Ana içeriğe atla

Huncalife ile Bakım Zamanı

Merhabalar,

Huncalife daha önce birçok bitenler yazısında kullandığım ürünlerinden bahsetmiş olsam da sanırım blog dünyasında o zaman yeni olmamdan dolayı beceriksizce bahsettiğim Huncalife Sunrise Ocean Edt ve Carmina Waterresistant Eyeliner ürünleri hakkında inceleme yazısı da yazmıştım.



Uzun süredir sipariş vermemiştim, katalogu incelemek için Huncalife sayfasına girdiğim zaman üyeliğimin bittiğini ve yeni üyeliğin ücretsiz olduğunu gördüm. Bende zaman kaybetmeden ücretsiz yeni üyelik açtım. Peki neden üye oldum? Tabi ki kendi siparişlerim istediğim zaman verip, istediğim ödeme yöntemi ile %40 daha ucuz alışveriş yapmak için. İsterseniz sistemde ekip kurup, networking sistemi ile güzel paralar, hediyeler kazanmanızda oldukça mümkün. 



Aslında bu yazıyı yazmamın bir sebebi de 15 Nisan itibari ile gündüz kuşakları kadın programlarının yayınlandığı saatlerde birçok Huncalife reklamına denk gelmeye başlayacak olmanız. Huncalife' nin yeni kullandığı kayıt sistemlerinden biri Random sistemidir. Peki Huncalife Random sistemi nedir?

Random sistemi; herkese eşit şekilde üye dağılmasını sağlayan adil üye kayıt sistemidir. Sisteme girip, üye olan İstanbul'lu bir üye, ona en yakın üyenin ekibine dahil edilir. Eğer random kayıt şartları sağlayan bir üye yoksa, en yakın ilde bulunan ve şartları sağlayan birinin ekibine de dahil olabilir. Böylece siz üye yapmaya uğraşmadan da ekibinize üyeler katılabilir ve birlikte sistem içerisinde büyüme şansı elde edebilirsiniz.

Çok memnun kalacağınızı düşündüğüm bu ürün %55 indirimle 9,5 TL

Daha fazla ayrıntı ile kafanızı yormak istemiyorum. Eğer ekstra bilgi almak isterseniz, mail adresimden bana ulaşabilir ve ücretsiz üyelik için refarans linkimden üye olabilirsiniz. Ürünleri tanımak ve incelemek isteyen arkadaşlarım http://www.huncalife.com.tr/Default.aspx?ReferenceID=f43cbf4a-d1ee-45b9-9820-767d3301c9ec den sisteme üye olabilir. Üye olan bu ayki ekip üyelerine katalog ve tester paketi yollanacağını da dipnot olarak düşmeyi unutmayayım.

Sarımsaklı şampuan alana saç maskesi 4,90 TL (yağlı ve hacim arayışındaki saçlara öneririm)

Siparişlerim geldiğin zaman aylık olarak bu katalogtan neler alabileceğinize dair paylaşımlarda bulunacağım :)

İçeriği temiz, SLS, parapen ve parafin içermeyen birçok renkli kozmetik ve bakım ürünü dışında katalogta ev hijyen serisi olarak banyo, mutfak temizlik ürünleri de bulunmakta.

Huncalife İstanbul sayfası için renkli yere tıklayınız.

Görüşmek üzere!

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com




Yorumlar

  1. Ya ben de vaktiyle üye olmuştum, hatta bir yılbaşı makyaj setini almaya da çok niyetlenmiştim ama sonra bir sorun oldu galiba, bir türlü alamadım ve sonra da üye olduğumu bile unutmuşum :) Ama fena ürünleri yok cidden. Senin için de hayırlı olsun, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, bende 2-3 sene önce üyeydim. Sonra sipariş girmeyince silinmiş üyeliğim :( Nar özlü serisi ve şampuanlarından çok memnundum. Bakalım yeni ürünleri nasıl :)

      Teşekkürler <3

      Sil
  2. hunca nın böylebir sistemi olduğunu bilmiyordum . siparişlerinle ilgili yazını bekliyorum :) özellikle fırçalar çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2012 gibi tanışmıştım HL ile ilk defa. Carmina ürünleri çok başarılıydı. Fırçalarda gözüm kaldı benimde belki onu da eklerim siparişe o_O

      Sil
  3. fiyatlar da oldukça uygun duruyor. Ben de bakmalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak canım, fiatları kadar ürünlerini de beğeneceğini düşünüyorum.

      Sil
  4. huncalife tanıtım yazınız için teşekkürler ürünlerini fazla bilmiyordum:)

    YanıtlaSil
  5. SLS, parapen ve parafin içermeyen ürünler olması güzel

    YanıtlaSil
  6. Ooo fırçaları falanda varmış.Bir göz atmalı sitesine ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, fırçalarını çok merak ettim. Eyeliner ve allık için alacağım sanırım <3

      Sil
  7. Ürün içerikleri güzel oluyor hunca nın bende bakacagim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak canım evet hem uygun hem kaliteli. Severek kullandığım ürünleri var :)

      Sil
  8. Sana sipariş veririz biz de artık ;))

    YanıtlaSil
  9. Fırça mı var hemen inceleyeceğim sitelerini :)

    YanıtlaSil
  10. Bana bole uyeliklerden bahsetmeyin daha bir sure almamaliyimmm kozmetik vb.;)

    YanıtlaSil
  11. Hayırlısı olsun :) bende bir inceleyeyim siteyi bakalım ne güzellikler varmış <3

    YanıtlaSil
  12. Huncalife' nin şampuanını severek kullanıyorum diğer ürünlerini de denemek lazım

    YanıtlaSil
  13. Ben de inceleyeyim siteyi :) Güzel şeyler var belli ki.
    Bu arada bloguma beklerim
    Sevgiler...

    www.venusellie.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  14. Benim de acil fırçaya ihtiyacım var bir bakmak isterim.

    YanıtlaSil
  15. Fırçalar baya iyi fiyatlı nasıllar acaba ? Fırçaları denersen haberleri bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  16. bende bir inceleyeyim ürünleri fiyatları teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. Huncalife Skin Perfect Siyah Maskesini denedin mi hiç? Eğer mümkün ise onunla ilgili bir inceleme yazısı yazmanı ve bize bilgilendirmeni çok isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, maalesef ürün stoklarda olmadığı için henüz sipariş veremiyorum. En kısa sürede deneyip, bilgi vereceğim. Sevgiler.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey