Ana içeriğe atla

Oriflame Giordani Gold Eye Brow Gel - Kaş Maskarası


Herkesin kabul edeceği bir gerçek var ki o da kaşlar yüzün çerçevesidir. O nedenle olacak ki kaşları doldurmak, kişinin ifadesini değiştiriyor.

Yukarıda görüldüğü gibi kaşlarım ne çok boş, ne de çok gür. Ten makyajı yapmasam bile genellikle kaşlarımı doldurmadan dışarı çıkmıyorum. Kaşlarım çok ince olmadığı için genellikle doldurma işlemi benim için yeterli oluyor. Doldurma, kalınlaştırma, sabitleme amaçlarından biri ya da birden fazlası için kaş kalemi, kaş farı ya da kaş maskarasından birkaçını tercih edebilirsiniz. Ayrıca kaşlarınız gür olup, düşükse belki sadece şeffaf jel maskaraları sabitleme amacı ile kullanmanız yeterli gelecektir.

Kaş doldurmaya ilk olarak kaş kalemi ile başlamıştım. Kalem ile kaşlarımı doldurmak bana hem zor geldi hem de tam istediğim performansı yakalayamadım. Daha çok kaşı kalınlaştırmak ve çizmek için kullanmanın benim için daha doğru olduğuna karar verince yoluma kaş farı ile devam ettim. Kaş farı ile ister doğal isterseniz daha belirgin kaşları elde etmeniz yine mümkün. Yine bu konuda kaş boyaları olarak geçen ürünler de mevcut. Tek sıkıntı hızlı hazırlanmanız gerektiği zamanlarda biraz vakit kaybettirici olabilir. 

Ve daha sonra da biraz daha pratik, benim gibi kaşlar ve doğal görüntülerden hoşlananlar için kaş maskaraları kullananlar arasına katıldım :)


Oriflame Giordani Gold Eye Brow Gel son haftalarda kaşlarımı doldurmak ve sabitlemek için elimin gittiği tek ürün haline geldi. 

Daha önce farklı bir kaş maskarası kullanmadığım için direk bir kıyaslama yapamam. Fakat diğer arkadaşlarımın yazdıklarından, denediklerinden aklıma gelen popüler ikili Benefit Gimme Brow ve Rimmel London kaş maskarası. İkisinden ilk farkı fırçası ki herkes tarafından sevilmeyecek bir fırçaya sahip. Daha küçük bir fırça olsaydı ince kaşlı kişilerinde rahatlıkla sevebileceği bir ürün olabilirdi.

Ürünün vaadi içerdiği Provitamin B5 içeren hafif formülü ile daha dolgun, nemli ve parlak kaşlara sahip olmanızı sağlar.

Giordani Gold Eye Brown Maskara ile doldurduğum kaşlarım.
  • Fırçası kıl ve uzun bir yapıda. Özellikle fırçanın büyük olması dediğim gibi başta ince kaşlı kullanıcılar için sorun işgal edecektir. Ben rahatlıkla kullanıyorum.
  • Ürünün yapısı ne çok ıslak ne de kuru. Bu da uygulama kolaylığı sağlıyor.
  • Eğer fırçanın uç kısmını kaşlarımın daha boş olduğunu düşündüğüm yerlere değdirdikten sonra taradığım zaman yukarıdaki gibi bana yeterli gelen görünüşü elde ediyorum. İstersem direk tarayıp, aşağıdaki görselde ki şekle ulaşıyorum. Kaş farı kullanımı çok gerektirmeden gayet doğal bir görüntüye ulaşıyorum.
  • İlk kaşımı doldurup diğerine başladığım sürede kaşımın kuruması ve sabitlenmesi benim için hızlı bir kuruma süresine sahip olduğunu gösteriyor.
  • Kaşlarımdan hiçbir ağırlaşma hissi yaratmıyor ayrıca çok fazla sertleştirdiğini düşünmüyorum. Zaten doldurur doldurmaz fazlalıklar olabilir diye farklı bir kaş fırçası&tarağı ile bir kez daha taramayı el alışkanlığı haline getirdim.
  • Kaşlarım da dökülmeye sebep olmaması da elimin sürekli rahatlıkla bu ürüne gitmesine sebep oldu. 

Kaş maskarası hakkındaki genel görüşlerim bu şekilde. Bence en önemli olumsuzluğu fırçasının bir kirpik maskarası kadar uzun olması. Ayrıca çoğu kaş maskarası gibi renk skalası oldukça sınırlı. Blonde ve Brown olmak üzere 2 renk seçeneği mevcut. Eğer indirime girdiği zaman yakalarsanız fiyat/performans bakımından oldukça ideal. 13 TL gibi fir fiyata aldığım ürünün normal fiyatı sanırsam 25 TL.


Kaş doldurmak için neleri tercih ediyorsunuz? Önerileriniz olan ürünler neler?

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com


Yorumlar

  1. baya da iyi bir ürünmüş güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok beğendim. Aklımda farklı ürünlerde var, indirimlerde onları da deneyip fiyat/performans kıyaslaması ile farklı bir ürüne de bağlanabilirim o_O

      Sil
  2. sanırım benim de buna ihtiyacım var. Kalemler ve farlarla pek uğrasmak istemiyorum artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalemi değil ama farı, boyayı da seviyorum. <3

      Sil
  3. Çok güzel doldurmuş kaslarini canim dogalda duruyorsun suan essence fırça kas kalemini kullaniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence Essence'yi çok merak ediyorum. Teşekkür ederim.

      Sil
  4. güle güle kullan koyu renk kaşlar için fena değil gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blonde rengi de mevcut. Fakat skalası çok geniş olmadığı için diğer kaş maskaraları gibi biraz sıkıntılı =)

      Sil
  5. Uygun fiyatlı bir alternatif olabilir teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten söylediğin gibi kaşlar çok önemli son hali çok güzel canım :)

    YanıtlaSil
  7. Kaş maskarası daha kolay olur. Benim ihtiyacım olmuyor ki.

    YanıtlaSil
  8. bayağı kullanışlı bir ürünmüş
    ben elim sürekli yüzümde olduğu için kaşımı boyayamayanlardanım :)) çünkü unutup siliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o konuda sıkıntı yok aslında, sabtlendiği için gün boyunca aynı şekilde kalıyor. Akşam evde makyaj temizleme işlemine kadar gün boyu akma , çıkma yapmadan duruyor :)

      Sil
  9. Ben bu ay oriflame kaş kitini almıştım. Bunu farkketmedim ama gerçekten kullanım olarak daha pratikmiş.

    YanıtlaSil
  10. ben kaş kalemi kullanıyorum, fazla dökülme ve boşluk var kaşlarımda.. bunu da denemeyi düşünüyorum yazından sonra :) simsiyah olmuyor di mi cnm?

    YanıtlaSil
  11. Bir de kalıcı olsa süper olurdu:)) Kaş şeklimiz hemen hemen aynı .Ben kaş konusun da şanssız görüyorum kendimi herkesin saçı ağarır kaşı aynen durur benimki saçımla yarışa girdi:))))mecburen boyuyorum çok anlaşılmıyor yıllardır doğal rengine boyandığı için bir kere yapsam kalıcı olsa çok mutlu olurdum:)
    İlke'cim bunların içeriğin de doğal renge zaman için de zarar verecek bir şey yoktur değil mi?

    YanıtlaSil
  12. kaşlar çok önemli gayet başarılı iş çıkartmış bence denenebilir yani .-)

    YanıtlaSil
  13. Her gün tekrar tekrar bu işi yapmaktan sıkıldığım için ben kalıcı kaş kontürü yaptırdım :)

    YanıtlaSil
  14. güzel bir ürün imiş hiç denemedimm :) sevgiler

    YanıtlaSil
  15. En kısa zamanda denenecek o zaman bu ürün, bu güzel yazı için emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  16. Harika paylaşım olmuş emeginize saglık. Çok begendim takipe aldım siteyi

    YanıtlaSil
  17. Ben uzun yıllardır kaşlarımı farla dolduruyorum, kaş kalemini kısa bir ara denedim ama illa ki kaşlarımı döküyor. Kaş maskarasını belki de elim alışkın olmadığı için kullanırken zorlandım. o yüzden eski usulle devam ediyorum. bilgilendirici bir yazı olmuş, teşekkürler.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  18. Sabit kalıp, bulaşmaması hoşuma gitti (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey