Ana içeriğe atla

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ


hada labo tokyo cilt bakım ürünleri gratis 'te

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz. 

Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz.
hada labo tokyo cilt bakım ürünleri kullananlar

Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı ürünü var. Ürünler iki farklı ambalaja sahip. Kırmızı seri anti aging özelliğe sahipken, beyaz kutular genç ciltlerin bile kullanabileceği özellikte.  

Su hayat ise hyaluronik asit hayata tutunmamızı sağlayan köprüdür desem çokta abartmış olmam değil mi? Lise biyoloji derslerinden hatırlıyorsanız; hyaluronik asit ciltten ekleme kadar tüm vücudumuzda bulunan bir molekül. Görevi, suyun kendi ağırlığının 1000 katını tutarak cildi nemlendirmek ve korumak. İnsan vücudunun ortalama %70' ı su, kan plazmasının %90'ı su iken bu bileşenlerin görevinin neden önemli olduğunu anlıyorsunuz değil mi? Markanın felsefesi kozmetiklerin ciltle tam uyum içinde çalışması gerektiği şeklindeki Japon güzellik felsefesinden geliyor. Bu nedenle yaşlandıkça azalan hyaluronik asiti cilde geri yüklemek temel amaç. #Evdekal günlerinde okula gidemeyince biyoloji dersini buraya taşımış gibi hissettim :)

Anneler günü için hediyelerim arasına Hada Labo Tokyo Kırışık Karşıtı Jel Losyon ve Kırışık Karşıtı 40+ Gündüz Kremi de vardı. Annem ürünleri bitirince detaylarını anlatacağım ama şimdilik size ilk incelemelerimizden bahsedeceğim. Fotoğraflar ve ilk deneyim anneye, içerik araştırmaları bana ait :) Kendi yaşıma uygun ürünleride ilerleyen aylarda almayı düşünüyorum.

hada labo tokyo kırışık karşıtı jel losyon deneyenler

HADA LABO TOKYO KIRIŞIK KARŞITI JEL LOSYON İNCELEMESİ;

Pahalı markalar ile yarışacak şekilde bir içeriğe sahip. ''Super Hyaluronic acid'' yani 3 farklı boyutta HA' nın özel bir karışımını içeriyor ki ürün seçerken en az üç farklı boyutta hyaluronik asit içeren ürün seçmek önemli. Bu şekilde cildin alt katmanlarına inebilir, cildi daha dolgun gösterebilir ve nemi cilde kitleyebilir. ( Özellikle kendi bünyesine su çekmeyi seven HA uygulamalarında nemli cilde uygulama yapmak veya üzerine termal su sıkmakta önemli. Cilde nemi kitleyen formül, suyun ciltten buharlaşmasını engelleyerek, kırışıklık oluşumunuda engelliyor. ) 

Yaş sınırlaması olmayan bu ürünü bence 25 yaş üstü herkes kullanabilir. İçeriğinde alkol, parfüm ve esansiyel yağ yok. Hassas ciltler de rahatlıkla ürünü kullanabilir.

Yüz temizlendikten sonra iki üç pompa yeterli geliyor. Losyon olarak isimlendirilmiş olan ürün essence yapısında, tonik gibi sıvı yapıda. Likit, kremsi ya da süt formda diyemem.
hada labo, hyaluronik krem, retinol, kolajen krem, uygun fiyatlı anti aging kremler

Nemli cilde uygulanan ürün, hızlıca emiliyor. Çok yapış yapış bir his bırakmıyor. Losyonu uyguladıktan sonra verdiği nemlilik, dolgunluk hissi başarılı.

İçeriğinde süper hyaluronik asit dışında retinol ( A vitamini. cilt bakımında yaşlanmayı ciddi oranda yavaşlatan ve kırışıklık açan bir içerik ) ve kolajen bulunmakta.

Makyaj bazı olarak kullanılması da önerilmiş. Başarılıda olur gibi, ilerleyen zamanlarda  bende deneyeceğim. 

Sabah akşam kullanmaya uygun.  

Hada Labo Tokyo Kırışık Karşıtı Jel Losyon 150 mL ve şu an %50 indirim ile 54,50 TL'ye satılmakta.

hada labo tokyo anti aging krem, hyaluronik asit, retinol, ginseng, kolajen içeren uygun fiyatlı nemlendiriciler

HADA LABO TOKYO KIRIŞIK KARŞITI 40+ GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ;

40 yaş üstü kişilerin kullanabileceği bu nemlendirici gündüz kremi 4 farklı boyutta hyaluronik asit içeriği dışında özellikle kolajen, anti aging' in annesi retinol (retinly palmitate) , tetrapeptitler ( 4 amino asit kompleksi ile yaşlanma etkilerini ciddi anlamda azaltan içerikmiş. Tip I kolajen, elastin ve hyaluronik asit sentezini arttırarak cilde gençleştirme etkisi vermekte. ), tohum yağları ( jojoba, ayçiçeği, mısır,), vitaminler ( A ve E ), soya proteini gibi  içeriklere sahip. Ayrıca antioksidan tokofenol, sodyum hyaluranete crosspolymer ( Gliserin gibi nemde kitler ) ve thioctic asit (lipoik asit) içerikteki güçlü etkenlerden.


Alkol, esansiyel yağ, parfüm yer almamakta. Hassas ciltlerde rahatlıkla kullanabilir.

Yapısı yoğun kremsi. Fakat hızlıca emilmesi artısı. Biraz yapışkanlık hissi bırakıyor ama rahatsız edicilik yok. Kuru ve normal ciltlere oldukça uygun. 

3 hyalüronik asit içeren anti aging nemlendirici kremler, hada labo, japon güzellik sırları

Krem şık, sağlam bir kavonozda. 50 mL boyutundaki Hada Labo Tokyo Kırışık Karşıtı 40+ Gündüz kremi %50 indirim ile şu an 59.50 TL' ye satılmakta.

Yazımı bilgilerle boğmamak adına kısa tutmaya çalıştım ama içerikleride merak edenlerin kaçırmaması için az da olsa anlattım. Hada Labo Tokyo ürünleri ile ilgili yazımı sonuna kadar okuduysanız, teşekkür ediyorum. Sizler ürünleri incelediniz mi? Marka ile ilgili görüş ve deneyimleriniz varsa duymak isterim.

Kırışmadan kalın,

İlke :)

Bu uzun yazı

Yorumlar

  1. Kırışıklıklarla en erken mücadele en iyidir diye düşünüyorum. 40+ olmasaydı ben de denemek isterdim kremi. İçeriği çok iyi duruyor hyaluronik, retinol, kolajen ..Yaşlanma karşıtı Hada Labo :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hada Labo Tokyo serisinde yaş grubumuza uygunları var. 25' ten sonra böyle içerikleri kullanmak lazım bence. Mesela bu losyonda yaş sınırlaması yok aklında bulunsun.

      Sil
  2. sakura gördüğüm herşeyi alma gibi bir huyum vardırr . çok güzel bir yazı olmuş daha önce görmüştüm ama alamamıştım bunu sayende bilgilenmiş oldumm

    YanıtlaSil
  3. Markayı sayende denedim canım ,40 yaş olanları kullanabilirim ama cilt yapıma uygun olana bakmam lazım . Fiyatta gayet uygunmuş ,bu markayı yakından inceleyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. Aaa Gratislerde satılmaya başladığını bilmiyordum, bu markanın içeriklerini çok merak ediyorum. Bir araştırayım :)

    YanıtlaSil
  5. Aaa Gratislerde satılmaya başladığını bilmiyordum, bu markanın içeriklerini çok merak ediyorum. Bir araştırayım :)

    YanıtlaSil
  6. hiç duymamıştım gratiste satılıyorsa açılınca incelerim artık...

    YanıtlaSil
  7. Gratis'te varsa Hada Labo Tokyo ürünlerine ulaşmak kolay olacak :) Kırmızı seriyi denemek isterim kırışmadan kalmak lazım ;)

    YanıtlaSil
  8. Burada satılan senin de yazdığın gibi Polonya'da üretilen ürünlermiş. japonya'da üretilenler çok daha iyi deniyor. Ama biz yüne elimizdekiyle yetineceğiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah onlara ulaşabilsek. Bir şekilde ulaşmayı öğrendik gerçide dolar bizi 10'la çarptıkça zor.

      Sil
  9. 28 yasimdayim bu seriyi kullanmam uygunmudur acaba hangi seriye bakmm gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Yaşınız ve cildinizin ihtiyacı olanı siz daha iyi bilirsiniz. Üründe yaş sınırlaması olmadığı için ihtiyacınıza yönelik olduğuna karar verdiyseniz, deneyebilirsiniz.

      Sil
  10. Yıkama jeli on gün sonra fena yanma ve hafif kızarma yaptı yüzümde mavi kavanozdaki kremiyle birlikte kullanıyordum sanırım yıkama jeline veda edeceğim belkide krem tahriş etmiştir hangisinden oldu anlayamadım ama jel daha mantıklı geliyor sabah akşam kullaniyordum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçinde retinol falan olduğu için cildiniz alışık değilse tepki vermişte olabilir. Yıkama jelini denemedim ama onu da almayı planlıyorum.

      Sil
  11. gündüz kremi alnımda sivilce çıkardı çok ..ilk defa denedim..ama sanırım iyi degil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek kullanımda mı çok sivilce çıkardı? Dönemsel ya da hormonal olarak bi sıkıntı yaşamamanıza rağmen devam ediyorsa ürün size iyi gelmemiş, içeriğinde cildinize uygun olmayan bir şey olabilir. Bu yazıdan sonra ben birkaç kutu daha aldım annem bittirdi. Kendisi memnundu,

      Sevgiler.

      Sil
  12. Göz cevresini kullaniyorum harika otesi bayildim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey