Ana içeriğe atla

#BİKUTUBİTENLER - 53

Merhabalar,

bitenler blog, güzellik blogu

Dolu dolu son birkaç aydan sonra kapkarışık bir bitenlerle sizinleyim. Bana biraz verimsiz geçen bir ay gibi görünse de 17 farklı ürün bitirmişiz. Hiçte fena değil. Bu ay bitenler arasında hiçbir renkli kozmetik ürünü bulunmamakta.

1. Flormar Nail Polish Remover: Üzüm çekirdeği yağı içeren bu aseton hiç fena değildi. Koyu renklerde önce tırnak kenarlarını kremleyip, temizliğe başlayınca renk fazla dağılmıyordu. Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum. Son zamanlarda gratis' in pompalı şişesini tercih ediyorum ve o da bitmek üzere.

2. Avon Care Restoring Moisture with Coconut Oil Hand Cream: Kokusu çok güzeldi. Çoğunu annem kullanarak bitirdi. Tekrar alabiliriz.

3.Vichy Aqualia Thermal Light Cream: Denebunu özel kutularından satın aldığımızda çıkmıştı. Daha öncede kullandığımı anımsıyorum. Denemek için tam boyunu alabilirim.

TT Mask biyoselüloz cilt maskesi


4.Timeless Truth EGF Bio Cellulose Mask: Biyoselüloz cilt bakım maskesini instagramda uygularken göstermiş, öncesi sonrası ile anlık etkilerini yorumlamıştım. Hücre onarımı, çizgi ve kırışıklık için tek kullanımla etkisini söyleyemem. Ama nem ve ışıltı için kesinlikle başarışı bir üründü. Verdiği yumuşaklığıda oldukça beğendim, bulursam yeniden alabilirim.

Biten ürün yorumları


5.Dove Original Deo Sprey: Eşimin kullandıklarından. Ben özellikle dove ürününlerinin kokusuna bayılıyorum. Keşke bu üründe aluminyum olmasa. O zaman sürekli alabilirdim. Seyahatlerde böyle mini ürünler çok iyi oluyor. Koruyuculuğu fena değildi.

6. Garnier Mineral Saf& Temiz: Alkol içermeyen bu formülü blogta daha önce detaylıca anlatmıştım. Yine aluminyum olmasa harika olurdu dediğim ürün. Garnier'ın bu serisini eşim için sürekli alıyorum. Evdeki bu seriye ait depo tamamen bitti, indirimde denk gelirsem yine çeşitlerinden alacağım.

7. Palette Kalıcı Doğal Renkler: Annemin çoğu paket boyaya karşı alerjisi var diyebilirim. Fakat bu ürün saç diplerini kaşındırmayan, çabuk akmayan ürünlerden birisi. Genellikle boyarken 10 numara açık sarı ve 8 numara bal köpüğünü karıştırarak boyuyoruz. Dip boya yaparken yine beyaz kapatma özelliği olan 8 numarayı tercih ediyor. Bal özü ve argan yağı içerdiğinden mi bilmiyorum boyadan sonra saçları keçe gibi olmuyor. Evde boyarsa favori boyası bu=) Son migros indiriminde bu boyaların tanesi 4.30 gibi bir fiyattaydı.
Bikutubitenler yazısı

8. Dove Yoğun Onarıcı Yıpranmış Saçlar için Şampuan: İpek gibi yumuşacık yapması, kokusu bir harika! SLS, dimeticone gibi sülfat ve silikonları içeriyor. Mümkün oldukça uzak dursam da ara sıra bu tip ürünleri de kullanıyorum.

9. Hairmix Normal Saçlar için Şampuan: Kepeğe ve dökülmeye karşı etkisi olduğunu vadeden bir üründü. Bu konuda başarılı olsa da saçlarımızı çok çabuk yağlandırdı. En sevdiğim yani siz diyin bebek şurubu ben diyeyim şıpsevdi kokusu gibi bir şampuan olması. Meşk yaşadım kokusuyla. İçerik bakımından klasik market şampuanlarından farkı yoktu. Ürünü etkinlikte firma yollamıştı. Açıkcası tekrar almam.

10. Avon Senses Fruity Margarita: Şişeden koklayınca şeftalinin o lezzetli kokusu, portakalla birleşince oldukça çekici geldi. Ama banyo yaparken nedense bayıyordu. Eşim hiç beğenmedi, benimde elim çok gitmedi. Biraz zorla bitirdik. Tekrar bu çeşitini almam.

sesu ağda kullanıcı yorumları

11.Cyrene Ağda ve Lazer Epilasyon Sonrası için Rahatlatıcı ve Yatıştırıcı Jel Losyon: Cidden rahatlatma konusunda çok başarılı bir üründü. Zaten aloe veralı ürünler bu konuda çok başarılı. Hem aloe vera hemde allantonin sayesinde kızarıklık, acıda hafifleme ve rahatlık hissi çok iyi geliyor. Fakat ben ürünü aklıma gelince 10 kerede 1 kez kullanmışımdır. O nedenle raf ömrüde, kullanım ömrüde doldu. Kokuda vs bir değişim yok ama çöpe gidiyor.

12. Sesu Sensitive Ağda: Sesu'nun ağdalarını oldukça beğeniyorum. İhtiyaç duydukça çeşit çeşit alıyorum.

13. HighGenic Leke Çıkarma Mendili: Çantamda 1 tane bulunduruyorum. Çok çok başarılı. Fakat bu ürünü hiçbir yerde satılırken görmedim. En büyük sorun bu. Bulursam depolarım.

14. Sleepy Natural Ped Gece: İçerisinde 22 adet var. 7 TL civarına satılıyor ve çok çok başarılı. Pamuksu yapısı zaten onu sevmemin ilk sebebi oldu. Yeni paketi alıp, bir incelemesini yazacağım.

15. White Glo Diş Macunu: Beyazlık üzerine ekstra bir farkını göremedim. 

Sleepy ped kullananlar

Molped günlük ped, Bendri pamuk, Evy Baby ıslak mendil yine severek kullandığım ürünler oldu.

Bitirdiklerim bu şekildeydi. Ortak bitenlerimiz, sevdiğimiz, sevmediğimiz ürünler var mı? Yeni yazıda görüşmek üzere..

Yorumlar

  1. bitenlere seviniyorum yeni ürünleri açmak çok keyifli :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel genelde sevdiğin ürünler olmuş,o vakit gelsin yeni güzel ciciler minnoş kremler :)

    YanıtlaSil
  3. Palette saç boyasını ben de kullanmıştım. Boyalarda beyaz kapatıcı özelliği olması benim için önemli..
    Bitenlere güle güle..:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. İyi ürün bitmiş. Yenileri ne sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Dediğiniz gibi çoğu üründe alüminyum ve diğer kimyasallar olmasa ne iyi olurdu. Bu nedenle mümkün olduğunca doğal içerikli ürünleri tercih ediyorum. Yalnız, son yıllarda bazı markalar, bazı ürünlerde doğala yönelmeye başladı. Bu sevindirici. Umarım tüm markalar, tüm ürünleri için bu geçişi yapar.

    YanıtlaSil
  6. Highgenic leke çıkarma mendillerini ben de çok beğenerek kullanıyorum İlkecim, en son Eve shop online sitesinden paket olarak satın almıştım, umuyorum hala satılıyordur.
    Gelsin mi yeniler :)

    YanıtlaSil
  7. leke çıkarma mendili gerçekten işe yarıyor mu?

    YanıtlaSil
  8. OO süpersin bir çok şey çöpe gitmiş gelsin yeniler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bitirildi ve geri dönüşüme yollandı bile=)

      Sil
  9. Merhabaaa... İnstagramda takipteyim ama neden bloga gelmemişim hiç :) Bugüne kısmetmiş. Ekledim bloga. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen yorumlaşıyoruz ama takipleşmeye bakmayı unutabiliyoruz=)

      Sil
  10. Aklımda olan ürünler vardı yazınız açıklayıcı nitelikte oldu teşekkürler :) takipteyim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey