Ana içeriğe atla

Argan Cure Pedikür Uygulama Seti İncelemesi


Geçtiğimiz aylarda Kırık Şemsiye blogunun yazarı Esra'nın düzenlediği #ozgurlukkadinlabaslar etkinliğinde Sun Kozmetik firmasına ait Argan Cure  pedikür ve manikür setlerinin de yer aldığı hediyelerle bizimleydi. 

Evde nasıl kolay pedikür yapılır? diye daha önce sorulduğunda pek mutlu ve sevimli cevaplar vermiyordum ta ki Argan Cure ile tanışana kadar. Haydi gelin paketin içeriğine hemen bakalım;


Argan Cure Pedikür Setinin içeriği ise şu şekilde; 1 çift pedikür bakım patiği, törpü, tırnak eti itici ve tek kullanımlık havlu.

Ben seti kullanmaya başlamadan önce tam bir ayak bakımı sağlamak için Scholl Velvet Smooth ile topuklarımı da törpüledikten sonra pedikürün asıl aşamalarına geçiyorum. 

  • Öncelikle tırnaklarımın kesilmesi gerekiyorsa tırnakları kesip, törpülüyorum.
  • Daha sonra paketin içinden çıkan kremli patiği giyerek 10 dk bekliyorum. Paket 2-3 dk demiş fakat ben yeterli gelmeyeceğini ve iyice tırnak etlerimi nemlendirmek için vaktimde bol iken böyle kullanmayı tercih ettim. İsterseniz ilk aşamayı yapıp, patiği giyerseniz diğer ayağınız için kes, törpüle yaparken o ayağınız hızlıca bakımın ilerleyen aşamalarına hazır olur. Böylelikle zamandan kazanırsınız ;)
  • Daha sonra patiğin ön kısmından bir delik açıp sırasıyla parmaklarımdaki tırnak etlerini, tırnak itici çubuk ile itip, gözüme hoş görünmeyen kesmek istediğim kısımları keserek tüm parmaklarıma aynı işlemi uyguluyorum. 
  • Patiğin içerisindeki fazla kremi tırnaklarım ve ayaklarıma iyice yediriyorum fazla gelen kısmı paketin içerisinden çıkan bez ile siliyorum.


İlk defa böyle bir set kullandım ve ciddi anlamda evde yapılabilecek hızlı ve konforlu bir uygulamanın bu şekilde sağlanabileceğini gördüm. Öyle ayak suyunu sıcak suya dök, su da ayaklarını beklet, kurula vs vs yapmak hem uzun zamanımı alıyordu, hem de bu işlemden çokta keyif almıyordum. Hem bu markanın bu ürününü hem de benzer ürünleri alıp, yedekli bir şekilde evde depolamam lazım o_O

Ayaklarımı yumuşacık yapan argan, tırnakları güçlendiren keratin ve nemlendirici özelliği ile parafinin verdiği bu lüks keyfi deneyimlemenizi şiddetle öneririm !

Ürünü indirimli olarak almak isterseniz Argan Cure' ün ürün sayfasına tıklamayı unutmayın. 

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !


Yorumlar

  1. Bende denediğimde memnun kaldığım ürünlerden biri oldu ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım en kısa sürede manikürü de deneyimleyeceğim 👍 Teşekkürler tekrar 🤗

      Sil
  2. Yaz geldi :) bakım önemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, terlikler sandaletler yavaş yavaş meydana çıkarken hele 😊

      Sil
  3. eller için olanını da hüzün sarısının blogun da gördüm ayaklar için de olanı varmış demek ki sağlıkla kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende manikürü denemedim, deneyeyim rn kısa sürede ✌️

      Sil
  4. bu manikür pedikür setleri gerçekten çok pratik.

    YanıtlaSil
  5. Manikür kiti neyse de pedikür için olanı evde kullanamam ben sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben manikürde bile acayip beceriksizken, bunu kullanınca kendimi 40 yıllık pedikürcü gibi hissettim. Eğer manikürden memnun kalırsan, bunu da bir dene derim, sevgiler :)

      Sil
  6. bende seviyorum bu pratik setleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayanlar için böyle ürünler büyük kolaylık 👍

      Sil
  7. Bu markayı ilk gördüm ama bu tarz ürünler oldukça pratik oluyor.

    YanıtlaSil
  8. Daha önce kullanmadım ama ayakları yumuşacık yapması çok cazip.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun süre yumuşacık etkisi sürdü , gerçekten cazip ✌🏻️

      Sil
  9. çok hoşmuş pratik her şeyi severim denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki böyle pratik şeyler varda hayatımız kolaylaşıyor ☺️

      Sil
  10. Ürünü gördüm fakat bana çok pratik gelmedi.Belki denemek gerek.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben evde manikür yapmayı bile pek sevmem, aslında kendi ürünlerin ile evde yapmak tercihim ama rahat ve kolayca yapamazdım. Pedikür daha da zor gelirdi.

      Susuz manikür çok daha rahatlıkmış en azından evde benim gibi beceriksizler için 😬

      Umarım dener, fikrini değiştirirsin. Sevgiler

      Sil
  11. Bu setler pedikür için gerçekten çok pratik oldu! Ben de başka bir markanın benzer ürününü denemiştim. Güle güle kullan sen de, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, ilk denediğim marka, farklı ürünleri de deneyeceğim. Bu kadar konforlu olacağını düşünmemiştim 👌

      Sil
  12. Çok merak ediyorum bu ürünü.Bir an önce denemeliyim artık !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisin, susuz maniküre göre o kadar konforlu ki! Artık bol bol alırım 😂

      Sil
  13. Bende manikür setini uygulamıştım ev konforunda manikür yapmak artık büyük kolaylık bu tür ürünler sayesinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben normalde manikürü bile evde rahatlıkla yapamazken, kendimi bu ürünle ğedikürde o kadar başarılı olunca, ayın ürünü ilan ettim 😅

      Sil
  14. Bu markayı ilkkez duydum bende denemek lazım,güzel bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende etkinlik sayesinde tanışmış oldum, kozmetik dükkanlarında bulamazsam sitelerinden temin etmeye devam ✌🏻️

      Sil
  15. Sulu işlemden pratikmiş!
    Ben esas yanındaki ayakkabılara bayıldım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey