Ana içeriğe atla

AVON TRUE 5 IN ONE LASH GENIUS MASKARA İNCELEMESİ

AVON TRUE 5 IN ONE LASH GENIUS MASKARA GÜZELLİK BLOGU
Avon True 5 In One Lash Genius Maskara Yorumu
Son aylarda Avon Beauty Club kutularıyla denemediğim birçok maskarayı deneme şansı elde ettim. Oldum olası Avon' un çoğu maskarasını beğenmiş biri olarak Avon True 5 In One Lash Genius Maskara 'yı da beğenecek miyim?

AVON TRUE 5 IN ONE LASH GENIUS RİMEL

Maskaranın ilk dikkatimi çeken şık, gold ambalajı. Bazı markaların rujlarını, maskaralarını vs çantaya atıp çıktığın zaman üstünün kısa sürede silinmesi sinirinizi bozuyor mu? Defalarca çantama oraya, buraya atmama rağmen sanki yeniymiş gibi ambalajdaki yazıların silinmemesi ile benden + puanı kaptı. Altın tonlarındaki, klasik ambalajı ile makyaj masamın ayrılmazlarından oldu.

Ambalajı geçip yavaştan fırçaya doğru gelmeden önce kısaca vaadlerini söyleyeyim; Hacim, uzunluk, belirgin, kalkık ve simsiyah kirpikler için arayıştaysanız Avon' un vaadleri bu şekilde.

lash genius maskara deneyenler, avon maskaraları, siyah kirpikler, hacimli kirpikler, ucuz maskara, ucuz rimel önerisi
Avon True 5 In One Lash Genius Maskara Fırçası
Yeni açılan maskaların bazılarında değişik, hazmetmesi zor bir koku olabiliyor. Bunda öyle bir koku almadım. Fırçaya gelecek olursak, en sevdiğim plastik fırça.  Yoğun olmayan bir yapıya sahip olduğu için bulaşma yapmadan uygulaması oldukça kolay oldu. 1 ayı geçti halen aynı rahatlıkta kullanabiliyorum. 
ucuz rimel önerisi, uygun fiyatlı maskara önerileri, avon maskara önerileri
Avon Lash Genius Maskarayı uygulamadan önce kirpiklerim
Akıllı plastik fırçası sayesinde kirpikleri güzel kavrıyor. Akıllı fırça nedir diye düşünecekler olacaktır. Dipten yukarı doğru, hafif,  düz olmayan, sert, uzun kısa silikon fırça formu ile uzun ve hacimli kirpikler elde edebiliyorsunuz. Fırçası uç kısmındaki minik kısım ile hem gözün iç kısmında kalan kısa kirpiklere hem de alt kirpiklere rahatlıkla uygulama yapmak mümkün. Dolayısı ile tek kat uygulamada bile kalkık, simsiyah kirpikler elde edebiliyorsunuz. İkinci katta ise topaklanmadan, tek tek ayrılmış, lifting etkili kirpikler elde etmeniz mümkün. Fakat uygulama katları arasında uzun süre bırakmamanızı tavsiye ederim. Hızlı kuruduğu için bu kez topaklanmaya, kirpiklerin yapışmasına sebep olabilirsiniz. Bu tip görüntüyü sevenlerde var biliyorum, hoşlanmadığım için ben hızlı bir uygulamayı tercih ediyorum.
UYGUN FİYATLI MASKARA ÖNERİSİ
Avon 5 In One Lash Genius Maskara'yı 2 kat uyguladığımda kirpiklerim
Suya dayanıklı olmayan bir maskara olsa bile gün içinde akma yapmıyor, yine dökülme gibi problemlerde yaratmıyor. Çeşit çeşit makyaj temizleme suları ile rahatlıkla temizleyebiliyorum. Yağ bazlı olan temizleyiciler ile misel sulara göre tabi ki daha da kolay temizleniyor.
AVON TRUE 5 IN ONE LASH GENIUS MASKARA UYGULAMASI
3 kat maskara uygulanmış kirpiklerimin görüntüsü
Ergonomik olan ambalajı, ıslak olmayan formu, fırça yapısı, ağırlık yapmaması, kirpiklerin düşmemesi, akma, dökülme ve topaklanma yapmaması, kolay temizlenmesi ile benden geçer not aldı. Ayrıca tek katta rahatlıkla günlük kullanıma uygun iken ikinci katta pahalı maskaralara aşık atıyor. Fırçası biraz tombik olduğu için küçük gözlü olan kişilerin sürerken dikkatli olmasında fayda var. Kullanırken herhangi bir sorun yaşamadığım için rahatlıkla öneriyorum.


Ürün 10 mL ve açıldıktan sonra 3 ay boyunca kullanılabiliyor. Siyah, kahverengi ve lacivert olmak üzere üç farklı rengini kataloglarda bulabilirsiniz. Kahverengi olan maskarayı da sipariş etmeyi planlıyorum.  Fiyatı 54 TL olan maskara şu an indirimli olarak 30 TL 'ye satılmakta. Fiyat performans olarak başarılı bu ürünle beni tanıştırdıkları için teşekkür ederim. Avon maskaralarını denemeyi ve kullanmayı seviyor musunuz? Favoriniz olan bir ürün var mı?

Sevgiler,

İlke.

Maskara PR kutusundan çıktı, görüşlerim tamamen bana ait ve objektiftir.

Yorumlar

  1. Benim vazgeçilmez maskaralarımdan oldu bile 😊

    YanıtlaSil
  2. Fırçasını çok beğendim bu maskaranın. Çok güzel kavrıyor kirpikleri.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey