Ana içeriğe atla

BİTENLER #60

clear kepeğe karşı şampuan, keratin şampuanı, hindistan cevizi şampuanı

En son Eylül ayında güzellik blogumda, 3 aylık bir bitenler yazısı ile 35 farklı üründen bahsetmiştim. O günden sonra bitenler yazısı için pek ürün biriktirmedim genellikle geri dönüşüme attım. Son günlerde ya sevdiğim ya nefret ettiğim birkaç şeyi ayırmışken sizlere hemen bu ürünlerden bahsedip, ambalajları geri dönüşüme gönderim rahatlamak istiyorum :D

INECTO NATURALS HİNDİSTAN CEVİZİ ŞAMPUANI: İçerisindeki hindistan cevizi ve %90 doğal içeriği ile bizi çekti. Hayvanlar üzerinde test yapmaması, vegan olması markanın artılarından. Fakat annemin boyalı, kuru, kalın telli gür saçlarına hiç mi hiç iyi gelmedi. Üzerine kesinlikle iyi bir saç kremi uygulamak gerekiyor. Onla zor kendine geliyordu. Açıkçası beklentimizin altında bir ürün oldu. Tekrar almayız.

CLEAR KEPEĞE KARŞI ETKİLİ BESLEYİCİ ŞAMPUAN:  Son bitenler youtube videosunda da yine bahsetmiştim bu şampuanlardan. Uzatmadan tekrar tekrar bir şampuanı aldıysam, sevildiğini bilin. Eşimin favorisi. Yalnız bu aralar şampuanın fiyatı çok arttı. O nedenle yedek olanlarda bitince denemek için uygun fiyatlı birkaç farklı şampuan aldım. Beğenirsek ne ala ama beğenmezsek indirimsizde olsa bu seriden eşim devam eder. Hazır 3 farklı çeşitin ambalajını ayırmışken detaylı bir incelemeyi hak ediyor Clear :)

RADİCAL PROFESSIONEL HAIR CARE SHAMPOO: Keratin Bakımı & Onarıcı & Güçlendirici Şampuan diye geçen bu ürünü tuz, paraben içermediği için Eminönü Filiz kozmetikten almıştım. Başta ilk 3 ay çok etkili geldi. Sonra deniz mevsimi gelince kullanmayı bıraktım. Eylül ayında kullanmaya geri döndüm. Fakat ilk 3 aydaki etkisinden hiç eser yoktu. Eğer vaktim olursa detaylı bir inceleme yazarım. Sanırım tekrar almayacağım. Fiyatıda 1000 mL 20-25 TL civarıydı.

URBAN CARE HIGH VOLUME EKSTRA HACİM GÜÇLÜ TUTUŞ SPREY: Aslında eşim için almıştım fakat fön çektikten sonra ya da saç topladıktan sonra bebek saçları, elektriklenen saç görüntüsünü engeleyebilmek adına bende kullandım. Arayışım hacim değildi, hatta hacimden kaçarım hep :) Basit düzeyde işimi gördü. Eşiminde saç şekillendirmesi sırasında memnun kaldığı bir ürün oldu. Aklımda farklı bir iki ürün var, tekrar almam sanırım.

PALMOLIVE MICELLAR CARE BANYO VE DUŞ JELİ: Gülü pek sevmediğimi biliyorsunuz. Çünkü piyasada çoğu üründe ucuz esans kullanılıyor. Hakiki gül suyu, gül yağı vs içeren ürünlerle anlaşabiliyorum. Mesela bu üründeki gül beni hiç rahatsız etmedi. Kiri bir mıknatıs gibi temizler vaadine eşim katılmıyor. Ürün hem gözlerini yaktığı hem de temizlik hissi uyandırmadığı için kullanırken hep söylendi :) Ben kullandıktan sonra cildimi kurutmadan temizlediği için bilakis üründen memnun kaldım. Sırtımda banyo öncesi oluşan o yağlı hissi kurutmadan giderdiğini düşünüyorum. Ayrıca eşimin gözlerini yaksada bende öyle bir durum söz konusu olmadı. Sonuç olarak aynı çatı altında bile bir ürün için farklı görüşler oluşabiliyor, yine indirimde denk gelirsem diğer çeşitini de denerim.

bitenler, bikutubitenler, bitenler yazısı, güzellik blogu

AXE DARK TEMPTATION DEODORANT - DARK TEMPTATION: Son birkaç aydır şişe şişe eşimin vazgeçilmez deodorantı haline geldi. Aynı odadayken sıktığı zaman beni biraz boğuyor. O yapısını sevmiyorum. Fakat etkisini sorduğum zaman terliyorum ama asla koku oluşmuyor diyen eşim sanırım kış aylarında bu ürünü kullanmaya devam edecek. Çikolatayı anımsatan kokusu ile kış aylarında hiç fena değil !

HUNCALIFE SUN CARE 50 SPF: Aslında açalı tam 1 sene olmadı. Fakat her tarafı silindi gitti, ambalaj çok kalitesiz çıktı bu kez. Yazın vücut ve bacaklarım için kullanmıştım fena değildi.  Silinip gittiği için içerik bilgisi vs veremiyorum.

Bee Beauty Uyku Maskesi - Asit Cilt Dermabrazyonu: Aslında içinde kullanılacak ürün var. Fakat paket açıldıktan sonra 6 ay içinde kullanılmalı. Açalı 9 ay oluyor. O nedenle bir köşede unuttuğuma çok üzüldüm. Tekrar alıp kullanmak ve inceleme yazısı yazmak istiyorum. Kullandığım gecelerde sabah uyandığımda aydınlık, canlı bir cilt bırakıyor olması çok hoşuma gitmişti. Seveni de sevmeyeni de çok olan bir maske.

FLOXIA GEL REGULATIR BALANCING GEL: Ürün hakkında blogta detaylı yorumum mevcut. renkli ürün adına tıklayarak okuyabilirsiniz.

BIOTA EARLY DEFENSE EYE CREAM: Ürün güzelde pompalı ambalajı beni benden aldı. Geçen videoda göstermiştim. Yazarım diye ayırmışım ama ambalaj bazen bir üründen soğumanıza sebep olabiliyor.

CAUDALIE LIP CONDITIONER: Yapış yapış yapısı ve öldüren kokusu nedeni ile kullanamadım. Bir hediye kutusundan çıkmıştı. Tarihi geçmeye yakın ya da geçen ürünü hediye etmek çok doğru bir politika olmasa gerek. PR kutusu diye tarihe bakmamışım ama şaşırtılar beni...

CAUDALIE HAND AND NAIL CREAM: Ayy bunda tekrar tekrar kullanabilirim. Uygun kofrelere denk geldikçe almaya devam. Yumuşatma, kalıcılık, emilim hızı, mis çiçek kokusu ile kalbimi çaldı.

CYRENE ADVANCED MICRO EXFOLİATİNG SCRUB: Bebeğim desem çokta anlatmaya gerek kalır mı? Zaten defalarca tam boy ürününü satın alıp, ürünlerini tek tek blogumda yazdığım marka. Fiyat politikası artınca ister istemez elimi ayağımı çekmiştim ama takipteyim şöyle ufaktan güzel bir kampanya yapsalar cüzdanı bırakacağım. Lütfen blogta yukarıdaki aratma kutucuğuna cyrene yazıp bir inceleyin. Gözenekli, lekeli, yağlı, karma ciltler için güzel ürünleri mevcut. 


MINEADERM OXYGEN BUBBLE MASK: Eğlenceli videosunu ve detaylı yorumumu dinlemek isterseniz youtube sayfama bekliyorum.

AVON MARK GEL SHINE P805: Tırnakları temiz gösteren ojeleri seviyorum. Aynısından birkaç şişe daha bitirmiştim. Sipariş verdiğim zamanlar denk gelirsem alıyorum. Halen katalogta varsa denk gelince alabilirim.

Son olarak lekeler için çantamda 1 tane bulundurduğum Highgenic Leke Çıkarma Mendilini başarılı buluyorum. Nascita pamuk ile yeni tanıştım, yapısı hiç fena değil, denk geldikçe almaya devam ederim.

Benim uzun zaman sonra bitenlerim bu şekildeydi. Genel olarak beğendiğim ürünlerden oluşan bir yazı oldu sanırım. Peki, ortak biten ürünlerimiz var mı? 

Sevgiler,

İlke.


Yorumlar

  1. Bee Beauty Sleep Mask'i çok merak ediyorum ama bir türlü denk gelip alamadım. Aklımda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hakkını vererek kullanamadığım için üzüldüm. Yeniden alıp yorumlayacağım en kısa sürede :)

      Sil
  2. baya bir şampuan bitmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, özellikle Clear 'ları biriktiriyorum, detaylı inceleme yapacağım için serinin tüm çeşitleri var sanırım :)

      Sil
  3. Sende benim gibi çok şampuan bitirenlerdensin :)

    YanıtlaSil
  4. Bee Beauty uyku maskesini ben etkisiz bulmuştum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey