Ana içeriğe atla

#Bikutubitenler 30 - Şubat

Empties Beauty Blog - Şubat - Mart Biten Ürün Güzellik Blogları

Geçen ay daha çok saç bakım ürünleri bitirmiştim. Bu ay ki yoğunluk ise cilt bakım ürünlerinde. Yine önceki yazımda birkaç ay renkli kozmetik ürünü bitenlerde olmayacak demiştim. O nedenle bu bikutubitenler bakım kutusu =)
Cilt Bakımı Ürünleri




1.Clemy Sun spf 50: Firma tarafından yanılmıyorsam deneyimlemem için yollanmıştı. Fakat ürüne kullandığım diğer güneş kremlerinden dolayı sıra gelmeyince pek şans veremedim. Birkaç kez kullanabildiğim bu ürün yapıca sıvı, püskürtmeli tasarımı sayesinde kolay kullanımlı, cilde hızlı yayılıp sürülebilen içeriğinde parfüm (coconut oil) olan mis kokulu bir güneş kremiydi. Mart ayı sonunda kullanım tarihi doluyor. Bitiremedim, malesef çöp :(

2. Moshos Garden Ultra Facial Wash Gel: Ürünün ayrıntılı yazısı için üzerine tıklayabilirsiniz. Yine severek kullandığım, güvenilir bir markanın temiz içerikli ürünüydü. 

3. Coresatin Skin Barrier Lotion : Ürünü firma denemem için yolladı fakat bu sene cildim beklediğim gibi kuruma sorunu yaşatmadı. Eşimin ufacık kuzeninde böyle bir sorun olunca aklıma geldi ve denedik. Daha önce bepanten, Johnson bebek yağı vs hiçbir şey kuruluk ve kaşıntı da çözüm olamamışken bu ürün şifa gibi geldi. Tam boyu Ahmet için alınacak :)


tek kullanımlık maskeler


4. Watsons Ginseng Reparing Facial Mask: Ürün ismine tıklayıp detaylı yazısını okuyabilirsiniz. Kısaca beğendim.

5. Purederm Botanical Choice Temiz ve Parlak Oksijenli Köpüren Maske: Şu maske ismini yazabilmek için azap çektim yeminle. Bu nedir arkadaş :) Kuru yüzüme yaydığım bu maske oksijen ile oksitlenerek köpürüyor. Daha sonra daireler çizerek yüzümde masaj yaparak ürünü çıkartıyorum. İçeriği güzel, değişik bir maskeydi. Aman aman bir etki aldığımı hatırlamıyorum.

6. Gentle Peel Off Mask Vitamin C&Pomagranate: Cruelty Free bir ürün. Paraben, ftalat, sülfat ve PEG içermiyor. En sevdiğim tip olan soyulan maskelerden. İçeriğindeki C vitamini ile zararlı serbest radikalleri önlemeye yardım etmekte. Aynı zamanda narın toksinleri azaltmaya yönelik olan etkisiyle birlikte cilde esnek ve yeniden canlanmış hissi vermek vaadlerinde olan bir maske. C vitamini olan ürünlere takmış bulunan yazarınız, ürünü sevdi. Cildiniz hassas ise ufak tüylerinizi alabileceği için belki rahatsızlık hissedebilirsiniz. Onun dışında cildimde ki yağlı görüntüyü alıp götürmesi, daha temiz ve canlı hissetmemi sağlaması sebebi ile beğendim.

7. Dermalogica Intensive Moisture Balance: Aslında kuru ciltler için olan bu ürün soğuk bir kış günü cildime verdiği etki ile kendisini sevmemi sağladı. Hemencik emildi.



Duş ve Banyo ve Sonrası Ürünleri:

1. Raen Bitkisel Gül Losyonu: Gül kokusunu sevmezken bu ürün düşüncemi değiştirmemi sağladı. Saf ve öyle nazik bir kokusu vardı ki. Cildimi güzelce nemlendirdi, severek kullandım.

2. Splat Extreme White Diş Macunu: Sanırım Makyajseruveni'nde görünce büyük beklentiler ile aldım. Sanki bembeyaz dişlerim olacakmışçasına bir hevesle :D Güzel temizliyordu fakat çokta beklentimi karşıladı diyemem. Farklı çeşitleri alındı bile :)

3. Organique Creamy Whip Orange: Krem duş jelini ilk kez Organique alışverişim sayesinde edinip, yenilikçi bir ürünle tanışmıştım. Ürünün en güzel yanı, seyahat sırasında az yer kaplayıp, akma sorunu yaşatmaması. Fiyatı gr göre pahalı olsa da minnak minnak kullanıldığı için uzunca süre gidiyor. %50 indirim olduğu zaman tekrar edinebilirim.

4. Oriflame Discover Sicilian Drem Duş Jeli: Ferah, mis gibi limon, limon kabuğu kokusu olan bir üründü. Klasik oriflame duş jellerinden. Köpürmesi güzeldi.

5. Haceria Organik Sıvı Sabun: Detaylı yazısı blogta, okumak için ürünün adına tıklamanız yeterli. Ulaşılabilirliği daha kolay ve fiyatı cazip oldukça alınabilir bir ürün. Beğenmiştim.

6. Avon Senses Lagoon El Sabunu: Lagoon duş jelini de daha önce severek bitirmiştim. Genelde uygun fiyatlı olunca sepete varsa yeni bir çeşidini ekleyip, alıyorum.



Saç Ürünleri:

1. Coresatin Relief Shampoo: Üründen 3 tanesi tek seferde ancak yetti. Yani 6 tane testerdan ne anladım sorarsanız, saçlarımı aşırı yağlandırdı. Başkada birşey gözlemleyemedim.

2. Isana Hair Saç Şekillendirici Köpük: Nerde okuyup kimin önerisi ile aldım hatırlamıyorum ama yok böyle bir ürün. Saça şekil verir, yapışmasını önler rahatça taranırmış. Yahu 3 attın 1 tuttur bari. %80'i duruyor, çöp.

3.Oriflame Hair X Repair Therapy Mask:  Of ya bunu attığıma çok üzülüyorum. Hep yedeklediğim beğendiğim bir maskeydi. Açıp 1-2 kere kullanmışım. Tabi o kadar sık alınca ben kapalı sanıyordum, diğer ürünleri kullanmaktan köşede kalmış garip.. Tarihi geçip, yapısı bozulmaya başlamış. Kuru saçlarımı yumuşatması, canlandırması hoşuma giderdi hep. Üzülerek atıyorum..



Mini Boy - Karma Ürünler:

Benri Gözlük Bezi artık abonesi olduğum bir ürün. Lagrita pamuk a101 alışverişleri sırasında evde pamuk az gibiyse mutlaka 1 tane aldığım ürünlerden. Tebokan special mümessil kankanın arabasını bir ara soymuştum :D Islak mendil, klasikti. Bu tip süngerleri pek kullanmıyorum, rt, hm ya da benrinin makyaj süngerleri varken zavallılarım alınıp bir köşede kuruyup kalmışlar. Törpü de çantamda bulundurduğum eskiyen bir üründü, yerine yenisi alındı. Geçen ay yine testerını denediğimiz Paco rabanne Million Cologne' ye bayıldım, edpsi de çok hoş. Eşimde bayıldı, sanırım indirimde alınacaklar listemizde. 

Şubat ayının bitenleri bu şekildeydi. Sanırım bakım ürünlerini kullanmayı ve bitirmeyi daha çok seviyorum :) Az önce dolapları şöyle bir düzenledim. Tarihi yaklaşanları öne çektim.  Mayısa kadar sadece bitirdiğim ürünler yerini dolduracak ürün ( peeling yerine peeling gibi) elimde yoksa, alışveriş sepetimde yerini alacak. Aynı anda 1den fazla ürünü denemekten, atılmaya yüz tutan ürünleri görünce en mantıklı prensip project panımı kendimce planladım.

Sizin bu ay bitirdikleriniz de benzer ürünler neler?

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. Sen de biir sürü şey bitirmişsin, ne güzel! Ya Rüzgar'ın cildinde de egzama tarzı bölgeler var. Firmaya bebekler euygun olup olmadığını sorduğumda ellerinde ürün olmadığını söyleyip kestirip tmışlardı, tavırlarından nefret ettiğim için elim Coresatin'i almaya hiç gitmiyor. Ama tek çözümü bu olacaksa bir inceleyeyim bari. Teşekkürler canım sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana geçen bayram ufak bir deneme ürünleri dolu kutu yollamışlardı. Markayı ilk öyle duydum. Fakat seveni çok görünüyor gibi geçen ürünleri toplatıldı vs gibi bir haber kulağıma çalındı ama firmadan net bilgi almak lazım. İnş tam boyunu buluruz bizde sevgiler.

      Sil
  2. İlke'cim Splat diş macunları favorim.Moshos'un temizleme jelini ise merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım Moshos da favorilerin arasına girer :)

      Sil
  3. Ne güzel bir sürü şey bitirmissin canim bende dermalogica dan çok memnun kalmistim genel anlamda markanın ürünleri çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şmdiye kadar şans verip kötü diyebileceğim bir Dermalogica ürününe denk gelmedim =)

      Sil
  4. İlke maşallah diyorum inşallah birgün yazmak bana da nasip olacak :))

    YanıtlaSil
  5. Splat siş macununu bir türlü deneyemedim ilk fırsatta denemek istiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka birkaç çeşidine şans ver, arasından seveceklerin olacaktır =)

      Sil
  6. Ben bu tarz ürünleri bir heves alıyorum ama kullanmayı unutuyorum çoğu yarıya bile gelmeden kullanım süresi geçiyor.Keşke deneme boyu gibi ürünler satılsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ürünlerin var aslında. Mesela splat'ın, ısana' nın küçük boyları var. Dermalogica'nın seyahat kitleri vs oluyor. Her markanın olmuyor işte ama :(

      Sil
  7. Raen'i yorumlamamışsın galiba canım göremedim? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kutuda var aslında, aşağı koymayı unutmuşum :) Detaylı yorumları blogta mevcut ;)

      Sil
  8. Oh canım yeah! yokmuydu daha dolu dolu bıtırmıssın darısı başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, itiraf ediyorum biraz dolu dolu =) İnşallah darısı başına o zaman.

      Sil
  9. Ay Splat macunlarla anlaşamayan bir benim sanırım :( Oysa içeriklerini filan beğenmiştim. Ayy Oriflame ürünlerini merak ediyorum ama çevremde kimse yok alabileceğim . Böyle arada kataloga bakmakla yetiniyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kendim üyeyim, ara ara kendime teyzelere vs giriyorum =) Splat'ın 5-6 çeşidini denedim arasında -beklentinin yüksek olmasından- çokta beğenmediğim ilk ürün buydu.

      Sil
  10. Moshos un ürünleri ni bende cok merak ediyorum canim . Ama aldigin bircok ürünü kullanmayi unutuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele birini açıp diğerine geçince benimde unuttuğum oluyor. Moshos ürünlerini beğeneceğini eminim :)

      Sil
  11. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Özellikle baharın geldiği şu günlerde bakım ürünlerine benim de zaman ayırmam gerekiyor.

    YanıtlaSil
  12. Sırayla kullanıp bitirmek öyle hoşuma gidiyor ki benimde. Yoksa dediğin gibi köşede kalıyor :(

    YanıtlaSil
  13. Çok çaliskanmissin bu ay masallah :)

    YanıtlaSil
  14. Ben de İsana'nın dalgalı saçlar için olan köpüğünü kullanıyorum ve memnun değilim. Saç spreyi de vasat. Saç maskeleri iyiydi ama şekillendirme ürünlerini ben de tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil
  15. Maşallah İlke ne çok şey bitirmişsin darısı başıma :D isana tarama spreyi de gerçekten tam bir felaket

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey