıca artırma özelliğine sahip. İşte bu yüzden tarihte de tüm egzama, kesik, yara ve tahriş reçetelerinin ilk sırasında hep saf lavanta esansiyel yağı yer alıyor.
Le Château Du Bois kendisinin yetiştirdiği %100 doğal ve organik saf lavantayla ürettiği nemlendiricileriyle cildimizi elastikiyetine, konforuna kavuşturmaya ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaya kararlı.

1-VÜCUDUNUZUN SUYU


 Mevsim geçişlerinde yapısına göre cildimiz hafiften yağlansa bile vücudumuzun kaderi sürekli kuruluk oluyor. Nemliliğin gün boyunca korunması, ancak hücre yenileyici ve onarıcı özelliği olan içeriklere sahip bir nemlendiriciyle mümkün oluyor.
Gücünü saf lavantadan alan LCDB Pürüzsüzleştirici  Bir Etki için Saf Lavantalı Besleyici Vücut Losyonu, hücre yenilenmesini destekliyor ve onarıyor.  Bununla beraber tahrişi ve kaşıntıyı yatıştırıyor. Aloe Vera, tatlı badem yağı ve kalenduladan oluşan sinerjik kompleksle de derinlemesine nemlendirme ve yapılanma sağlıyor.  Kuruluktan oluşan çatlakları da bütünüyle onarıyor. Gerisinde ise dinginleştirici saf lavanta kokusu bırakıyor.
Piyasa Satış Fiyatı:  Pürüzsüzleştirici  Bir Etki için Saf Lavantalı Besleyici Vücut Losyonu, 75ml,-100tl, 200 ml-155tl

 2-ELİNİZİN SUYU


Eller dış etkenlerden en çok zarar gören bölgeler. Bir de yaşlanma ilk ellerden belli oluyor. Le Château Du Bois ellere hakettiği özel bakımı verme bilinciyle formüle ettiği Saf Lavantalı Besleyici ve Koruyucu El Kremi’yle tırnak etleri de dahil olmak üzere elleri yoğun bir şekilde nemlendiriyor, pürüzsüz ve yumuşacık bir doku kazandırıyor.
Gücünü yine saf lavantadan alan bu el kremi dış etkenler sebebiyle iyice incelmiş epidermisteki bağ dokuları yapılandırıyor ve yenilenmiş bir görünüm sağlıyor. Organik aloe vera, tatlı badem ve shea yağından oluşan sinerjik komplekle de ellerimizin nem rezervlerini dolduruyor ve koruyucu bariyeri güçlendiriyor.
Son dokunuşunu ise  yağlı bir yüzey  oluşturmadan  gerisinde tatlı saf lavanta kokusu bırakarak tamamlıyor.
Piyasa Satış Fiyatı: Saf Lavantalı Besleyici ve Koruyucu El Kremi, 75 ml-85 tl; 150 ml-140 tl

3-CİLDİNİZİN SUYU

 Yaz yaklaşırken yağlı ciltler daha çok yağlanmaya, kuru ciltler de daha çok kurumaya başlıyor. Her ikisinin çözümü ise Saf Lavantalı Yüz Nemlendirici Gündüz Kremi.
Çünkü saf lavantayla  hücre çeperlerini onarıyor ve nemin burada kalmasını sağlıyor.  Shea yağı ve E vitamini ile de epidermisteki bağ dokuları güçlendirirken, yaraların ve izlerin iyileşmesini destekliyor, derinlemesine nemlendirme sağlıyor.
Yağlı ciltleri ise saf lavantanın yağ dengeliyici ve anti bakteriyel özellikleriyle ideal formuna kavuşturuyor. Gül suyu ile de yatıştırıyor. İnce dokusuyla da kolaylıkla emiliyor, gerisinde de hafif ve ferah bir his bırakıyor.
Piyasa Satış Fiyatı:  Saf Lavantalı Yüz Nemlendirici Gündüz Kremi, 50ml-145tl

SATIŞ NOKTALARI: Douglas Kanyon AVM İstanbul, Douglas Forum Bornova AVM İzmir
ONLINE SATIŞ: www.lcdb.com.tr

Yorumlar

  1. Lavanta gerçekten çok faydalı... Evde mutlaka lavanta yağı bulunduruyorum. Kokusu hem çok rahatlatıyor, hem de gerçekten tedavi edici bir etkisi olduğuna inanıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Lavanta kokusunu çok seviyorum ama fiyatı biraz pahalıymış açıkçası deneyipte memnun kalmazsak ...

    YanıtlaSil
  3. lavanta vazgeçilmez kokularımdan. bu özellikli bir ürünü denemem lazım

    YanıtlaSil
  4. Lavantanin bu yönünü bilmiyordum ben. Sayende öğrenmiş olduk. Bu ürün güzel olacak o halde.biraz pahalı ama.

    YanıtlaSil
  5. hiç dikkatimi çekmemiş bu Douglas'da bakayım başka neler varmış..

    YanıtlaSil
  6. Nerde nem, orada ben! Lavanta kokusuna da bayılırım! Bu marka ve ürünleri aklımda olsun, öperim!

    YanıtlaSil
  7. Lavanta yuz nemlendiriciyi cok merak ettim acaba gercekten yarar mi diye dusunuyorum :)guzel bir yazi olmus tesekkurler:*

    YanıtlaSil
  8. ay çok severim lavanta ben ama markayı ilk kez duyuyorum görüyorum :)

    YanıtlaSil
  9. hımmmm önemli bilgi pekiiii :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey