Ana içeriğe atla

FREİ ÖL UREA %5 YÜZ KREMİ İNCELEMESİ - FACE CREAM

frei öl urea nemlendirici krem, güzellik blogu, cilt bakımı, frei öl ürünleri deneyenler

Frei Öl, kurucusu eczacı olan bir Alman markası. Ürün içeriklerinin temiz olması ile dikkatimi çeken marka, hayvan deneyi yapmaması ve vegan ürünleri ile de birçok tüketici tarafından sevilerek kullanılıyor. Markayı ilk çatlak kremleri ve bebek yağları ile yabancı bloglarda görmüştüm. Türkiye 'ye gelmesi markayı bilen birçok kişiyi mutlu etti.

Frei ök Urea %5 yüz kremi deneyenler, ureli nemlendiriciler

Frei Öl Urea 5% Yüz Kremi, çok kuru ciltler için bir nemlendirici. Sadece bir nemlendirici değil içerdiği boraj yağı sayesinde cilt bariyerini yenileyen, cildin nem miktarını ve lipit miktarını koruyan bir ürün. Ürünün vaadleri; anında nemlendirme, kuruluk kaynaklı gerginlik, pul pul dökülme, kaşıntı ve kızarıklık gibi şikayetlerde etkili. Dermatolojik olarak test edilen ürün atopik ciltli ve diyabetli kişilerinde kullanabileceği bir yüz nemlendiricisi.

frei öl urea %5 kullananlar

Frei Öl yüz nemlendiricisinin içeriğini incelediğimde ilk başlarda üre, yine takibinde gliserin, panthenol, borago oil, niacinamid, seramid gibi birbirinden güzel içerikler var. Ayrıca içeriğinde alkol, renklendirici, parfüm, paraben, mineral yağ, silikon, PEG ve PEG türevleri yer almamakta.

frei öl ürünleri, frei öl ürünleri deneyenler

Ürün ile ilgili görüşlerime gelecek olursam;

* Plastik tüp ambalajın içerisinde 50 mL ürün var. Ambalajı kullanışlı, yanınızda taşımaya uygun.
* Yapısı losyon. Fakat akışkan değil hafif kıvamlı beyaz bir losyon.
* Ürünü dağıtması kolay, emilimi hızlı ve yapış yapış, yağlı bir his bırakmıyor.

frei öl ürünleri kullanıcı yorumlarıfrei öl ürünü kullananlar

* Özellikle şu son 1 haftadır, İstanbul' da iyice soğuyan havalarda benim karma cildim bile kurumaya başladı. Hatta öyle bir kuruluk ki, duştan sonra kaşıntı, gerginlik, pul pul görüntü bile oluştu. Sürdüğüm ana geçen gerginlik ve kaşıntı hissi cidden bir rahatlama sağladı.
* İçeriğe bakınca vaadlerden gerçekten olumlu bir beklenti içine girmiştim ve ürün beni şaşırtmadı. Almanya' da 1 numaralı eczane markası olmasına şaşırmamalı.
* Karma cildimde yazın kesinlikle ağır gelir fakat Nisan ayına kadar cildimle iyi anlaşacağına şüphem yok.
* Ürün ile ilgili herkesin hoşuna gitmeyecek nokta bence ürünün kokusu. İçeriğinde parfüm olmadığı için doğal bitkisel bir kokusu var. Rahatsız olmadım fakat herkese hitap etmeyebilir.

frei öl urea %5 yüz kremi içeriği

Ürün açıldıktan sonra 6 ay içinde bitirilmesi gerekiyor. Ürün Watsons 'ta 139 TL'ye satılmakta. Zaman zaman %50 indirime girdiği oluyor. O nedenle indirimleri takip etmekte fayda var. Ürünü cilt tipime ağır geleceği için yaz aylarında tekrar almam fakat kış ayları için ihtiyaç duydukça yenilerim. Aşırı kuru ciltlere, egzama, atopik ciltleri olanlara Frei Öl Urea 5% yüz kremini özellikle öneririm. Ürün marka tarafından denemem için yollanmıştı. Görüşlerim objektiftir.

Nemli bir cilt dilerim !

Sevgiler,

İlke.

Yorumlar

  1. merak ettim etkisini teşekkürler güzel yazınız için :)

    YanıtlaSil
  2. bu kremi oldukça sevdim hem oğlumda hem kendimde kullandık ve ikinciyi aldık:)))
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  3. çok soğuk günlerde mutlaka kullanıyorum cildimi kuruluktan korumak için süper oluyor..

    YanıtlaSil
  4. Kuru ciltler dedin kalbimi fethettin, mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey