Ana içeriğe atla

Skincode Essentials Koruyucu Gündüz ve Onarıcı Gece Kremi ( Protective - Regenerating Cream)


'Cildinizin ihtiyaç duyduğu her şey ve duymadığı hiçbir şey' sloganı ile tanıştığımız İsviçre markası olan Skincode , cildin canlı bir organ olduğu ve genetik koda saygı duyulması gerektiği ilkelerine dayanılarak oluşturduğu koleksiyonlar ile hassaslık, saflık ve kaliteyi bir arada sunmayı hedeflemekte. Bütün süslü ve göz kamaştırıcı kelimeleri bir arada görünce biz bayanların deneme iştahı ister istemez aniden yükseliyor :)



Instagram sayfalarında düzenledikleri çekilişi kazanınca Skincode' den güzel bir deneme paketi aldım. Bugün size bu paketten çıkan Essentials serisine ait Protective Day Cream spf 12 ve Regenerating Night Cream hakkında deneyim ve görüşlerimi aktaracağım.

Skincode Esssentials, hem bay hem bayanların ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir dermokozmetik ürün serisi. Ürünler dermatolojik olarak test edilmiş, içerisinde doğal ve bio-teknolojik içerikler ( bazıları medikal derecede ) bulunmakta,  koku, koruyucu, renk ve hayvan türevlerinden %100 arındırılmış ve en hassas ciltlerin bile kullanımına uygun hale getirilmiş.

Her iki üründe CM- GLUCAN adlı, cildin doğal savunma mekanizmasını koruyan, kolajen ve elastin üretimini destekleyen bir kilit madde içermekte. Güçlü bir aktif madde olan CM-Glukan, doğal bir polisakkarittir. Özellikle bilinen etkileri şöyle;
  • Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi,
  • Kırışıklarda & dehidrasyon çizgilerinde gözle görülür azalma,
  • Serbest radikal hasarına karşı koruma,
  • Elastikiyet & sıklıkta artış,
  • Cildin rahatlaması,
  • Tahriş olmuş veya alerjin cildin sakinleştirilmesi.
Skincode güzellik blogu yorumları


Koruyucu Gündüz Kremi spf 12 İncelemesi ( Protective Day Cream spf 12 Review):

Biliyorsunuz ki kış aylarında cildimin bazı bölgelerinde kuruma sorunları yaşadığım, aslında karma bir cilt yapısına sahip biriyim. Çok şükür bu sene cildimde ciddi bir kuruluk yaşamadım. Sanırım bu sene tercih ettiğim ürünler bu konuda bana oldukça destek oldu. Bu kremin en büyük vaadi nemi hapsetmek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca cildi yumuşatması ve sağlıklı bir görüntü sunması da bir diğer artısı. Yapısı ince, kokusu pek rahatsız etmeyen, kolayca emilen bir gündüz kremi. Cildimde herhangi bir iritasyona sebebiyet vermeden cildimde bu etkileri sununca oldukça beğendiğim hatta seneye kış tekrar alıp kullanacağım ürünler arasında yerini aldı.

Fakat ürün Skincode' nin sitesinde kurudan normale dönük ciltler için uygun görülmüş. Açıkçası kuruluk sorunu yaşayanlara etkisi yeterli gelir mi kuşkuluyum fakat normal, karma, hatta yağlı ciltlerin bile sevebileceğini düşündüğüm bir ürün. 

Benim kullandığım ürün 25 ml. Fakat orjinal boyu 50 ml olan ürünün açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var. Ben ürünü 3 ayı aşkın süredir kullandığımı düşünürsem 6 ayda rahatlıkla tam boyu kullanılabilecek, bereketli bir ürün. Birçok dermokozmetik satan online sitelerde ya da eczanelerde bulmak mümkün.

Aktif İçerikler: CM-Glukan, Pirin. nişastası, C&E Vitaminleri, Uv Filtreleri, Ozmotik koruma sistemleri

Onarıcı Gece Bakım Kremi İncelemesi ( Regenerating Night Cream Review):

Başka bir markanın gece serumunu kullandığım ve tek başına etkisini sevdiğim ürünlerden biri olduğu için haftanın yarısında bu gece kremini tercih ettim diyebilirim. O nedenle 3 ayda, gündüz kremi bitmesine rağmen gün aşırı kullanımla gece kremi ancak yarılandı.

Gece kreminin vaadleri; cilt fonksiyonlarının gece yeniden düzenlenmesi, yenileyici, besleyici ve sıkılaştırıcı özellikteki formülasyonu ile cildin esnekliğini ve sıkılığını arttırıp; çizgi ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olmak, CM-Glukan ve özel BioNymph peptit sayesinde kolajenn sentezini ve yenilenmeyi hızlandırıP, DNA onarımını arttırmak, sabahları cildi daha sıkı ve neme doymuş şekilde uyanmanızı sağlamak...

Kremin sıraladığı tüm sözler çoğu kişinin en az bir ya da birkaçının etkisini hissetmek istediği sözler olsa gerek. Ben özellikle eğer gece bu kremi kullandıysam sabah cildim daha canlı, sıkı ve sağlıklı hissediyorum. Kimi zaman gündüz kremi sürme ihtiyacı bile duymuyorum. Güneş kremi sürüp, cildimi güneş ışınlarından korusam yeterli diyorum. En sevdiğim yanlarından biri de sabah uyandığımda T bölgemi ellediğim zaman çoğunlukla yağlanmanın olmaması. Fakat kırışıklık için ne çok konuşma şansım var ne de buna yönelik bir arayış içindeyim. ( Biraz boyun ve gıdı için konuşabilirdik aslında )

Aktif İçerikleri: CM-Glucan, BioNymph peptit, Panteol, C Vitamini, Beyaz Çay, Ozmotik Koruma Sistemi


Skincode Essentials blogger yorumu


Her iki üründen de oldukça memnun kalsam da, gece kreminin verdiği etkiyi daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Uyandığımda cildimin canlı, nemli ve sağlıklı olması beni oldukça mutlu ediyor <3

Ürünler orjinal boy olmadıkları için kutusuzlar, bu nedenle içeriklerini sizinle paylaşamıyorum ama muhtemelen siteden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Kuru ciltler için emin olamasam da normal ve karma ciltli kişilerin ürünü beğeneceğini düşünüyorum. Skincode' nin deneyip, beğendiğiniz ya da merak ettiğiniz ürünleri neler? Mesela ben Intensive Yoğun Nemlendirici Emulsiyonu, makyaja hazırlayan Gelişmiş Cilt Mükemmelleştiricisini, Anında Yağ Kontrolü ve Arındırıcı Maskesini çok merak ediyorum. 

Sevgiler!

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Yorumlar

  1. Onarıcı gece bakımı kremi merka ettim,şu sıralar gece bakımı için bir krem arıyorum tester bulursam deneyip bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulur ve denersin;hoşuna gider, sevgiler 😉

      Sil
  2. Merhaba, bu markayı çok merak ediyorum. Göz çevresi serumu en çok denemek istediklerimden ama bulamayınca kırışıklıklara etkili göz kremini aldım, ilk kez deneyeceğim. Benim cildim çok kuru sanırım denedikleriniz bana uygun olmaz ama markanın iddiaları beklentiyi yükseltiyor gerçekten.
    Hüzün Sarısı haftanın bloğu seçmiş sizi, ben de ziyarete geldim. Takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Hüzün Sarısından geliyorum, bana da beklerim ;)
      Bu markada bir ürün kullanmadım zaten çok az ürün kullanıyorum ama sloganı efsane imiş ;)

      Sil
    2. Teşekkürler, bende geliyorum bloguna. Sevgiler ✌🏻️

      Sil
    3. Blana K, çok kuruysa tek başına kafi gelmeyebilir. Gene de tester bulursan bir denemeni tavsiye ederim ✌️

      Sil
  3. ben de merak ettim uzun süreli deneyimlerinizi de bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünleri bitirdim, bitenler kutusunda yerlerini aldılar. Oldukça başarılar, sevgiler ✌🏻️

      Sil
  4. Skincode ürünlerini kullanmadım ama merak ediyorum. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denersen yorumlarını alırım, sevgiler 💕

      Sil
  5. Skincode ürünlerini seviyorum^^ Güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
  6. Beklediğim yazı gelmiş :) Cildim kuru olduğu için kışın bana yeter mi emin olamadım; ama, yaz için aklımda olsun! Çok teşekkürler yorumlama için, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin olamadım, çok kuru değilde normale yakın bir cilde belki. Umarım deneyip, düşüncesini paylaşan birileri çıkar, sevgiler ! 👍

      Sil
  7. Deneyesim geldi yazıdan sonra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denersen yorumlarından haberdar et canım 👍

      Sil
  8. Güzel bir ürüne benziyor:) güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, beklentimi karşıladı memnun kaldım ✌️

      Sil
  9. Merhaba, güzel yorumlarınız için teşekkürler :) İçeriklerini aşağıda merak edenler için belirtiyoruz. :) Sevgiler.

    Regenerating Night Cream / Onarıcı Gece Kremi
    50ml - Gece - Kuru ve normal ciltler için
    Bu zengin ipeksi dokuya sahip krem, cildin fonksiyonlarının gece yeniden düzenlenmesine yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Yenileyici, besleyici ve sıkılaştırıcı özelliklere sahip maddelerin karışımıyla formüle edilmiştir. Cildin esnekliğinin ve sıkılığının arttırılmasına çizgi ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. İçerdiği CM-Glucan ve özel BioNymph peptit sayesinde kolajen sentezini ve yenilemeyi hızlandırır.
    Aktif içerikler: CM-Glucan, BioNymph peptide, Pantenol, Vitamin C, Beyaz Çay

    Protective Day Cream / Koruyucu Gündüz Kremi SPf12
    50ml - Gündüz - Normal ve karma ciltler için
    Cildi yumuşatır ve derinlemesine nemlendirirken, aynı zamanda UV ışınlarının ve serbest radikallerin hasar verici etkilerinden korumasına yardımcı olur.
    Aktif içerikler: CM-Glukan, Pirinç nişastası, C ve E Vitaminleri, UV filtreleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yazıda aktif içerikler mevcut, back groundta farklı oyuncular var mı , onu merak etmiştim. Sevgiler.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey