Ana içeriğe atla

Orkid Sensitive: Pamuk Gibi Yumuşak

Günün sohbet konusu kız kıza !


Biz kızlar için bir ayın en önemli zamanları kesinlikle menstrüasyon dönemini geçirdiğimiz günlerdir. Erkekler arasına dalga konusu olan halbuki bir kızın doğal yaşam siklusunun ayrılmaz evrelerinden biri olan regl döneminde okulda, iş yerinde ya da toplum içindeyseniz kız kıza dilinin kullanıldığı en önemli günlerdesiniz demektir! 

Kiminin migreninin tuttuğu, bel ve karın ağrıları, sancılar derken hele sıcak yaz günlerinde hiç çekilmeyen bu günü anlayışla karşılarsınız ki her bayan maksimum konforla geçirmek ister. İşte son zamanlarda maksimum konfor denilince aklıma ilk gelen Orkid Sensetive .

Yıllardır bitmeyen konfor arayışları sebebiyle, -daha iyisi olabilir mi ki düşüncesi olduğu sürece değişmeyecek bir döngü- birçok markaya ait ürün denemişliğim vardır. Sonuç olarak 1-2 markaya daha güvenle ve memnuniyetle sarıldığım doğrudur.

Yeni tanıştığım Orkid Sensitive' nin Pamuk gibi diye lanse edilen bu ürünü Mayıs ayının sonlarında Everydayme-Kadinlar Bilir sitesi tarafından denemem için tarafıma yollanmıştı. Ürünün deneme boylarını çevremdeki bayan arkadaşlarıma ve aile bireylerine, orjinalini ise denemek için kendime ayırmıştım.


Birçok kişinin ilk tepkisi pamuk üzerine olunca altını çizerek blog okuyucularımı da uyarmak istiyorum. Ürün pamuk içermemektedir. Fakat verdiği yumuşaklık, rahatlık ve konforun ilk aklımıza getirdiği şey bu olması normal. O nedenle pamuğa alerjin var, dokunamam, kullanamam gibi düşünceleri olan kullanıcıların bilgisine.

Sıvıyı jelleştiren teknoloji, yumuşak ve esnek kanatlar ile rahatça hareket edilebilirlik, ürünün yapışkanlığının yeterliliği gibi birçok konuda geçer not olan Orkid Sensitive benle birlikte deneyimleyen birçok arkadaşımın ilk tercihi haline geldi bile.

Özellikle uzun olan üründen hayli memnun kalınca, son alışverişlerimde tercihim bu üründen yana oldu. Fakat dün indirim varken depolamak istediğim ürünü Gratis'te karışıklıkta göremedim. Hem bu serinin günlük pedini de merak ettiğim için hem de regl dönemlerinde kullanmak amacıyla Sensitive serisi ürünlerini tekrar alacağım.

Orkid' in deneyimlemediğim tek ürünü Infinity olduğunu düşünürsem sanırım ben tam bir Orkid kızıyım. Beni takip eden kızların menstrüasyon döneminde güvendiği ve tercih ettiği ürünler ve markalar neler? 

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter & Snapchat & Snupps kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Yeni bir yazıda görüşmek dileğiyle, sevgiler.

Yorumlar

  1. Kesinlikle orkid daha iyisine rastlamadım. Birçok markayı denedim ancak orkid korumasına sahip olamadılar. Bu ürünü de çok merak ediyorum alerjik biri olarak görünce mutlaka alacağım ellerine sağlık canım bu güzel yazı için <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsın Sinemcim sende. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Bu seriyi ben de beğendim. Zaten markayı hiç değiştiremiyorum, önyargı yada güven meselesi sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu üründen çok memnun kaldım :) Alerji,kaşıntı yapmıyor :)

    YanıtlaSil
  4. 6 yıl önce ilk kez Kotex denedim o günden beri zorunda olmadıkça Orkid kullanmıyordum. Bu ürünü denedim ve memnun da kaldım. Yine de rahatlık açısından Kotex'i tercih ediyorum ama hangisi indirimdeyse onu alıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende indirim ve yeni çıkan çeşitleri nedeniyle Kotex' de aldığım oluyor. Ama son zamanlarda en memnun kaldığım sensitive <3

      Sil
  5. Ayrıca Infinity hepsinden rahat ama çoook pahalı :) O paraya değmez gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayram indiriminde denk gelirsem alabilirim, meraktan! =)

      Sil
  6. kotex'i denedim çok rahat yok gibi, ama emiciliği berbat. en iyisi orkid ve belki bana gülebilirsiniz ama bimde satılan pedlerin de kalitesi çok iyi :)) sanırım adı scarlett. bir deneyin derim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kotex' in her serisi aynı şekilde değil, sevdiklerim olmuştu. Scarletti yıllar önce denemiştim ama çok memnun kalmadım diye anımsıyorum. Pamuksu olmayan yüzeyler beni rahatsız edip, tahriş ediyor. Stoklarım bitince gene bakabilirim önern için teşekkür ediyorum :)

      Sil
  7. Bende hep orkid kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  8. Bende çok sevmiştim ürünü,kotex naylon gibi bir yüzeye dönüşünce tek tercihim bu artk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naylon yüzeyli ürünlerden nefret ediyorum :@

      Sil
  9. Son zamanlarda, normalde satılan fiyatların çok altında satışa sunulduğunu görüyorum markanın. Hemen her mağazada indirim çok fazla.
    Başka bir markayı tercih ediyorum ama bu da aklımda olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında birçoğunun adını bilmediğimiz o kadar çok firmaya ait ürün var ki. Özellikle iyon teknolojili ürünler bu konuda ilgi çekici..

      Sil
  10. Tüm hijyenik pedlerin ortak adı Orkid:) Tüm hazırkahvelerin Nescafe olduğu gibi. Bu seriyi denemedim, gördüm mü onu bile hatırlamıyorum bakayım bi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm kağıt mendillerin adı Selpak, tüm maskaraların ortak adı Rimel o_O

      Denersen, beğenmeni umut ediyorum :)

      Sil
  11. Her zaman her yerde Orkid...

    YanıtlaSil
  12. Ya çok kötü ya parçalanıyor hemen üst yüzeyi yırtılıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaşırdım, çok beğenerek kullanıyordum..

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey