Ana içeriğe atla

Aubrey Jojoba Meal&Oatmeal with Rosa Mosqueta Mask & Scrub

Günaydınlar,

Geçen sene bu zamanlar katıldığım bir etkinlik vasıtası ile Aubrey Organics ürünleri ile tanışma şansı elde etmiştim. 15ml lik bu seyahat boyları ile kimi zaman hiçbir işe yaramazken kimi zaman da hem ürünü tekrar almama hem de diğer potansiyel ürünlerine sarmama sebep olabiliyor, oldu da..

Aubrey Organics - Aubrey Jojoba Meal&Oatmeal mask&Scrub kullananlar - Aubrey Ürünleri kullananlar - Lilakutu Aubrey Organics

Ürüne geçmeden önce biraz firmadan bahsetmek istiyorum. Ürünlerinin içeriğinde petrol, paraben, suni reklendirici, katran vs gibi etkenlerin olmadığı gibi hayvanlar üzerinde test yapmayan; Organik sertifikası, vegan sembolü, tavşanı takip et simgesi, NPA onayı, UKK logusu ve BDHI sertifikasına sahip bir organik içerikli ürün yelpazesine sahip bir firma.

Ürün kuru ciltler için. Benim cilt tipim yazın yağlıya dönük karma, kışın kuruya dönük karma :) Ne özel bir cilt değil mi? Dolayısı ile iki şart altında da ürünü rahat 7-8 kere denedim. Halen 2-3 kullanımlık ürün mevcut.

Aubrey Organics - Aubrey Jojoba Meal&Oatmeal mask&Scrub kullananlar - Aubrey Ürünleri kullananlar - Lilakutu Aubrey Organics

Jojoba Yağının faydalarından daha önce biraz bahsetmiştim. O nedenle lafı uzatmayacağım ama cildi benim gibi olanlar için; yağlı ciltteki yağı dengelerken, kuru cildi ise nemlendirme özelliğine sahip olan 10 numara 5 yıldız diyebileceğim bir bitkisel içeriğe sahip. Son günlerde kaş diplerim pul pul olduğu için Moshos Garden' ın jojoba bakım yağını sürmeye başladım, bakalım bu özelliği de işe yarayacak mı?

Aubrey Organics - Aubrey Jojoba Meal&Oatmeal mask&Scrub kullananlar - Aubrey Ürünleri kullananlar - Lilakutu Aubrey Organics

Oatmeal nedir derseniz kendisi bildiğimiz ve bağırsak sorunu olanların tükettiği sıklıkla tercih ettiği yulaf; yine yağlı ciltler için iyi bir gözenek temizleyici, ciltteki yağı dengeleyici ve cildin daha pürüzsüz olmasını sağlayacak olan elde edilmesi kolay bir tahıl.

Ürünün kullanımı:

Ürün hem maske hem de scrub. Bir miktar ürünü alıp (fındık büyüklüğü) nemli yüzüme birkaç dakika masaj yaparak ve ovalayarak uyguladığım zaman scrub olarak kullanıyorken; yaklaşık 10-15 dk yüzümde beklettikten sonra yıkarsam ürün maske görevi görüyor.

Tanecikleri iri değil, cildi çizmeden nazikçe temizliyor. Hem yazın hem de kışın kullandığım bu ürün cildimde herhangi bir kuruluğa sebep olamadığı gibi kullandıktan sonra ardında yumuşacık bir his bıraktı. İçeriğindeki Jojoba yağından olsa gerek yazın biraz daha nemlenmiş ve yumuşak hissetmeme sebebiyet verdi. Yazın ardından nemlendirme ihtiyacı duymamış olsam da kışın son zamanlarda kurumaya çok meraklı cildimi hemen Fouf Day Cream ile nemlendirdim. Muhtemelen kuru ciltli arkadaşlarım nemlendirme ihtiyacı duyacaktır, hele ki soğuk kış günleri bu kadar yoğun hissedilirken.

Ürünü ister kendi sitelerinden isterseniz benim sıklıkla alışveriş yaptığım, alışveriş sonunda çeşitli testerların yollandığı ve alışveriş miktarına göre hesabınızda puan biriken Lilakutu'ya (LilaShop) üye olarak yada zaten üye iseniz şuradaki Aubrey Organics ürünlerini inceleyerek alışveriş yapabilirsiniz.

Ürün puanım: 5/4


Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler!

Yorumlar

  1. Ben de lilakutuyu denemek istiyorum ama bir yandan da ürünleri beğenmeyeceğim aylar olacaktır düşüncesi ile vazgeçiyorum. kararsız kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lilakutu tabi ki her zaman beğeneceğin ürünler ile tolu olmuyor ana Lilashop'tan istediğin ürünleri alabilirsin=)

      Sil
  2. Blogmda ki yanlış tarihli çekilişte uyardığın için teşekkür ederim, bende yeni paylaşan bir arkadaşta görmüştüm, tarihe bakmadan katılmışım. Dalgınlığıma geldi sanırım. Tekrar teşekkür ederim :):)

    YanıtlaSil
  3. Denemeye deger diye dusunuyorum..

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir ürün e benziyor

    YanıtlaSil
  5. Aubrey'nin birkaç testerını ben de denedim ve gayet memnun kaldım, hatta denemek istediğim ürünleri vardı..Başka markalara dalınca insan unutuyor. Şimdi tekrar gözden geçirmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 2-3 ürünü daha var, (seyahat boyu) içlerinden çok beğendiğim bu oldu. Mutlaka bir göz atın derim =)

      Sil
  6. Ben hiç kullanmadım ama güzel bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey