Ana içeriğe atla

Gabrini Cosmetics Photo Finish Foundation Primer Base

Gabrini Primer Base, Makyaj bazı

Gabrini Cosmetics' in yeni ürünü Photo Finish Foundation Primer Base ile merhaba,

Gabrini Foundation Primer Base, cildinizi temizleyip, nemlendirdikten sonra makyaja başlamadan önce uygulayıp, mat, pürüzsüz bir görüntü vaat eden makyaj kalıcılığını arttıran makyaj altı bazı.

Ambalajı farklı markalarda da görmeye alıştığımız tüp formda. Uç kısmı ince, kullanımı kolaylaştıran formda. Bu sayede fazla ürün ziyanını da engelleyebiliyorsunuz.

Gabrini Makyaj Altı Bazı

Yapı olarak, kullanmaya alışık olduğum bazlardan biraz farklı. Onlara göre daha akışkan, beyaz, süt formunda diye bileceğim bir görüntüde. Parfüm içermemesi bence büyük artılarınan biri. Oil free, yani yağsız fakat her makyaj bazında olduğu gibi silikon içermekte.

Normalde birçok bazımı kullanırken elimde kalanı göz kapaklarıma uygulamayı seviyorum. Fakat bu üründe göz çevresine uygulamayın diye not olduğu için göz primerimi de bu bazı tercih ettiğim zaman ayrıca kullanıyorum.

Ürün içeriğini merak edenler için aşağıya görseli ekliyorum;

Gabrini Makyaj altı bazı içerik

Ürünün yapısını oldukça beğendiğimi instagram(@ilkecevikofficial) da söylemiştim. Nemlendirici emildikten sonra sürüyorum. Rahatlıkla cildim tarafından emiliyor. Gözenek küçültme vaadi yok ama pürüzsüz bir bitişte etkili. Üzerine kullandığım BB krem, fondöten, allık ya da pudramın yapısını bozmuyor. Gün sonu makyajımı silerken pamuğa gelenler kalıcılığı görmemi sağlıyor. 

Gabrini Cosmetics Photo Finish Foundation Primer Base kullanıcı yorumları

Karma cildi olduğum için matlık vaadi benim için önemliydi. Gün içinde ara ara bu özelliği için yaptığım kontrollerle matlık konusunda da başarılı olduğuna karar verdim. Yaz aylarında da bu etkiyi sağlarsa çok güzel olmaz mı? Cildimde hiç ağırlık yapmaması, renklerin daha net (allıklar) göstermesi ile tam not aldı.
Gabrini Cosmetics Photo Finish Foundation Primer Base kullananlar

Gabrini Cosmetics Photo Finish Primer, geçer not alan bir makyaj bazı oldu. 30 mL boyutunda. 24 ay kullanım ömrü olmasınıda buraya son artısı olarak ekleyeyim. N11, Hepsiburada, Markafoni veya parfümeri gibi mağazalardan 25 TL 'ye satın alabilirsiniz. 

Yorumlar

  1. Yazınız güzel anlatımınızla gayet hoş bir havaya bürünmüş. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Etkileri güzel👌🏻merak ettiğim bir bazdı güzel bir yazı olmuş👌🏻

    YanıtlaSil
  3. bana biraz parlama yaptı sanki ama kuru ciltler bayılır bu baza :-))

    YanıtlaSil
  4. Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum İlkecim, yarınki yayınımda hemen aynı cümleleri okuyabilirsin :)
    Özellikle karma cildimde, öğleye doğru kesinlikle yağlanma oluşmadığına şahit olmak inanılmaz mutlu etti beni. Pudralama-tazeleme derdim yok :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir yazı olmuş. Ben bu bazı bulduğum yerde alacağım çünkü oldukça merak ettim.

    YanıtlaSil
  6. Makyaj bazlarına bayılan biri olarak ilk gördüğüm yerde alacağım. Teşekkür ederim paylaşım için

    YanıtlaSil
  7. Fiyatı uçuk geldi bana accık ama güzelse değebilir. Bu arada afiyet olsun o kahveler nasıl tadı güzel mi tavsiye edermisin ? :)

    YanıtlaSil
  8. güzel bir tanıtım olmuş tebrikler.Ama benim bir sorum olucaktı yağlı cilde sahip biriyim ben bende ki etkisi nasıl olucak yada kullanmamalımıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma cildim var, yazları yağlıya dönük. Ben oldukça memnun kaldım. Zaten özellikle yağlanmadan dolayı makyajımın bozulmaması için kullanmayı seviyorum.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey