Ana içeriğe atla

Avon Kataloğundan Alınabilecek 5 İyi Ürün - Nisan K5 2016


İstanbul'da son günlerde hava sanki yazın son günleriymiş gibi. Böyle güzel günlerde insan kendini mutlu edecek şeyler için daha çok zaman ayırmalı. Birkaç yazı önce bahsettiğim gibi baharla birlikte yeni yazı dizilerine birer birer start verdim. Bunlardan biriside evime yollanan kataloglarla ilgili inceleme yazıları olacak. Bugün Avon Kataloğundan Alınacak 5 Ürün hakkında bir inceleme yapacağım. İnceleme daha çok önceden kullanıp, memnun kaldığım ve çoğunlukla o ayın indirimli ürünlerinden oluşacak.

Haydi gelin, Nisan Kataloğu 5. Sayısı'ndan sizlere hangi ürünleri öneririm, hemen inceleyelim.


1. Beautiful Butterfly EDP: İlkini denemek için almıştım fakat arkadaşım beğenip aşırınca 2. kez sipariş ettim. Bergamot, pembe gardenya ve misk içeren bu aylarda kullanılabilecek güzel bir parfüm. Bir müddet deneyimledikten sonra detaylı parfüm incelemesi yazılarımda görebilirsiniz. Ürün Avon Nisan kataloğunda 37,95 TL'ye satışta.

2. Fırça Temizleyici: Brushegg Silikon fırça temizleyiciler Türkiye'de de son günlerde oldukça popüler olmaya başladılar. Avon' un bu yenilikleri yakından takip edip, uygun fiyata örneklerini denememiz için bizimle buluşturmasını seviyorum. Sipariş ettim fakat henüz gelmediği için görselde yer almıyor. Katalog fiyatı 9, 95 TL.

3. Premiere Luxe EDP: Gardenya, yasemin ve manolyanın mükemmel uyumu! Blogta ayrıntılarıyla mevcut olan Premiere Luxe parfüm, geçen sene kullanıp çok memnun kaldığım, fiyat, performans hele ki kalıcılık bakımından benden 5 te 5 alan bir parfümdü. Bu katalogta Luxe Eyeliner hediyesiyle birlikte 42,95 TL' imiş.

4. Mineral İçeren Maske: Yine kullanıp, blogta ayrıntılı bir şekilde incelediğim üründü. Yağlı, gözenekli genç ciltlerin memnun kalacağını düşündüğüm, içeriğinde salistik asit içeren fiyat/performans açısından kaliteli bir ürün. Fiyatı %50 üzerinde bir indirim ile 7.5 TL'imiş.

5. Soyulabilen Arındırıcı Jel:  Bittikçe aldığım bir ürün. Özellikle detaylı yazısında bahsettiğim gibi burun kısmında ciddi sorunlar yaşayanlar için çok memnun kalabileceklerini düşündüğüm bir ürün. Daha önce kime önerdiysem, hep olumlu geri dönüşler aldım. Yine %50 indirim ile 9,95 TL'ye Avon Nisan Kataloğundan alabilirsiniz.

Bahsettiğim bu 5 üründen, herhangi birini daha önce kullandınız mı?  Bu ay daha önce kullandığım 4 ürünü ve ilk defa kullanacağım 1 ürünü seçtiğim Nisan Kataloğunu incelediniz mi? Siz neleri önerirsiniz ya da şimdiden siparişini verdiğiniz neler var?

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. Butterfly parfüm tamm benlikmiş! Çok merak ettim kendisini... aklımda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Saatine bayıldım :) Güle güle kullan canım aldıklarını :*

    YanıtlaSil
  3. avonun parfümleri gerçekten çok güzel :) soyulabilen arındırıcı jeli de merak ettim :) bir temsilci bulabilirsem bakayım bi :)

    YanıtlaSil
  4. soyulabilen arındırıcı jeli merak ettim hazır indirimdeyken alayım inşallah

    YanıtlaSil
  5. avon ojeleri severim ben güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. Avon markasının sadece asansörlü göz kalemini kullanmıştım. Uygun fiyatlı fırça temizleyicilerin çıkması harika :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel olmuş seçimler güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Avon'un parfümlerini çok seviyorum. Brushegg'i de denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  9. soyulabilen arındırıcı jeli çok seviyorum
    birde awondan favori parfümüm today benim

    YanıtlaSil
  10. Katologu arkadaşımdan alıp tekrar bakacağım.
    birgulunlezzetleeri

    YanıtlaSil
  11. Parfümlerini seviyorum ben de

    YanıtlaSil
  12. Parfümünü merak ettim,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. Seçimleriniz çok güzel, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  14. Hepsini merak ettim desem yeridir.Premiere Luxe parfümü bir yakınımda denemiştim.Gerçekten güzeldi...

    YanıtlaSil
  15. Clear skin kil maskesini kullanıyorum ben, çok düzenli kullanmadığım için etkisini net söyleyememekle birlikte kullanım sonrası cildi rahatlatıyor ve kurutup pul pul dökmüyor.. fiyatı da düşmüş :)

    YanıtlaSil
  16. Aa brushegg Avonda damı varmış ilk kez gördüm

    YanıtlaSil
  17. Avon'un Far Away ve Rare Gold parfümleri benim kış parfümlerindendir. Tenimle inanılmaz kalıcılar.
    Seçimlerin de çok başarılı bu arada :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey