Ana içeriğe atla

5 Blogger 1 Ürün: Lesoleil Kuru ve Boyalı Saçlar Şampuanı İncelemesi

Lesoleil' in 5 bitki + 5 mineral içeren formülü ile 10 etkinin bir arada sunulduğu, komple bakım vaadinde olan, güneş görmeyen saçlar için özel geliştirilmiş şampuan denememiz için yollandı. Lesoleil Kuru ve Boyalı Saçlarım için yolladığı bu şampuan hakkında görüşlerime geçecek olursam;

Lesoleil Kuru ve Boyalı Saçlar Şampuanı İncelemesi

Ürün çoğu kişinin aklına ilk tesettürü getiriyor olması bence biraz satış politikası gibi. O nedenle şampuanın dışarısındaki eşarp olması, kiminin aklında soru işaretine sebep olabiliyor. Şampuan daha önce farklı bir etkinlikte yine hediye edildiği için bir yakınıma ürünü denemesi için verdim ve eş zamanlı olarak onunla kullanmaya başladım. Şampuanı gerek gören tanıdıklarım, gerek alışveriş yaparken gördüğüm insanların tepkisi bu yönde olunca özellikle altını çizmek istedim. Şapka, bone, bere , kapalı olan bayanlar yahut kapalı alanda çalışan kişiler ürünü rahatlıkla deneyimleyebilir. 

Lesoleil Kapalı ve Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan

Saç derimiz yeterli miktarda güneş ışığı olmadığı takdirde zayıflar ve yıpranmaya meyilli hale gelir. Koparak dökülmeler, saç kırıkları, kepek, kaşıntı ya da saçların küsmesi (uzama da sıkıntı) gibi birçok sorun yaşanabilmekte.

Lesoleil Şampuan İçerik

Ürünün ambalajı sade, şık ve pratik. İçerisinde paraben, paraffin, SLS ve SLES gibi maddelerin olmaması özellikle sülfatsız şampuan tercihinde artış olan yeni tüketici kitlesi için güzel. ( İçerikte als bulunmakta..) Yine içeriğindeki bitki ve mineral zenginliği şu şekilde;

Lesoleil Kuru ve Boyalı Saçlar Şampuanı İncelemesi

Saçlarım kuru, kalın telli, dalgalı ve kabarık ayrıca krepe balyajdan dolayı boyalı bir saç tipim var. 

Şampuanın kokusu hoş, rahatsız etmeyen kiminin kokusunu parfüm gibi çok seveceği türden. Kuruduktan bir müddet sonra az da olsa ürünün şampuanın kokusunu hissediyorum. Ürünün köpürmesi ve temizlemesi yine güzel ve yeterli.

Saçlarımı saç kremi kullanmasam bile şampuanın nemlendirdiğini ve saçı yumuşattığını hissedebiliyorum. Fakat kuru, kalın telli ve dalgalı bir saç tipim olduğundan olsa gerek saçlarıma istemediğimden fazla bir hacim veriyor. Verdiği bu hacim, saçlarımın daha kabarık olmasına sebep olduğu için zaten benim istemediğim ve baskılamaya çalıştığım bir durum olduğundan ürünün sevmediğim bir özelliği olarak haneye yazılıyor. Beraber deneyimlemek üzere ürünü  verdiğim akrabamın saçları ince telli ve kuru, onda ise bende olduğundan daha az bir hacim görülüyor.

Her ikimizde de saça az da olsa parlaklık verdiğini gözlemledik. Ayrıca 1 aylık kullanım sonucu saçı ekstra uzattığına dair bir izlenime sahip değiliz. Özellikle ürün hakkında saçları çok hızlı uzattığını duymuştum..

Yeni bir ürüne geçtiğim zaman çoğunlukla kaşıntı, kepeklenme ve saçlarımın yağlanma hızında değişiklikler yaşayabiliyorum. Bu ürünü ilk kullandığım zaman ben farketmesem de eşim saçlarımın aşırı kepeklendiğini söyledi. Yine ilk 2-3 kullanımda ertesi gün saçlarım kaşınmaya ve yağlanmaya başladı. Fakat saçlarım ürüne alıştıktan sonra ki bu 7.-8. kullanımdan önce olmadığını saç bakım uzmanları da söyler, söz konusu durum düzeldi. Saçlarım ertesi gün yağlanmıyor ve kepeklenme gibi bir şikayetimde yok :) 

Saç tipi ince telli olan akrabam ise kaşıntı, kepeklenme, yağlanma gibi sorunlar yaşamadığını ürünü beğendiğini ve tekrar alabileceğini söyledi.

Ürün 375 gr ve 12 TL gibi bir fiyatı var. Zaman zaman indirimler ile daha uyguna alınabildiği gibi birçok market ve kozmetik mağazasının raflarında da yer aldığı için rahatlıkla alınıp, denenebilir.

Hacim konusunda anlaşamadığım ve saçlarım kuaförün tabi ile 5 kişilik olduğu için bu ürünü uzun süre yanında iyi bir hacimi baskılayıcı krem veya maske olmaksızın tercih etmem. Ama bunun dışındaki verdiği tüm diğer hisler için önerebilirim.

Ürünü benimle birlikte deneyimleyen diğer blogger arkadaşlarımın gözünden onların saç tiplerini ve ürünün etkilerini okumanız için blog linklerini aşağıya bırakıyorum;


İlken' in yorumu için buraya ,
Mehtap' ın yorumu için buraya ,
 Pınar'ın blogu için şuraya ve Özlem' in blogu için de buraya tıklayarak ürün hakkındaki yorumlarını okuyabilirsiniz.

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter & Snapchat & Snupps kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Yeni bir yazıda görüşmek dileğiyle, sevgiler.


Yorumlar

  1. Tesetturlu olmadigim halde tavsiye uzerine aldim cok begendim cidden saclarimi yumusatip parlarlatti cnm fiyatininda uyhun olduhu düşündüğünde guzel bir urun bence:)

    YanıtlaSil
  2. ara ara kullandığım ve sevdiğim bir şampuan ve saçlarım ince telli...:-))

    YanıtlaSil
  3. henuz denemedım ama en kısa zamanda bende denıcem sevgiler cnm ..

    YanıtlaSil
  4. Bende bir etkinlikle karsilasmistim. Annem ben epey severek kullandik. Kalin telli saclarim costu tabi :)

    YanıtlaSil
  5. ben de kullandım fakat henüz yorumlamadım. elinize sağlık çok güzel yazmışsınız, satış politikası hakkında söylediklerinize ve ürünün kullanım alanları hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum =)

    YanıtlaSil
  6. İlk defa duyduğum bir ürün, içinde sülfat vs. olmaması güzel, teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de ilk kez duydum. Kesinlikle kullanacağım.

    YanıtlaSil
  8. Benim de henüz kullanmadığım bir ürün... Gerçekten de o başörtülü fotoğraf bende, bana uygun değil hissi oluşturuyor. :)

    YanıtlaSil
  9. Saç güneşe faydalı mı pek emin değilim. Ben aksine saçı yıprattığını ama her gün saatlerce güneşin altında kalınmadığı sürece bu etkinin az olduğunu düşünüyorum. Belki de güzel bir şampuandır ama saç için sorun olmayan bir şeyi sorunmuş gibi yansıtlamları bana garip geldi. Örtünen arkadaşlarımdan duyduğum ise saç derisinin havasızlıktan sivilceye ve kepeğe yatkın olduğu.

    YanıtlaSil
  10. Ben bu şampuanı hediye geldikçe kayınvalideme götürüyorum çünkü bayılıyor. Baş örtüsü kullanıyor ve bundan önce saç derisinin acıdığını, fakat şampuanla bu hissin geçtiğini söyledi :)

    YanıtlaSil
  11. Saç tiplerimiz anlattığınıza göre aynı.Baş edilmesi zor bir saç tipi.İyi bir şampuan ve krem bizim için çok önemli :(sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Benim de kapalı olan annem ve kayınvalidem çok beğendi. Bir de senin yazını okuyunca elimdeki ürünü ben kullanıp deneyeyim diyorum :)

    YanıtlaSil
  13. Benimde dolabımda sırasını bekleyen bir ürün ancak saçların hacimlenmesi kelimesi korkuttu beni...

    YanıtlaSil
  14. Birtane Bedava göndersenizde denesek :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey