Ana içeriğe atla

İnternetten Nasıl Para Kazanılır ? #1

Sevgili Hüzün Sarısı' nın blogunda internetten para kazanma yolları hakkında mini bir derleme okudum. Kendimce bildiğim ufakta olsa işinize yarayabileceğini düşündüğüm madem birkaç yöntem biliyorum bende merak edenlerle paylaşmak istedim. Bu hem ''Blogtan nasıl para kazanılır?'' adlı belki ilerde yazacağım bir yazı için bir bağlantı olur hem de blog yazmayan takipçilerden merak edenlere de internetten nasıl para kazanabileceklerine dair bir fikir olur.


Napolyon.com , Türkiye'de 1.2 milyon üyesi olan izinli bir araştıra platformudur. DORinsight bünyesinde sosyal medya üzerinden online olarak katılabileceğiniz araştırmalar ile üyelerine NAP puan kazandırır.  Kazandığınız NAP puanları ister biriktirip 100.000 NAP'ta 100 TL' yi hesabınıza yollanmasını talep edersiniz, dilerseniz markaların sunduğu indirim ve fırsatlardan yararlanırsınız.

Bu siteyi bir arkadaşımdan öğrenip, Cadininikizi Blog sahibesi İlken ile paylaşmıştım. O da 100 TL hesabıma geliyor deyince ben neden üye değilim ki diyip kendisinden davet istedim ve siteye katıldım.
Blogtan nasıl para kazanılır?
Napolyon' da Nasıl Nap Kazanılır?
Kazanmak için yapmanız gereken ilk şey siteye üye olmanız ve ardından size yollanan araştırma anketlerini verilen tarih ve zaman aralığında doldurulup napları biriktirmeniz. 

Üye olmak isterseniz benim referans linkime tıklayarak, sisteme hemen giriş sağlayabilirsiniz; http://www.napolyon.com/Uye/Kayit?idType=lid&id=7906a88d-c17e-4e6a-a6e7-807b267a12bf

Ayrıca sizin vasıtanızla yani referansınız ile kayıt olan arkadaşlarınızdan da NAP puan kazanıyorsunuz. 

Makale yazarak, link tıklayarak ya da video izleyerek hatta blog yazarakta kazanç sağlayan birçok insan bulunmakta. Konuyla ilgileniyorsanız, ilerleyen yazılara yön olması için merak ettiklerinizi  ve konu ile ilgili bildiklerinizi aşağıya yorum olarak bırakmayı unutmayın.

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter & Snapchat & Snupps kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Yeni bir yazıda görüşmek dileğiyle, sevgiler.


Yorumlar

  1. Merak etmedim degil ama Nihal hanimin yazisina da yorum olarak yazmistim korkuyorum sitelere üye olurken nedense...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her site güvenilir olmayabiliyor ama üyelik anlaşmaları vs dikkat edildikten sonra olunabilir bence 👍

      Sil
  2. Blog yazarak para kazandığını söyleyenler var şok oluyorum galiba çok okunuyorlar becerebilenlere helal olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaç sırf para için olunca tatmin edici değil. Ama yazarken 3 lü 4lü sayıları kazanmak güzel 🤗 Blog yazarak çok yüksek meblağlar kazananlar var mıdır bilmiyorum ama para kazanmak isteyenlerin daha çok youtube tercih etmelerini öneririrm ✌️️

      Sil
  3. Youtube'un gelirleri çok daha yüksek kesinlikle. Ama blogdan para kazanmak için oldukça emek harcamak ve yılmamak gerekiyor. Ancak yüksek meblalarda değil elbette bu kazançlar. Ek gelir denilebilir. :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Napolyon a yıllardır üyeyim ama nedendir bilmem hiç teşebbüs etmedim kazanmak vs için. Geliri hakkında bile en ufak bir bilgim yok. Şu sıralar internet kazanvı ile ilgili makale olaylarını araştırıyorum. Belki bekleyenlere faydası olacak bir yazı çıkar.
    Blogdan büyük paralar kazananlar tabi ki var. Kimi cidden emek vermiş kimi ise kendi reklamını iyi yapıp birden fırlamış ortalara. Blogu açarken para kazanma hedefim yoktu, bilmiyordum bile para kazanıldığını. Şimdi de yok; eğer olursa birilerine 'eyvalah' edecekmişim gibi geliyor, bu da hiç benim işim değil. Makale için teklifler geliyor yüksek rakam söylüyorum. 50 lira hatta 20 liraya yazanlar var biliyorum. Ama ben o rakamlara blogumda post ayırmam. gider mahallenin bakkalının yazısını yazarım, belki dua alırım:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para için açmış olsaydım muhtemelen hiç tatmin olmazdım. Ama bumerangın 8-10 tl lik tekliflerinden daha iyi kazancı olduğunu biliyorum makalelerin. Firmadan firmaya değişiyor, biri gelip 50 tl teklif ediyor diğeri gelip 50€ teklif ediyor. Maalesef çoğu platformda 20-30 TL arası bir ücret sunuyorlar çünkü firma bağıntılı bir kurum ile çalışılıyor. Eğer ürünü kullanmış gibi yaz sana yollayım muhabbetiyse blogumda yer vereceğim postum olmaz ama kazancı güzel basın bültenleri neden olmasın :)

      Sil
  5. Gerçekten çook okunmak gerekiyor sanırım. Ben de üyeyim napolyona ve de anketlerini çok seviyorum <3

    YanıtlaSil
  6. Hem emek verip blog yazmak hem de gerçekten kullanılan ürünleri objektif bir şekilde yazmak gerçekten çok önemli. Zaten sırf firmanın reklamını yapmak ya da para kazanmak için ürün öven yazılar yazana blogger demem, sadece bir piyondur...

    YanıtlaSil
  7. İlk defa duyuyorum blogtan para kazanmak güzel olurdu :)

    YanıtlaSil
  8. Böyle bir konuyu gündeme taşıdığınız için Hüzün Sarısı ve size teşekkür ederim. Takip edelim o halde gelişmeleri.

    YanıtlaSil
  9. Ben uzun zamandır üyeyim bu siteye.. Ama zaman ayırıp gerekli ilgiyi gösteremiyorum açıkcası..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey