Ana içeriğe atla

ESTEE LAUDER DAYWEAR NEMLENDİRİCİ KREM

Merhabalar,

Geçen ay nemlendirici ihtiyacım olunca Estee Lauder DayWear Advanced Multi Protection Anti Oxidant Creme Spf 15' in seyahat boyunu sipariş ettiğimi Estee Lauder Online Alışverişim yazısında bahsetmiştim. Özellikle ürün hakkında yeterli fikir sahibi olabilmek adına seyahat boy olan kremlerin satılması veya siparişlerde numune olarak verilmesi fikrini seviyorum. Çünkü orijinal boy hayli pahalı olup, bir de deneyip verim alınamayınca tam bir hüsran oluyor. Ayriyeten, seyahatler de mini minnak boyu ile çantaya at taşı kolaylığını da es geçmemek gerek. Hadi gelin güzellik blogumda Estee Lauder DayWear Nemlendirici Kremi hemen inceleyelim:

 Estee Lauder krem kullananlar , Cilt Bakım ve Güzellik Blogları

Önce DayWear kremin iddialarından bahsedelim mi?

 Estee Lauder krem kullananlar - Cilt Bakım ve Güzellik Blogları

Kapağı ilk açtığımda tazecik salatalık kokusu burnuma geliyor. Ürünün içerisinde parfüm yok. Kullandığım 1 ay boyunca karma cildimde ekstra bir parlama, yağlanma ya da iritasyona yol açmadı. Nemlendirmesinde oldukça memnun kaldım fakat içerik listesinde ilk 3'te yer alan silikon (dimethicone) gözümden kaçmadı.. İçeriğinde spf olan kremleri ben genellikle gündüz kullanmayı tercih etsem de akşamda kullanabilirsiniz. Ürünün içeriğinde Hordeum vulgare, Kaminaria ochroleuca, Rosmarinus officinalis, Triticum vulgare gibi ekstratlar var. Tabi bunlar özellikle serbest radikallerle mücadele eden ve güçlü nemlendirme sunan etmenler. Dolayısı ile erken yaşlanmaya sebep olan radikallerle savaşarak, ciltte oluşan ilk yaşlılık etkilerine müdahale eden krem cildin daha canlı ve sağlıklı görünmesine sebep oluyor. 

Cyrene cilt temizleme ürünlerinin yanında nemlendirici olarak rutine eklediğim bu ürününle ciddi anlamda olumlu etkiler gözlemledim. Özellikle mat, zaman zaman sivilcelenmeye müsait olan, parlama ve yağlanma sorunu olan cildim şu an canlı, temiz, çok daha az sivilcelenmeye müsait ve lekelerin rengi yüksek oranda açılan bir hal aldı.

Nemlendirici olarak Estee Lauder DayWear, içerikteki silikonu görmezden gelecek olursam gayet iyi. Fakat 50 ml olan bu ürünün satış fiyatı 199 TL, kampanyalı olarak 15ml'lik boyu 35 TL'ye almıştım. Güzel bir kampanya ile 15ml'lik boylarından tekrar almayı düşünüyorum fakat 199 TL verir miyim bilmiyorum :) ( 2019 güncel fiyatı ile 50 ml 250 TL, 30 ml ise 150 TL'ye satılmakta. ) Çünkü daha önce bahsettiğim Shiseido Ultimune' yi de oldukça beğenmiştim yine içerikte ki dimethicone ve yüksek fiyat oranı sebebiyle alıp almamakta kararsız kalmıştım. Sonuç olarak fiyat/performans bakımından başarılı bir ürün diyebilirim.

Nemlendirici alırken nelere önem veriyorsunuz, beklentileriniz neler?

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler <3

Yorumlar

  1. Bende kullandım ve memnun kalmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estee Lauder' in ürünleri genel olarak güzel oluyor.

      Sil
  2. Bu kremden ben de almistim daha kullanmaya baslamadim. Fiyati orjinal boyundan bile ucuz olunca bir de testerlar da verilince dayanamadim aldim :)) Kokusunu pek sevmedim ben. Bakalim cildimdeki etkisi nasil olacak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salatalık kokusunu seviyorum ya :) Kullanım yorumlarını bizlerle paylaş muhakkak, sevgiler. =)

      Sil
  3. Ben de bu kremi kullanmıştım.Memnun kaldığım bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinde memnun kalmanıza sevindim, sevgiler.

      Sil
  4. Güzel bir nemlendiriciye benziyor teşekkürler paylaşım için sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  5. Senin yazın üzerine aldım hatta birkaç hafta da kullandım. Kokusunu sevdim ama bu kokunun doğal olduğunu düşünmüyorum, bana parfüm içeriyor gibi geldi. 15 spf de yeterli gelmedi. Gece kremi olarak kullanacağım ama büyük boyunu almam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu doğal değildir diye düşündüm ilk başta ama kutu üzerindeki içeriğe bakınca parfüm göremedim. Cildim karma yağlıya dönük olduğu için bana yeterli geldi. yaz için 15spf bence de tek başına yeterli değil :(

      Sil
  6. İlk 3 de silikonun olması benim ürküttü.. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  7. Hafif kokulu, cilde zarar vermeyen kozmetikler tercihim. Bu krem de öyle görünüyor...

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullanın,sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Paylaşım için teşekkürler güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  10. İyi bir nemlendiriciye çok ihtiyacım var. Salatalık kokusuna da bayılırım. Bu ürünü denemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denediyseniz kıymetli yorumlarınızı bizle de paylaşın, sevgiler.

      Sil
  11. Detaylı ürün yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim.
    Bu tarz pahalı ürünlerde numuneler gerçekten fikir alabilmek için çok iyi oluyor.
    Memnun kalmışsınız ne güzel, güle güle kullanın.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek kullanımlık olan numuneler yeterli gelmiyor bana ancak renkli bir ürünse rengine ya da alerji yapıp yapmadığını anlayabiliyorum. Fakat Estee Lauder bu konuda da iyi. Yolladığı testerlar 5 ml oluyor yani en azından 5-6 gün deneyebiliyorsun bir kremi.

      Sil
  12. Silikon olmasaymış iyiymiş ama bana biraz pahalı geldi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayli pahalı aslında ama seyahat boy alınırsa oldukça uygun oluyor =) Tekrar alırsam bende o şekilde alırım.

      Sil
  13. Çok merak ediyorum aslında ama pahalı geliyor seyahat boyu iyi fikirmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyahat boyları avantajlıydı, sürekli olmuyor ama Estee Lauder kampanya yaptıkça takip etmek lazım.

      Sil
  14. Her marka seyahat boyu ürün çıkarsa da acaba bir şey kaçırıyor muyum, almalı mıyım diye düşünmesek, rahatça denesek. Herhangi bir kozmetik üründe fiyat önemli, açıkçası yükse fiyatları genelde daha spesifik ürünlere mesela leke ürünlerine veya serumlara veriyorum ama nemlendirici de uygun fiyatlıları tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık her şeyin fiyatı arttı, gerçekten spesifik ürünlere yüksek fiyat vermek daha mantıklı. Yoksa kesenin azı hep açık kalacak :D

      Sil
  15. güzel bir ürün bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. konulojiden selamlarrrr seviliyorsunuz yazılarınızın devamını bekliyorum ❤️

    YanıtlaSil
  17. Nemlendirici kullanmadan olmuyor ama fiyatlar çok uçuk olunca maalesef bazen alınmıyor. Ama numuneleri yada seyahat boylarının olması güzel . En azından deneyebiliyoruz.
    Salatalık kokusu hoş oluyor ciltte bence 👍🏻

    YanıtlaSil
  18. Ester Lauder severim içeriğinde silikon olmasaymış daha iyiymiş:)

    YanıtlaSil
  19. estee benim ilk gözağrım :)

    YanıtlaSil
  20. pahalı ama faydalı bir ürünmüş merak ettim canım:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey