Ana içeriğe atla

FLOXiA PARiS PURIFYING GEL - ARINDIRICI YÜZ YIKAMA JELİ

Merhaba!

Ağustos ayında Floxia Paris Türkiye ekibinden yağlı ciltler için özel bir paket almıştım. Bu pakette Floxia Paris Arındırıcı Jel, Gel Regulateur Balancing Gel Krem ve Savon Dermocosmetique Exfoliant Sabun vardı. Bugün blogun konuğu ise FLOXİA Paris Purifying Gel
Floxia Paris Elveda Akne paketi kullananlar ve yorumları
Floxia Paris'ten gelen paket
Floxia Paris' in ilgimi çekmesinin ilk sebebi dermokozmetik bir marka olmasıydı. Marka yurt dışında saç ve cilt bakımına yönelik geniş bir yelpazeye sahip. 3'lü peptid teknolojisi ile gelişmiş cerrahi yöntemler gibi gençleştirme, kırışıklık, leke, çatlak ve morluk gibi kadınların büyük sorunlarına yönelik bilinen ve isminden söz ettiren ürünlere sahip. Daha önce duymamış olduğum için çok şaşırdım. Özellikle leke kremiyle ilgili olumlu, güzel şeyler okudum.

Floxia Arındırıcı Jel ise epidermisi nazikçe temizlemek için formülüze edilmiş. İçeriği sayesinde cildi dengelerken, ölü deriyi ve fazla sebumu uzaklaştırmakta. Cilt bariyerini güçlendirerek, cildi nemlendirme ve yumuşatmakta ürünün vaadlerinden biri.

Kullanım şekli ise klasik. Nemli cildini köpürt, nazikçe masaj yap ve yıka şeklinde.

Floxia Paris dermokozmetik ürünü kullananlar

3 aylık kullanım sonucu;
 - Öncelikle ürünün %90'ı bitti. Oldukça bereketli bir ürün olduğunu söyleyebilirim.
 - İlk kullanımla bile farkı ciddi anlamda gözlemledim diyebilirim. Cildeki fazla yağı alıp, atıyor. 
 - Yağı atıyor deyince, korkmayın! Kurutmuyor ama bu kaypak gibi oldu terimine uygun bir temizlik sağlıyor.
Floxia Paris Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici Krem

 - Yukarıdaki kremle birlikte günde 2 kez düzenli kullandığımda cildimi biraz gerdiğini hissettim. Bu nedenle cilt kremini sadece lokal olarak sivilceli bölgelere uyguladım. Yüz yıkama jelini ise sadece akşamları kullandım. Bu şekilde kullanımla cildimde herhangi bir gerginlik vs oluşmadı. (Daha sonra kremden bahsedeceğim, bence cildin kurumasına sebep olan o. )

 - İçeriğe bakacak olursak; aşağıya fotoğrafını bırakıyorum:
Floxia gel purifiant purifying gel kullananlar
- Glikolik asit ile hücrede peeling etkisi yaparak cildin yenilenmesini sağlıyor. Arctium majus cildin yatışmasını sağlayan Dulavratotu bitkisi. İçeriğindeki allantoin ve çay ağacı ile antiseptik ve yatıştırıcı etki sağlıyor. Daha önce yine plesantalı maske ve plesantalı temizleyiciler kullanıp oldukça memnun kalmıştım.
- Bunun dışında içeriğindeki PEG-7 Glyceryl Cocoate ve SLS pek sevmediğim içerikler olsa bile ürünün etkisini sevdim. 
Eğer vaktiniz varsa youtube hesabımdaki günlük kısa cilt bakımı rutinimde kullandığım ürünleri gösterdiğim videoma bakabilirsiniz. (link için renkli yeri tıklamanız yeterli)
Floxia Paris Türkiye ekibi ile içerik için ufak bir muhabbet yaptım. İçerikteki tüm bileşenler klinik onaylı olduğunu, Avrupa Birliği' nde üretildiği için çok katı sınırlamalara uyulduğunu, bazı ürünlerindeki alkol tiplerinin ürün hijyenini korumak için kullanıldığını belirttiler.
Bu ürün 200 mL ve açıldıktan sonra 9 ay kullanım ömrü var. Firmayı instagram adreslerinden takip ederseniz Elveda Akne kampanyasına denk gelebilirsiniz.  Normalde 3'lü set 240 TL iken kampanya ile 140 TL'ye alabiliyorsunuz. Floxia alışverişlerinizde sürpriz hediyeler sizleri bulabilir.
Severek kullandığım bu ürünü daha önce deneyen var mı? Peki, markayı daha önce duymuş muydunuz?
Güncelleme: www.rumedique.com açılışına özel, tüm ürünlerde indirimler ve ekstra sepette de %20 indirim varmış. Floxia Paris ürünlerini keşfetmek isterseniz, bu kampanyayı kaçırmayın.

Bakımlı ciltler dilerim.










Yorumlar

  1. Markayi bilmiyorum, guzel ozellikleri var denemek isterim ihtiyacim oldugunda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tanışma kiti sayesinde markadan haberdar oldum. Yurt dışında popüler, etkili ürünleri var.

      Sil
  2. Markayı ilk kez duydum ama yağlı ciltliler için güzele benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kaldım, farklı ürünlerini araştırma isteğine büründüm hemen :))

      Sil
  3. Ben markayı ilk kez sende görüyorum canım ,detaylı anlatman iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  4. selammm,
    bloğumda bir çekiliş başlattım katılırsan ve sayfanda paylaşırsan aşırı mutlu olurum :) kendine iyi bak..

    YanıtlaSil
  5. Bu markayı daha öne duymadım.Sağlıkla iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  6. ilk defa duydum bu markayı ama güzel ürünmüş denemek lazım özellikle yağlı ciltlede :)

    YanıtlaSil
  7. Bu markayı daha önce hiç duymadım. Eminim güzeldir

    YanıtlaSil
  8. Ben de duymadım bu markayı. Deneyeceğim en kısa zamanda. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

    YanıtlaSil
  9. Sayenizde ilk kez bilgi edindim araştıracağım 3lü peptit içeriği epeyce ilgimi çekti bu arada takipteyim bana da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peptidler <3 Blogunuza uğradım, teşekkürler.

      Sil
  10. Detaylı bir yazı olmuş, kalemine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey