Ana içeriğe atla

Gözaltı Şişkinlikleri İçin Lierac Dioptigel Eye Contour İncelemesi


Aylar önce Narecza' nın tarafıma denemem için yolladığı göz altı şişkinliklerini azaltmayı hedefleyen Lierac Dioptigel Eye Contour Göz Kremi incelemesi günün blog konusu.

Lierac, göz çevresinin spesifik sorunlarına karşı Diopti adı altında topladığı bir seri ile göz çevresi sorunları için yeni ürünlerini piyasaya 3 farklı amaçla sunduğunu söyleyebiliriz. Bunlar; 

Dioptigel; gözaltı şişkinlikleri için,
Diopticreme; göz çevresi kırışıkları için,
Diopticerne; koyu göz halkalarının görünümünü düzeltmek amacıyla 3 farklı amacı hedef alan ürünleri bizlere sundu.


Seri bu amaçlar ile kendini çekici kıldığı kadar, gerek içeriğindeki bitkisel kompleks gerekse parfüm, sentetik ajanlar ve paraben, fenoksietanol gibi koruyucu maddeler içermemesi ile göz çevresi bakımına gösterdiği hassasiyeti bize hissettiriyor.

1 dakikada yaklaşık 15 kez günde ise ortalama 21.000 kez göz kırptığımızı biliyor muydunuz? Sürekli hareket halinde olan, dolaylı veya dolaysız şekilde birçok diğer faktörden de etkilenmesi ile vücudumuzda bu etkilerin en hızlı ortaya çıktığı yer gözlerimizdir. Hal böyle olunca göz çevresi kırışıklıkları, esneklik kaybı, gözaltı morluklukları ve şişkinlikleri kaçınılmaz bir şekilde az ya da çok hayatımızda yer ediyor.


  • Ürün yağsız yapıda ve jel şeklinde.
  • İçeriğindeki bitkisel içerik ile göz çevresini yeniden yapılandırmayı ve rahatlatmayı vadetmekte. 
  • İçeriğindeki papatya ile rahatlatmak, aslan pençesi, sarmaşık ve kırkkilit otu atkuyruğu ile onarıcı bir etkiye sahip.
  • Ürün bazen göz çevremde gerginlik hissi veriyor, bazen ise yumuşak bir his sunuyor. Termal su ile gözlere bakım yaptığım zaman bu yumuşak hissi aldığımı keşfettim. Zaten ürün açıklamasında '' yeniden yapılandırma ile daha sıkı göz çevresine '' sahip olabileceğimize bir gönderme yapılmış. Sürdüğüm anda verdiği gerginlik hissi göz çevremde bir sıkılığa sebep oluyor. Fakat göz çevresinde esneklik kaybı şikayeti olanlar için ürün ne derece tatmin edici olur bilemiyorum.
  • Normal hayatta gözaltı şişkinliği sorunu yaşayan biri değilim. Çok uykusuz veya çok uyumaktan kaynaklı ara sıra yaşadığım bu sorunu yaşadığım zamanlar için ürün fena sayılmazdı.
  • Göz çevremde herhangi bir alerji veya hassasiyete sebep olmadı.
Lierac dioptigel göz kremi kullananlar


Direk göz şikayetlerime yönelik bir ürün olmasa da, 3 aydır kullandığım bu krem göz çevreme ortalama bir nem de vermekte. Kışın sert günlerinde bu ürünün yeterli gelmediği zamanlar oldu. Ürünü ne çok sevdim ne de sevmedim. Belki probleme yönelik bir göz çevresine sahip olsam etkileri hakkında konuşmam daha şık olurdu.

Ürün 10 ml' lik bir ambajda. Açıldıktan sonra 6 ay kullanılabilen ürün oldukça bereketli. Yukarıdaki resimden anlayacağınız gibi ben 3 ayda ancak o kadarını kullanabildim. Muhtemelen 6 ay içerisinde ürünü bitiremeyeceğim. Fiyatı şuan Narecza 'da %10 indirim ile 89 TL. 

Hangi göz çevresi sorunundan muzdaripsiniz?
Göz çevrenize iyi gelen ürünler neler? 

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. Bu krem benim için de olsa da olur, olmasa da olur kategorisinde. Ama benim kadar kuru göz çevresine sahip biri için ancak "serum" olarak değerlendirilebilir. Güle güle kullan sen de, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım bakım ve kozmetikte en iyisini bulma yolunda en sorunlu bulduğum şey göz kremi ve gözaltı kapatıcısı =)

      Sevgiler.

      Sil
  2. ben çok faydasını görmedim nemlendirmesi fena değildi sadece..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende, aynen nemlendiresini fena bulmadım. =)

      Sil
  3. bu urunu daha gecende bır blogda okudum kremlere artık gectık sanırım maske ıle gozaltı sorunlarına dur dıyemıyoruz ne yapalım :( sevgıler post ıcın tskler

    YanıtlaSil
  4. Lierac iyi bir marka ama bu ürünü daha önce kullanmadım.

    YanıtlaSil
  5. bende de vardı aynı üründen düzenli olmasa da ara ara kullandım, yani ben de çok bi değişiklik göremesem de nem vermesini sevdim.

    YanıtlaSil
  6. benimde kullanmadığım bir ürün nemlendirmek için kullanalabilirim

    YanıtlaSil
  7. Sadece nemlendireceğini düşünmek yeterli o zaman (:

    YanıtlaSil
  8. Bende de var bu ürün ve göz çevremde nemlendirici olarak kullanıyorum şişlik morluk gibi bir problemim yok ama fena değil:))

    YanıtlaSil
  9. Bende sislik oluyor ve uygun ürün bulamadim henüz. Bunu deneyebilirim ama göz kenarlarim kurudur çok yeterli gelir mi bilmem.

    YanıtlaSil
  10. Şişlikler için dönemsel kullandığım bir ürün du çok etkisini göremedim

    YanıtlaSil
  11. Benim çok beğendiğim bir ürün değil ama göz çevresi için serum tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  12. Mutlaka deneyecegim tesekkurler

    YanıtlaSil
  13. ben düzenli kullanamıyorum bu göz altı ürünlerini bir türlü :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey