Ana içeriğe atla

Nivea BB Clean Temizleme Suyu

Nivea BB Clean Güzelleştiren & Bakım Yapan Temizleme Suyu
Yüz ve Göz

Sevgili kardeşim İlken, son indirimlerde yanılmıyorsam İzmir Yücel Parfümeri'den Nivea BB Clean adlı bu temizleme suyunu 1 alana 1 bedava şeklinde alarak ikimizinde denemesini istemiş. Reklamlarda görüp merak etmiştim fakat BB Clean' in sadece bir pazarlama unsuru olduğunu düşünüp almak için çokta acele etmemiştim.

Temizlerken güzelleştiren ve bakım yapan bir temizleme suyunun olması mümkün müdür? Hadi gelin, önce Nivea' nın ürün için vaadlerine bir göz atalım:

Provitamin b5 içeren formülüyle tek adımda 5 etki sağlar:
  1. Arındırır: Cildi BB krem, fondöten ve akyajdan etkili bir şekilde arındırır.
  2. Temizler: Gözenekleri yağ ve kirden temizleyerek cildin nefes almasını sağlar.
  3. Cilt kusurlarını azaltır: Pürüz ve kızarıklık görünümü gibi cilt kusurlarını azaltmaya yardımcı olur.
  4.  Nemlendirir: Cildin doğal nem dengesini destekleyerek, ciltte yumuşak ve nemli bir his bırakır.
  5.  Hazırlar: Cildi bir sonraki BB krem ve makyaj uygulaması için kusursuz bir şekilde hazırlar.

Aynı diğer misel sular gibi kimi zaman bir tonik gibi kimi zaman makyaj temizleme için kullandığım bu ürün hakkında gözlemlerim ve görüşlerim şu şekilde;

  • Cildi makyajdan arındırma konusunda ortanın bir tık üstü olsa da tam anlamıyla yeterli gelmedi. Nivea BB Clean ile cildimi temizledikten sonra başka bir misel su ile üzerinden geçtiğimde az da olsa kalıntı olduğunu gözlemledim. BB Clean ile temizledikten sonra yüz temizleme jeli ile güzelce cildinizi temizleyecekseniz yeterli gelebilir, sadece misel solüsyon ile temizleyeyim yeter derseniz, yeterli değil. Ayrıca göz makyajı için çok daha yetersiz..
  • Gözenekleri yağ ve kirden  temizleme konusuda daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Uykudan kaldığım zaman cildimi temizlemek için uzun zamandır ilk tercihim oldu.
  • Cildim de pürüz ya da kızarıklık yok, fakat sivilce lekeleri vs mevcut. Kusurlar için yorum yapamayacağım..
  • Cildimi Nivea  BB Clean ile temizledikten sonra ekstra bir kuruluk, gerilme vs hissetmedim. Cildimi daha nemli de hissettirmedi ( yağlıya dönük bir karmayım :) ama yumuşacık hissettiğim bir gerçek. Kuru ciltli arkadaşlarımın yorumlarını merak ediyorum..
  • Cildimi güzel temizleyip, fazla sebumu alınca haliyle makyaja daha hazır bir cilt ! 
  • Unutmadan ürün içerik olarak güzel. Hatta içeriğin böyle güzel olmasına ne yalan söyleyeyim şaşırdım.
Ben bu ürünü özellikle göz makyajı temizlemek için tercih etmemekle birlikte daha çok cildimi yağ ve kirden temizlesin, makyaja da hazırlasın diye tercih ettim. Bu düzeyde evet,beğendim. Ama yukarıdaki tüm maddeleri ve asıl amacı düşünürsek hayır, beğenmedim. Elimde severek kullandığım farklı markalara ait misel sular mevcut o nedenle Nivea'yı özellikle tekrar almam.

Ürünün ciltle uyumu dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş ve onaylanmış. 

Nivea BB Clean ürünü daha önce kullandınız mı? Ürün hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Özellikle farklı cilt tiplerinde ( kuru, normal ve karma) etkisinin ne olduğunu merak ediyorum.

Güzel kalın!

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler!

Yorumlar

  1. Yorum için çok teşekkürler! Aslında cildi makyaja hazırlama kısmı da önemli; ama, asıl işlevini yerine getirseymiş çok daha iyi olurmuş tabii! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ama iki işlevi yerine getiren bir misel su varken sırf bu özelliği için almam, ancak indirimdeyken bunu o amaçla diğerlerini de temizleme amacı güderek kullanmak için alınabilir 🙂 Sevgiler

      Sil
  2. göz makyajı hariç bana fena gelmedi aslında kullanıyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hafif günlük makyajlar dışında bana hiç başarılı gelmedi, diğer bazı özellikleri güzel olsa da..

      Sil
  3. Bir ürün birden tüm youtuberların elinde olup öve öve bitirilemeyince onu alasım gelmiyor.Bu üründe öyleydi herkes reklamını yaptı diye almamıştım.İyi ki de almamışım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık insanlar reklam kokan hareketlerin farkına varabiliyor ya, ne mutlu bizlere :)
      Her ürün herkese aynı etkiyi yapmaz, elbet daha memnun kalanlar olacaktır ama makyaj temizleme tipli ürünlerin temizleme işlevi (diğer işlevleri farklı olabilir) muhtemelen herkeste aynı seyreder. Bazıları var ki Nivea bir daha ürün yollamaz diye ödü patlıyor O-)

      Sil
  4. Çok başarılı bulmadım. Benim isteklerimi karşılamadı bu ürün.

    YanıtlaSil
  5. Güzel bilgiler için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. Nivea olsun tastan olsun. En çok kullandigim marka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef markalara öyle bakamıyoruz. Nivea'dır ne yapsa iyidirler bitti!
      En köklü firmalardan biri olan Nivea'nın severek kullandığım bir çok ürünü olsa da bu onlardan olamadı. Sevgiler! :)

      Sil
  7. Göz makyajı için nivea nın sütünü kullanıyorum ve memnunum

    YanıtlaSil
  8. Merhabaa iade-i ziyarete geldiim, bloğunu çok sevdim takipteyim ^o^

    YanıtlaSil
  9. bu tarz ürünler yeterli gelmiyor bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banada. Bioderma, Garnier, Cyrene misel suları çok daha başarılı. Misel su ile temizlemek bile içime sinmediği için yüz yıkama jeli ile takviye etmek en iyisi :)

      Sil
  10. Garnier den vazgeçebilsem bu ürünü de denemek istiyorum ama stoklar bitmiyo :))

    YanıtlaSil
  11. Ben de aldım indirimdeyken hem de 4 tane.. 1.si anca yeni bitti pişmanım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldıktan sonra ararsan pişman olursun, bir daha almadan önce ara :D

      Sil
  12. Bilgilendirme için teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  13. Nivea'nın misel suyu ile bu ürünün içindekiler listesi tamamen aynı. Evet üşenmedim karşılaştırdım :) Neden BB filan diyerek sanki farklı bir ürünmüş gibi sunuyorlar anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazarlama politikası, bilmeyen ya da farklı bir şey kullandığını hissetmek isteyenler için :D

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey