Ana içeriğe atla

UYGUN FİYATLI KEPEĞE VE DÖKÜLMEYE KARŞI, GÜÇLENDİRİCİ VEYA KERATİN ŞAMPUANLAR

uygun fiyatlı şampuanlar, curly girl saç metodu, kıvırcık kız saç metodu

      2020' nin Mayıs ayından beri bitenler yazısı yazmamıştım. Yıl sonuna kadar kullandıkları biriktirdim. Benim, eşimin ve misafirlerin sayesinde bitirilen son şampuanları görüyorsunuz. Bunlardan kimi kepeğe karşı en iyi şampuan hangisi arayışını sonlandırmak için alınmıştı. Kimi saç dökülmesi için en iyi şampuan hangisi arayışı için kimi de saçıma keratin bakımı, brezilya fönü çektirdim hangi tuzsuz şampuanı kullanmalıyım arayışımı sonlandırmak için satın aldığımız şampuanlardı. Şimdi sizle çeşitlerine göre bu şampuanlar işini yaptı mı yapmadı mı, hangisini tekrar alırız onlardan bahsedeyim.

Kepeğe karşı evde en iyi çözüm hangi şampuan diye arıyorsunuz biliyorum. Fakat şampuan seçiminden önce acaba çok sıcak su ile mi yıkanıyorum ya da saçımda dermatit olabilir mi? Saç derimi neler kurutuyor? şeklinde sorulara da cevap vermelisiniz. Kepek sorununuz sadece şampuan kaynaklı olmayabilir.

                                                            KEPEĞE KARŞI ŞAMPUANLAR


Uygun fiyatlı şampuanlar, Clear bitkisel sentez kullananlar, clear kepeğe karşı deneyenler, clear seboreik dermatit, clear bitkisel sentez içerik

CLEAR KEPEĞE KARŞI ETKİLİ BESLEYİCİ ŞAMPUAN: İkisinin içeriğinde çok ufak değişimler var. Mesela sadece içerik incelemesi yapanlar aynı ürün ya bunlar diyip geçebilir fakat etkileri hiçte aynı değil gençler. Clear Bitkisel Sentez Ginseng ve Ardıç ürünü saçları bir tık daha sert, dolgun hissettiriyor. Clear Yumuşak ve Parlak Kiraz Çiçeği ise adı üzerinde daha yumuşak. Mesela ben kiraz çiçeğini seçerken eşim ginseng-ardıç özlü olan ürünü daha çok beğeniyor. Saçınızın yapısı ve arayışınız bu noktada keskin çizgi. Bu ürünlerin fiyatı oldukça arttı, neyin artmadı ki? Deodorant alırken bazen kampanyalar oluyor, yanında neredeyse bedavaya geliyor bunlar. Yerine alternatif bir ürüne geçti eşim ama uygun buldukça alınacak, market şampuanları arasında sevilen ürünler oldular. Youtube sayfamda detaylı incelemesi mevcut. İsteyen izleyebilir.

Uygun fiyatlı şampuanlar, Clear bitkisel sentez kullananlar, clear kepeğe karşı deneyenler, clear seboreik dermatit, clear bitkisel sentez şampuan içerik

                                                    SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ŞAMPUANLAR

Saç dökülmesi ile ilgili detaylı ürün inceleme yazılarımda belirttiğim bir durumu burada da hatırlatmak isterim. Dökülme olayı, beslenme temelli, hormonal kaynaklı, genetik veya mevsimsel olabilir. O nedenle dökülmeyi sadece bir ürünler durdurabilir miyim diye hemen bir ürün almak yerine kaynağının ne olduğuna emin olun. Yoksa hiçbir ürün sizi tatmin etmez.

Bioxin siyah sarımsaklı şampuan deneyenler, siyah sarımsak şampuanı, saç dökülmesi, sarımsak saç uzatır mı, bioblas sarımsak şampuanı

BIOXIN SİYAH SARIMSAK ŞAMPUANI: ''Saçlarım sarımsak kokar mı? '' sarımsaklı şampuan kullanmaya başlayacakların aklına takılan ilk soru oluyor. Şimdiye kadar kullandığım sarımsaklı şampuan çeşitlerinin hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım ben. Çevremde yaşayan da duymadım. Bu ürün kokusuz formüle sahip. Eşimin mevsim geçişlerinde olan saç dökülmesine iyi geldi. Bu arada siyah sarımsak, normal sarımsaktan daha çok antioksidan içeriyor ve yüksek miktarda sülfür bulunduruyor. Saç dökülmeleri için güçlü bir etki gösteriyormuş o nedenle. Üründe patentli Biocomplex B11 içeriyor. Saçlarını temiz, sağlıklı ve dolgun gösterdi. Gerek duydukça alıyoruz. 


Bioblas, bioxin şampuan, siyah sarımsak şampuanı neye yarar, saç dökülmesi, saç uzaması

AVON NATURE PRO SAÇ GÜÇLENDİRİCİ ATKUYRUĞU OTLU ŞAMPUAN: İçeriğinde at kuyruğu, biberiye, ısırgan, civanperçemi, papatya olması ile dikkatimi çektiği için satın alıp denemiştim. Ayrıca D-Pantenol, biotin, gliserin, hyalüronik asit bile içeriyor. Sonra Avon Türkiye ekibi de bir PR kutusunda aynısını yolladı. Saçıma verdiği nem hissi tek başına yeterli gelmedi. Ama saç dökülmemi azalttı. Bu ürünle saçlarımı yıkadığım zaman saçlarım gözüme daha canlı göründü. 

natural pro at kuyruğu şampuanı, at kuyruğu şampuanı faydaları, ender saraç at kuyruğu

İkinci şişe bir köşede duruyor. Son zamanlarda PR kutusundan çıkan şampuanlar bir köşede birikti. Biraz onlara fırsat verip sonra bu ürüne döneceğim. İkinci kutuyu bitirdiğimde isteyen olursa detaylı inceleme yaparım.



                                                                       DİĞER ŞAMPUANLAR

Morfose Milk Therapy Şampuan kullananlar, Morfose Milk Therapy kullananlar, morfose şampuan yorumları

MORFOSE MİLK THERAPY KREMSİ SÜT ŞAMPUAN: Morfose keratin serumu (yazısı) çok sevmiştim. Kokusu, saçıma verdiği yumuşaklığı derken bu kez denemek için şampuanını alıp bitirdim. Çoğu market şampuanı gibi klasik bir içerikte belki ama saç uçlarım kuru kuru kalmıyordu gerçekten. Ara ara alabiliyorum ama o kadar çok ürün çeşitliliği varken aynı üründe takılı kalamıyorum ki :( Saçlarınızda bıraktığı o mis gibi kokuya bayılacaksınız! Tabi koku işi biraz zevk meselesi. Bu ürünün saçlarımda bıraktığı kokuyu sorup alan arkadaşım çok olmuştu. 
Morfose Milk Therapy Şampuan kullananlar, Morfose Milk Therapy kullananlar, morfose şampuan yorumları, morfose keratin ürünleri

KUAF PROLİNE SALT FREE SHAMPOO - KERATİN TUZSUZ BAKIM ŞAMPUANI: Saçıma evde keratin fönü yapmıştım. IG' de takip edenler bu ürünle ilgili detaylı gönderimi görmüştür. Keratin fönü öncesi ve sonrası tuzsuz şampuan kullanmak şart.

Uygun fiyatlı keratin şampuanı, kuaf tuzsuz şampuan, tuzsuz şampuan kullananlar, kuaf keratin ürünleri kullananlar

 O nedenle nette görüp biraz bakınıp, almıştım. Başta baya beğendim ama sonra sanki saçlarımı daha kuru hissettirdi. Bilemiyorum bu şampuan ile ilgili görüşlerim karma karışık. Koca 1 LT ürün ve elimde ikinciside var. Bu arada bu ilkinin pompası sorunlu çıktı, kapağı açıp elime dökerek kullandım hep. Evden çalışma dönemi biterse tekrar brezilya fönü, amerikan fönü ya da keratin bakımı yaptırabilirim. O zaman bunu tekrar deneyeceğim. Kullanan varsa ürünle ilgili görüşlerini duymayı, fikir paylaşımı yapmayı çok isterim.

Kuaf tutsuz şampuan kullananlar, kuaf ürünleri, tuzsuz şampuan, keratin bakımı yaptıranlar

DAYCARE KOZMETİK KERATİN ŞAMPUANI:  Bu ürünle ilgili detaylı blog yazım var. O nedenle üzerine tıklayıp okuyabilirsiniz. Sizi şaşırtacak kadar iyi bir şampuan 3 kutu bitirildi.

Yaklaşık son 6 ayda bizim evden gelip geçen şampuanlar böyleydi. Yenileri açıldı, denenmeye başladı. Sizin içlerinden memnun kaldığınız şampuan var mıydı? Ya da saç tipiniz ile favori şampuanınız neler? Yorumlarda buluşalım, sessiz okuyucu olma :)

Sevgiler,

İlke.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey