Ana içeriğe atla

Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Tonik

Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Tonik

Cilt bakımında temizlik aşamasından sonra, vazgeçilmez ürünün nedir diye sorarsanız benden alacağınız ilk cevap tonik olacaktır. Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Toniği sevgili Esra'nın düzenlediği blogger etkinliğinde sponsorumuz olan Neutrogena tarafından hediye edilmişti. Neutrogena Visibly Clear serisine ait hediyelerin olduğu paketten ilk deneyimlediğim ürün bu siyah nokta temizleyici tonik oldu.

Özellikle sebum üretimi yüksek olan ciltlerde, başta yağlı ve karma ciltler olmak üzere siyah nokta problemi olan ciltlere yönelik olan ürün ciltten kiri, yağı temizlemek ve siyah nokta oluşumunu engellemeyi vaad etmekte. Tabi bu konuda en büyük yardımcı, içinizden bazılarınında tahmin edeceği gibi salisilik asit içermesinden kaynaklanıyor. Salisilik asit oranını net olarak bilemesem de, kokusundan ötürü yüksek alkol içerdiğini düşündüğüm toniğin, içerik kısmına bakınca beni desteklediğini anlıyorum.

İlk kullanmaya başladığım zamanlarda alkolün tenimde oluşturduğu o yakıcı his, buram buram kokusundan gözlerimin yaşarması ve yanması beni hiç mutlu etmedi. Başlara kurutucu bir etki hissettirmese de şuan toniğin dibini görmüşken T bölgemde oluşturduğu kuruma ve gerilmeyi hissediyorum.  Önceleri anında nemlendirici sürmesem bile sıkıntı yaşamıyordum fakat artık o hafif gerilmeyi hissettirdiği için hemen ardından sürüyorum.

Yağlanmayı azalttı mı? Evet, azalttı. Fakat etkisi kalıcı değil,  sabah cilt bakım rutinimi tamamladıktan sonra tahminen 5-6 saate kalmadan T bölgem de parlama, yağlanma başlıyor. Tabi hal böyle olunca matlaştırma konusunda da oldukça başarılı iş çıkarıyor. 

Ürünü genel etkileri sebebiyle cildimin yağlı olan ve siyah noktaya meyilli kısımlarına lokal olarak uyguluyorum. Ürünle cildimi sildikten sonra cilt bakım rutinime devam edebilmek için bir müddet beklemem gerekiyor. Hafif yapışkan ve ıslak his 1-2 dakika da ancak gidiyor. Her şeye rağmen verdiği temizlik hissini ve matlaştırma etkisini beğendim.


Ambalajın şeffaf olması, içinde ne kadar ürün kaldığını görebilmemi sağladığı için bu tip ambalajları daha çok seviyorum. Ayrıca ambalajın bir artısı da; dökmeli bir ürün olmasına rağmen ağız kısmı çok geniş olmadığı için pratik bir şekilde ihtiyacınız kadar ürünü pamuğa alabiliyorsunuz.

Her cilt aynı hassasiyette olmayabilir, o nedenle ürünün kokusuna ve içeriğine bakarak almanızı şiddetle tavsiye ederim. Çünkü bazı ünlüler ''hiç kokusu yok, mis gibi , alkol kokusu hissedilmiyor'' gibi ifadelerde bulunmuş. Pek hassas bir insan olmamama rağmen bende ki durum bu şekilde. 

Ürün birçok kozmetik mağazasından oldukça uygun fiyata satın alınabilir. Bayram indirimlerinin haberleri gelmeye başlamışken, ihtiyacınız varsa seriye bakmanızı tavsiye ederim. Neutrogena Visibly Clear serisine ait bir sonraki paylaşımım ilerleyen günlerde yağsız nemlendiricisi hakkında olacak.

Neutrogena Visibly Clear serisine ait bu toniği ya da serinin herhangi bir tamamlayıcı ürününü denediniz mi? Seri ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter & Snapchat & Snupps kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Yeni bir yazıda görüşmek dileğiyle, sevgiler.

Yorumlar

  1. Şeffaf ambalajlara ben de bayılıyorum. Bir de bu seriyi henüz denemedim elimde var ama sanki bana çok iyi olacakmış, işimi görecekmiş gibi geliyor nedense :)

    YanıtlaSil
  2. Bu tarif bana Clinique'in meşhur toniğini hatırlattı. Cildim çok yağlı olmasına rağmen aşırı alkollü toniklerden günlük kullanımda rahatsız oluyorum. Haftada birkaç kere veya cildimin ekstra yağlandığı dönemlerde kullanabilirim. Güzel yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Benim cildim kuru ve hassas olduğunda alkol hep çok tahriş ve kuruluk oluşturuyor bende. Neutrogena'nın kuru ciltler için bakım ürünleri neden yok yada bulunmuyor bilmiyorum ama parfümsüz bir yıkama jeli var, onu çok seviyorum. Mutlulukla kullan İlke :)

    YanıtlaSil
  4. Yorumların için çok teşekkürler İlke'cim... ne yazık ki ünlü bloggerların bazıları yorumlarında pek samimi olamıyor; ben yine arkadaşlarıma çok daha fazla güveniyorum, kusura bakmasınlar ^_^ Öptüm!

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan ben daha önce bu seriden sadece sos jeli kullandım ama pek bir etkisini görememiştim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik yağsız nemlendiricisi ve toniğini kullanıyorum birde peeling ve yüz yıkama jeli var bende. Yağsız nemlendiricisini beğendim diyebilirim bi :)

      Sil
  6. güle güle kullan bu seriyi hiç denemedim ben.. bir tek sivilce jelini kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilce jelini kullanmadım. Onda favorim daha önce yazdığım Cosmed Akne Spot Jel <3

      Sil
  7. Ben de buna yeni başladım ve içeriğinde alkol olduğu hem kokusundan hem de uygularken cildi hafif yakıp kurutmasından anlaşılıyor. Ben de lokal uyguluyorum, yoksa çok kurutuyor. Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alın çevremde full uyguluyorum diyebilirim ve ürünü kullanmaya başladığımdan beri farkettim ki fazla güneşlendiğinde derin kurut ve garip bir duruşu olur ya o görünümü hissettirdi. O nedenle hem lokal hem daha seyrek kullanmaya başladım. Teşekkürler ♥

      Sil
  8. Serinin tüm ürünlerini kullandım. Yüz temizleme jeli favorim. Peelingi ve kremi de güzel ama kremini daha çok seviyorum. Fakat bu tonikle bir türlü anlaşamadık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tonik çok alkollü olmasa bir nebze.. Diğer ürünleri de evde mevcut, bakalım onlarla nasıl bir ilişki de olacağız ♥

      Sil
  9. Ben de bir ümit almıştım. Ama içindeki tonik suratımı çok yaktığı için kullanamadım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddi anlamda çok yakıyor, zaten içindeki alkol oranın içerik listesinden az çok tahmin edebiliriz.

      Sil
  10. Bu seriyi denemedim, çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey