Ana içeriğe atla

Huncalife Nisan Kataloğu Sipariş #1

Merhabalar,

Yakın zamanda Huncalife ve üyelik sistemi ile ilgili ufak bilgiler vermiştim. Sisteme ilk 2012'de üye olmuştum fakat uzun zaman sipariş girmeyince üyeliğim silinmişti. Şimdi ücretsiz üyelik kampanyası ile üye oldum ve hemen siparişlerimi girdim.


Fırçaların yapıları oldukça yumuşak, internette olumlu yorumlar okuyunca denemek için özellikle eyeliner fırçasını almak istemiştim. Bakalım yıkama, kuruma ve kullanım süreçleri nasıl olacak?

Unique Love deodarantı daha önce severek kullanmıştım. Yine alum deodorant  ' alüminyumsuz deodorantlar ' listesine girmesiyle ilgimi çekmişti. Umarım herkesin övdüğü kadar vardır =)

Soft Time vücut kremi Aynısefa bitkisi içeriyor. Diğer katalogta bulunan Aynısefa kreminden arkadaşlarım çok memnundu, Ahmet' e kuruluk için iyi gelen kremi piyasada bulamayınca farklı arayışlar içine girdim. Tabi sipariş girdikten sonra bir arkadaş, doktor bana kortizonlu kremler vermişti, zamanla onları kullanmak istemeyince farklı kremler denedim Huncalife' ın Çay Ağacı Özlü serisini deneyince derdime çare oldu, dene diye mesaj atınca hem üzüldüm hem sevindim. Eğer bu krem iyi gelmezse şansımızı birde onunla deneteceğim. 

Huncalife Home Proffessional serisi için Amway L.o.C' den daha iyi gibi yorumlar alınca, ne olsa her markayı deniyorum, içerik böyleyken ne kaybederim niyetine alındı.

Yine parfümler, eyeliner, ruj, el kremi ve yüz kremi merakla denenecek =)

Yukarıdaki ürünlerin kimi 1 tane kimi 3'er tane. Temsili olarak kendime ve yakınlarımın aldıklarını sizlerle paylaşmak istedim. Detaylı yorumlar kullandıkça blogumda yer alacak.

Eğer Huncalife ailesine katılmak istiyorsanız benimle bağlantıya geçebilirsiniz. Benim üyelik için referans linkim şu; https://tr.huncalife.com/Default.aspx?ReferenceID=f43cbf4a-d1ee-45b9-9820-767d3301c9ec 

ister üyeliğinizi birlikte açalım, ister tıklayıp siz doldurun. Bana haber verin ki, ücretsiz olarak sizlere kataloglarınızı yollamayı unutmayayım :)

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. Güle güle kullanın çok duymaya başladım Huncalife'ı bi göz atayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında geçmişi daha öncelere dayanan bir firma olsa da yeni yeni duyulmaya başlıyor. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Benim de üyeliğim vardı ama silinmiştir sanırım :) bir bakayım senin linkine :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak canım, üyelik mesajın gelirse kataloğunu yollarım. Öperim :*

      Sil
  3. Şu pembe kurdelalı parfümün kokusu muhteşemmm keşke biraz daha kalıcı olsa. Fiyatı nedir bilmiyorum ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katalogta 19-20TL gbi bir fiyatı vardı sanırım. Parfüm testerlarını yollamışlardı 3-5 parfümü çok beğendim, indirimde buldukça deneyeceğim. Kalıcılık tamamen tenle alakalı, bakalım nasıl olacak.

      Sil
  4. Gelsin fırçalar <3 Güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, umarım sende beğenirsin :*

      Sil
    2. Sağol canım, umarım sende beğenirsin :*

      Sil
  5. Bende bu ay deneyeceğim canım firmaları öZellik le merak ettim 😊

    YanıtlaSil
  6. Ben de fırçaları merak ediyorum en çok :)) Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. ev ürünleri hakkındaki yorumlarını bekliyorum

    YanıtlaSil
  8. Fırçalarla ilgili yorumlarını bekliyorum İlke'cim ...

    YanıtlaSil
  9. Bebeğim sana uydum ben de üye oldum. Bir katologu inceleyeyim bakalım :) Güle güle kullan. Fırçalardan memnun musun özellikle?

    YanıtlaSil
  10. Huncalife ile henüz tanışmadım ama ürünlerini çok merak ediyorum, sende güle güle kullan canım (:

    YanıtlaSil
  11. Özellikle sevdiğim bir ürünü var ki sırf onun için üye oldum senin linkinle. Stok yapmam lazım. Bu arada siteyi alt üst getirdim çok merak ettiğim şeyler de gördüm. Teşekkürler paylaşım için:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey