Ana içeriğe atla

#Bikutubitenler Mart - 31



Son 2 ay boyunca dolu dolu bir cilt bakımı ve saç bakımı kapsamında ürün bitirince bu ay çok kapsamlı bir bitenler yazısı sizinle paylaşamayacağım hatta öyle ki kategorize edeyim derken tek tek ürünleri çekmek istemedim bile. #Bikutubitenler Şubat ayını okumadıysanız, renkli yere tıklayarak göz atabilirsiniz.

1. Cilt Bakım Ürünleri:


Cyrene Hydrating Skin Recovery Gentle Cleasing Gel: Neredeyse 1 yılı aşkındır Cyrene cilt temizleme jellerini kullanıyorum. Bu yanılmıyorsa 3. biten şişem. Şuan elimde denenmek için bekleyen farklı ürünler olmasaydı, hemen tekrar alabilirdim. Detaylı yorumunu blogtan okuyabilirsiniz.

Skincode Essentials Protective Day Cream spf 12: Geçen hafta inceleme yazısını yazmıştım, tıklayıp okuyabilirsiniz. Oldukça memnun kaldım, tekrar alabilirim.

Haceria Cilt Bakım Maskesi - Krem Peeling ve Bakım Kremi: Maalesef Mart ayında kullanım süresi doluyordu. Aslında Ocak sonunda yapılan bir etkinliğe firmanın son kullanım tarihi bu kadar yakın bir ürünü yollaması bence çok gereksizdi. Sıvı el sabununu çok beğenince bunları da çok merak etmiştim. Bakım kremini el, kol, bacak bir şekilde deneyimledim, ortalama, çabuk emilen bir üründü. Peeling ve maske ürün elime geçtiği ilk zamanlarda 1-2 kez , Mart ayında 2 kez deneyebildim fakat son kullanımda ardından sivilce çıkınca... Uzun süre deneyimleyemediğim için çok fazla yorum yapamıyorum, #ozgurlukkadinlabaslar tagı ile ürün deneyimlerini paylaşan diğer arkadaşlarımın yazılarını okumayı unutmayın :)

2. Saç ve Vücut Ürünleri:


Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Sıvı Saç Kremi: Gliss ürünleriyle aram genelde pek iyi olmazdı, sanırım uzun zaman sonra kendime uyan bir ürününü buldum. Ürün incelemesi blogta mevcut.

Avon On Duty 48H Protection: Şuan eşime Rossmann'dan Isana' nın alüminyumsuz başka bir ürün aldım. Eşim bana tekrar bundan almamı söyledi, ürünün ter kokusunu önlememesi onu rahatsız etti. 

Avon Naturals Apricot & Shea: Yaz geldi vücut spreyleri meydana çıktı. Bu ürünü ne zaman kullansam o hafif şekerli mis kokusu, birçok tanıdığıma waffle yi hatırlatıyor bilmem neden :)

 3. Ağız Bakım ve Duş Ürünleri:



Oriflame Nature Secrets Shower Gel Ginseng & Passion Fruit: Bence kokusu hoş ve ferah bir üründü. Fakat eşim hiç hoşlaşmadı. 4.5 TL gibi indirimli bir fiyata alıştım normalde 12 TL gibi absürd bir fiyatı var.

Listerine Fresh Burst Ağız Bakım Suyu: Birçok Listerine ürününü severek kullanıyorum. <3

Splat White Plus: Bence Splat'ın başarılı ürünlerinden birisi. Muhtemelen tekrar alacağım splat çeşitlerinde birisi.

4. Tester Ürünler:


Argan Cure Pedikür Seti: Çok memnun kaldığım ve tekrar alacağım bir ürün oldu. Detaylı incelemesi için üzerine tıklamanız yeterli :)

Rituel de Beauty Burun Bandı: Geçenlerde Bim'de görüp denemek için almıştım. Pakete 6 adet var ve 4,5 TL fiyatı var. Fiyat / performans oldukça başarılı.

Nuxe Youth And Radiance Revealing Fluid: Gece gündüz 2 gün kadar beni idare etti ama minik bir testerdan ne verim alabilirim ki? 

Dermalogica Barrier Repair: İçerisindeki dimethicone yani silikonun etkisini sürer sürmez hissediyorum. O ipeksilik sürerken tüm yüzü kaplıyor, sanırım bu hissi bilenler beni anlıyordur İçerisinde prim rose oil, borage seed oil, silikon, vitamin C ve E var. Bilmiyorum silikonu göz ardı edebilirsem belki alırım..

Caudalie Vinexpert Day Cream spf 15 : Aslında kuru ciltler için olan bir nemlendirici. 3-4 kez kullanabildim. Normal- kuru ciltlerin yapısı itibari ile hoşuna gidebileceğini hissettim. Bende herhangi bir iritasyona sebep olmadı ama sanki biraz ağır geldi.

Caudalie Masque Creme Mask: Ay geçenlerde cildim birden pul pul, kupkuru oldu. Tam Mart'ın o değişken havalarından olsa gerek, bu nem maskesi cildimi toparlamamda az da olsa destek oldu. Küçük ama tüm cildime ve göz çevreme 3 kez rahat uyguladım sanırım. Belki böyle durumlar için alabilirim.

Dalan Zeytinyağlı El & Vücut Kremi: Anlık hissi olan, hemen emilmeyen ve etkisi pek kalıcı olmayan bir kremdi bence. Pek beğenmedim..

Nuxe parfüm: Kesinlikle indirimde bulup tam boyunu denemeliyim, çok beğendim.

L'absolu narciso rodriquez for her : Bana oldukça ağır gelen bir kokuydu..

Bepanthol, ıslak mendil, selpak kağıt peçete ve törpü de klasik ara sıra bitenlerim de yer alan standart ürünler :)

Bitirdiğimiz benzer ürünler var mı? Siz son zamanlarda neleri bitirdiniz?

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. Şu bitenleri biriktirmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum:)
    Haceria Mart ayındaki etkinliğime son kullanım tarihi Mart olan ürünleri ile Katıldı. İki defa deneyimleyebildim. Kendilerine bu konuyu sordum tabi. Ürün açıldıktan sonra 12 ay daha kullanabileceğimiz cevabı gelse de benim içim rahat etmedi. Kullanamadım ama gerçekten sevebileceğim bir üründü sanıyorum maskesi.
    Splatın bazı çeşitleri gerçekten çok iyi.
    Ben artık sırada denemek için bekleyen ürünlere yetişemeyeceğimi sanıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krem maskesi hoş gibiydi fakat mart içinde sivilce yapınca vaktinin geldiğini anlamış oldum. Raf ömrü ayrı açıldıktan sonra kullanım ömrü ayrı. Raf ömrü dolan bir ürün için kullanılabilir demeleri enteresan. Kullanılamaz demiyorum ama tablet ilaçlar veya bazı jeller de tarihleri geçtikten sonra birkaç ay kullanım süreleri oluyor, ama daha fazlası değil. Genelde bu süre toplanma vs için geçip gidiyor. Böyle birşey olsa kalkıp dermokozmetik markaları eczanelerde raf ömrü gelen ürünlerini geri iade almaz.

      Bende arada unutup attığım oluyor, kendime bu serinin çekiminde kulladığım bir kutu ayarladım, sürekli biteni hoop oraya, öyle daha iyi oldu. Sevgiler.

      Sil
    2. Bu ay için ben de öyle yaptım, bakalım unuttuklarım olacak mı)

      Sil
  2. Cyrene temizleme jeli ilgimi çekti, kuru ciltlere uygun olur mu?? Pompalı şişeler hep tercihim oluyor bu tür ürünlerde zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünü yanılmıyorsam kuru, hassas, karma ciltlere uygun. Ürünü yeni bitirdim birkaç gndür LRP nin yüz yıkama jelini kullanıyorum, karma cildimi nasıl kuruttuğunu görünce bir kere daha bittiğine üzüldüm.

      Sil
  3. Cok guzel urunler bitirmissin, gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  4. Cyrene her zaman alabileceğim ürünleri ile favorim 😊 Haceria ise şubattaki bir etkinlikte gelmişti ilk defa hadi dedim bir deneyeyim ama senin gibi bana da sivilce yaptı ve direk çöpe gitti hepsi son kullanma tarihi geçmiş ürün yollamakla ayıp ettiler:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ayıp ettiler, markanın sıvı sabununu çok beğendim fakat 👍

      Sil
  5. Gliss in sıvı sac kremini bende çok begeniyorum bu serisi çok iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde Gliss ürünleri ile anlaşamam ama 7 yağlı şampuanı ve bu siyah saç spreyi favorim 👌

      Sil
  6. Dermalogice'nın o testerını ben de denemiştim. Benim cildim aşırı hassas ve yatıştırır diye düşünüyordum ama içeriğinde silikonu görünce gözüm korktu . E bir de paketten çıkan ürünün tamamen silikon olduğunu görünce yüzüme sürmeye içim elvermedi. O kadar pahalı bir ürünün direk silikondan oluşuyor olması hoşuma gitmedi. İlla öyle silikon yapılı ürün almak istersen fiyat olarak çok daha uygun olan Kiehl's nem serumunu öneririm canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde silikon olan ürün kullanmayı sevmiyorum. Tonlarca para vermeyi saçma buluyorum. Hele ilk sıralarda yer alıyorsa ... Almayı düşünmüyorum ama aklımda olsun, teşekkür ederim canım :)

      Sil
  7. Ya saçlarım için sıvı saç kremi arıyorum, Gliss'e bir şans versem mi acaba? Çok yıprandılar ve toparlayamıyorum, sinir oldum! Caudalie'nin nem maskesi gerçekten çok güzel, zaten maskeleri genel olarak çok güzel. Yenileri güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  8. bitenlere güle güle . Yenilerde güzellik ve sağlık getirsin.

    YanıtlaSil
  9. nuxe parfümü bende merak ettim şimdi gelsin yeni yeni ciciler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok beğendim, elimdekiler azalınca indirimde bulursam tam boyunu alıcam ✌️👍

      Sil
  10. Ne güzel bir sürü ürün bitmiş. İnsanda ürün bitirdikçe bir haz oluşuyor vallahi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım, bir de bitirmek istediğim renkli kozmetiklerde olsa , ne haz olucak anlatamam! :)

      Sil
  11. Benimde biriken bir bitenler yazım var, darısı da bana artık (: Haceria'nın peelingini garip bir şekilde ilk seferde kullanamadım bende yapısında bir gariplik geldi, tarihine bakayım bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı sertti nemli elle ıslatarak kullanınca uygulama ve etkisi güzeldi. Moshos kil maskelerini de o şekilde kullandığım için, yapısını garipsemedim :)

      Sil
  12. Bende bitirmeden başka ürüne başlama alışkanlığı var. İnşallah bırakırsam böyle bir yazı ben de hazırlarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bix bloggerların çogunda öyle 😂 İnş yazarsınız okuruz , sevgiler :)

      Sil
  13. Bitince seviniyor da insan alisverise bahane çikiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle valla, hele ki sağlam bir stok olunca bir an önce azalsın istiyorum. Yeni ürünlere gözlerimi kapattım kaç aydır minimal 😅

      Sil
  14. Dolu dolu bir bitenler yazısı. Daha güzelleri gelsin o zaman :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey