Ana içeriğe atla

SPLAT LOVE Diş Macunu Deneyimi


Sabah aynanın karşısına geçip kendime baktığımda genelde gülümsüyorum. Mutlu uyanabilmek çok önemli. Tabi ki gülümsediğim zaman, dişlerim ne kadar beyazsa gözlerim o kadar parlıyor :) Küçüklüğümden beri diş bakımını aksatmadım. En son gördüğüm diş tedavilerinden sonra sahip olduğum inci gibi dişler gidip beyaz/sarı arası dişler kaldı. Ne kadar istesem de eskisi gibi olmuyor !

Splat Diş Macunu - Splat Love Diş Macunu - Splat Love Diş Macunu Kullananlar - Diş Beyazlatma - Florürsüz, Sls siz Diş Macunu

Aralık ayının ortasında Gonca'nın Güncesi'nin Splat ile düzenlediği çekilişin kazananlarından biri olduğum için, Splat tarafından güzel bir paket almıştım. Paketi açar açmaz tabi ki ilk gözüme çarpan bu Ahududulu diş macunu oldu ve hemen o gün ta ki bu yazıyı yazana kadar ailecek bu ürünü kullandık =)

Splat Diş Macunu - Splat Love Diş Macunu - Splat Love Diş Macunu Kullananlar - Diş Beyazlatma - Florürsüz, Sls siz Diş Macunu

Parlak, jel yapıdaki ahududulu diş macunu LOVE, perilla tohum özü, dipotasyum glisirrizinat (meyan kökü ekstresi), doğal disakkarit ve lizozim (tükürükte bulunan bir enzimaktif bileşenini içermekte. Perilla, Japonya'da kullanılan bir bitki olup, antienflamatuar ve antibakteriyal etkilere sahip böylelikle diş çürümesine sebep olan mikroorganizmaların gelişimini engelleyip, diş çürüklerinin oluşumuna mani oluyor.
Splat Diş Macunu - Splat Love Diş Macunu - Splat Love Diş Macunu Kullananlar - Diş Beyazlatma - Florürsüz, Sls siz Diş Macunu

Ayrıca ilk defa bir diş macununun Herpes simpleks virüsüne karşı koruduğunu öğreniyorum. Acaba gerçekten uçuğa karşı koruyucu bir etki gösteriyor mu?

Lauryl sülfat, triklosan, klorheksidin, sakarin ve florür içermez.

Splat Diş Macunu - Splat Love Diş Macunu - Splat Love Diş Macunu Kullananlar - Diş Beyazlatma - Florürsüz, Sls siz Diş Macunu

Ürünü kullandığım sürece;

Uzun süreli ferah hissi gerçekten çok sevdim.
Diş hassasiyeti yaratmadı, geçen gün şurada Colgate bahsettiğim diş eti kanamaları 2 aydır hiç olmadı.
SLS içeren ürünlerin çoğu ağız kuruluğu yapmakta fakat ürün sls içermediğinden -zannedersem- hiç ağız kuruluğu yaşamadım.
Ağız kokusu da yaşamadım.

Fakat, beyazlatma konusunda henüz bariz bir değişim görmedim. Sanki biraz daha beyaz hissetsem de acaba bu ürünü bıraktığım da diğer ürünler gibi etkisi ne olur bilemiyorum. Ayrıca mevcut diş tartarına ya da diş taşlarıma bir etkisi olduğunu gözlemlemedim. 

Ürünü gerçekten çok beğendiğimi ve tekrar alacağımı belirtmek isterim. Fakat İzmir'de nerede satıldığını bilmediğim için mail attım, 1 hafta geçti geri dönüş alamadım. Migros'ta satılacağına dair duyum almıştık, umarım doğrudur. Fiyat politikası hakkında maalesef bir bilgim yok.

Vıtapan cetveline göre 2 haftada 1 ton beyazlatma özelliği olduğu yazan Blackwood ve Gold ürünlerini en kısa sürede deneyimlemek istiyorum. İlk resimde de görüleceği gibi benim Love serisi ile deneyimim bugün sonlanıyor =)

Son olarak denememe olanak sağlayan Gonca ve Splat Türkiye ekibine teşekkür ederim.

Ürün puanım: 4.5 / 5

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. Bu diş macununa ben de bayılıyorum dream ve love çok güzel özellikle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dream'i denemedim. Şimdi bu düşük florürlü beyazlatma özellikte olanını açtım. Sanırım tüm çeşitlerini deneyimleyeceğim.

      Sil
  2. Kırmızı bir diş macunu sanki beyazlatmaz gibi geliyor insana. Ne kadar ön yargılıyız. Sanki beyaz olsa rengi dişlerimizi de beyazlatır gibi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi? Sanki beyaz tüm güzellikleri&temizlikleri yansıtıyorken mesela siyah tam tersi diye düşünürüz.. Bu arada diş macununun siyahı da var =)

      Sil
  3. Güzel bilgiler.Uçuga karşı koruyucu özelliğide çok ilginç geldi bana..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, umarım uçuk sorunu yaşayan bir kişinin deneyimini okuruz da ne gibi bir etkisi var/yok öğreniriz =)

      Sil
  4. ewet çok güzel bilgiler özelliklede rengi çok hoş...

    YanıtlaSil
  5. Özellikle ahududulu olmasına bayıldım...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok çeşidi var. Ahududuyu görünce ilk ona yapıştım =)

      Sil
  6. Bu ara çok sık karşılaşır oldum bu markayla. ilk fırsatta deneyeceğim. :))
    Bloğunu yeni takibe aldım. Bana da gelirsen çok sevinirim. :))
    www.makyajdunyam.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni tavsiye ederim. Uzun zamandır denediklerim arasında en iyisi. Marvis gibi şişirme de değil bence =)

      Sil
  7. Kırmızı olması alışılmışın dışında.Denemek lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seviyorum böyle renkli şeyleride. Küçükken bile rengi ve tadından şurup içmişliğim vardı =)

      Sil
  8. Dis macunu konusunda cok hassasim.. Bazi macunlar beni fena etkiliyor ve midem bulaniyor.. Bu macunu merak ettim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey