Ana içeriğe atla

Organix Coconut Water Nemlendirici Şampuan

Organix Coconut Water Shampoo

Dermokozmetik markalardan biri olan Organix' i özellikle yıpranmış ve yağlı saç tipi olan arkadaşlardan o kadar memnuniyet dolu sözler işittim ki, denememek olmazdı. Hele ki parabensiz & sülfatsız şampuan grubunda olan ürünler arayışında iseniz şans vermekte yarar var.

Sosyal medyada sık gördüğüm Organix ürünlerini daha önce bahsettiğim Turuncu Kasa indirimi ile edinmiştim. 

Coconut Water ; 'Neme ihtiyaç duyan saçlar için geliştirilmiş, bitkisel içeriklerle formülü zenginleştirilmiş bir şampuandır. Hindistan cevizi suyu ile saçlara kökten uca kadar nem ve yumuşaklık kazandırmaya devam eder. Paraben ve sülfat içermeyen şampuan tüm saç tiplerinin kullanımı için uygundur.'

Şampuan hakkında verilen bilgileri de sizinle paylaştığıma göre kullanım sonrası görüşlerimden bahsetmeye başlayabilirim:

Saç tipim dalgalı ve yoğun saçlarım; kuru & kırılgan yapıda. Durum bu şekilde olunca bir şampuanın nem vaadi benim için oldukça önemli bir nokta. Ürün saç diplerini kurutmadı fakat saç diplerime yüklü bir nem verdi diyemem hani parmaklarınızla taramak istersiniz de takılır kalır ya başlarda bunu  fazlasıyla hissettirdi. Fakat kırılgan olan saç uçlarımda verdiği nem ise, gayet hissedilirdi! Normalde bu mevsimlerde saç diplerim pul pul olmaya müsait olduğu için bir korktum fakat öyle bir şey olmayınca ürün benden geçer not aldı.

Bahsettiğim saçımın takılmasını ise Tangle Teezer tarağım ve kullandığım saç maskeleri, kremleri ve yağlarıyla çözdüm diyebilirim.

Ürünün paraben, sülfat içermemesi ekstra artısı. Ekstra artısı demeyeyim de ilk seçme sebebim buydu. Fakat içeriğinde sls, sles olmayıp asl olduğunu görmek beni üzüyor!  Kanıtlanmış net bir bilimsel veri olmasa da zararları hakkında arama yapabilirsiniz. Ürün sülfatsız olmasına rağmen gayet güzel köpürüyor.

Organix gerek okuduklarımdan gerek deneyimlerimden dolayı müdavini olanlara hak verebileceğim bir marka oldu. Kendi deneyimlerimi bir yana bırakıp, önerdiğim arkadaşlarımda gözlemlediklerimi de bahsedecek olursam mat saçların canlandırması, sanki saçları yeni boyamış gibi göstermesi ile birçok kişinin alınacaklar listesine eklendi bile.

Hindistan cevizi sütünün ve yağının faydalarını say say bitmez. Bu üründe de etkisi açıkça ortaya konmuş diyebilirim tabi bir hindistan cevizi yağı kadar olmasa da... Uzun lafın kısası beğendim ve gönül rahatlığı ile merak edenlere öneririm.

Organix serisinin en çok beğendiğiniz ürünü hangisi? Turuncu Kasa 'dan alışveriş yapmayı sevenler kimler?

Instagram: melishhe
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. bu şampuana son indirimde çok gittim geldim baktım da almadım artık yaza doğru şans veririm.

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim bir marka ancak deneme fırsatım olmadı. Şans verilebilir anladığım kadarıyla herkes memnun çünkü

    YanıtlaSil
  3. Her seferinde gördüğüm alsam mı almasam mı diye kararsız kaldığım bir şampuan. bu yazıdan sonra gönül rahatlığı ile alacağım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Kupkuru olan saçlarıma iyi geleceğini bilsem hemen alacağım ama kararsızım.

    YanıtlaSil
  5. Indirimde denenmeli tabi cruelty free olup olmadığını öğrenmem lazım (:

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir ürün. Mutlaka deneyeceğim.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. şampuan denemeye korkuyorum vallahi :(

    YanıtlaSil
  8. Saçları canlandırması ve yeni boyanmış görünümü vermesi güzelmiş rastlarsam denemek için alırım sağol canım çok güzel anlatmışsın:))

    YanıtlaSil
  9. saçlarımın güzel görünmesi benim için çok önemlidir. Cansız saç mı! çok çirkin bir görüntü..

    YanıtlaSil
  10. Ben Deniz Mineralli seriyi çok merak ediyorum, çok güzel yorumlar duydum hakkında.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey