Ana içeriğe atla

Kasım Ayı #20 Bitenler

Merhabalar,

Kasım ayı bitenlerini hızlı bir şekilde inceleyelim mi? Neleri beğendim neleri beğenmedim; hangilerini tekrardan alırım hangilerini almam ? Haydi incelemeye başlayalım:

Kasım Ayı bitenler - Palette Boya - Avon Senses - Gliss Şampuan - Fucidin Leke Kremi - The One Eyeliner - Organique Body Butter - Shiseido Serum - Mufe Pudra - Nuxe - Diadermine Tonik
Bioderma - Bioderma Sebium - Bioderma Sebium Al Correcteur - La Roche Posay Effaclar Foaming Jel - LRP - La Roche Posay Yüz Temizleme Jeli - Pura Natura Lilakutu - Diadermine Yatıştırıcı Tonik
Bioderma Sebium Al correcteur: Ürünün yeşil, sivilceleri kapatan-kurutan kısmından açıkcası pek bir hayır göremedim. O nedenle kapak kısmındaki yeşil kısım bitmeden atıldı. Kendisini ise severek kullandım. Hatta kardeşime de önerdim ve o şimdi 2. kutusunda.
La Roche Posay Effaclar Foaming Gel: Severek kullandım diyebilirim fakat bu tester boydu. Şimdi açılmamış orjinal boyunu deneyeceğim. İlerleyen zamanlara yorumlarım blogta yer alacak.
Pura Natura Yüz Temizleme Jeli: Ürünün öncelikle temizlik hissi veren çok güzel bir kokusu var. 30ml boyunda olmasına rağmen yaklaşık 7-8 gün kadar deneme şansım oldum. Karma, pürüzlü, akneli ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği günlük temizleyici diye tanıtılıyor.Sıkılaştırıcı ve canlandırıcı etkisi olduğu yazsa da ben herhangi bir sıkılaştırıcı etki gözlemlemedim. Cildimi kurtumadan güzelce temizledi. İlerde yüz temizleyici olarak Lilakutu' dan alıp tekrar deneyebilir, uzun vadede etkisini gözlemleyebilirim.
Diadermine Yatıştırıcı Tonik: Bu ürünü İlken için almıştık. Cildi yağlıya dönük karma bir cilt olsa da bu ürün cildinin hassaslaştığı bir dönemde alınıp denendi. Hatta üründen oldukça memnun kaldı, en yakın indirimde tekrar alabilir. Söylediğine göre ürünü kullandığı süreçte cildinin canlandığını ve arındığını, hassas cildini yatıştırma vaadini de gerçekleştirdiğini söylüyor.
Avon our story for her - nivea for black white deodorant - fa yoghurt vanilya duş jeli - Avon senses romantic garden - Gliss Ultimate repair şampuan

Avon Our Story For Her Vücut Kremi: Ürünün parfümünü severek kullanıyorum. Kofre olarak satın almıştım. Genelde vücut kremi kullanmadığım bu konuda cidden üşengeç olduğum için bu tarz ürünleri kullanabileceğini düşündüğüm kişilere veriyorum. Yada el, kol kremi olarak kullandığım oluyor :D Bu kez annemin vücut kreminin bittiği zamana denk geldiği için ona verdim ve severek kullandı. Miss gibi kokuyor. Koku bana SEXY 212'i hatırlatıyor. Parfümün yazısını okumak isterseniz, ismine tıklamanız yeterli.
Nivea For Black&White Deo: Severek kullandım. Genelde deodorantlar beni tıkayabiliyor. Pudralı deodorantları seviyorum. Bu üründe öyle bir sorun yaşamadım. Tekrar alabilirim.
Fa Yoghurt Vanilla Honey Duş Jeli: Sevgili pempeliblogla kutulaşmamızdan çıkmıştı. Vanilya kokusuna bayılırım. Ürünü severek kullandım. Hatta bitmeden 1 şişe daha yedek almak istedim ama Fa'ya ait diğer ürünlerle karşılaştım. Kremsi dokusu, köpürmesi, verdiği yumuşaklık, kurutmadan temizlemesi ve bereketli olmasıyla Fa duş jelini sevdim. Daha önce hiç kullanmamıştım.
Avon Senses Romantic Garden of Eden Duş Jeli: Çiçek kokulu, klasik avon senses duş jellerinden biriydi. Kokusu güzeldi, köpürmesi iyiydi. Annem 2. şişeyi de almış=)
Gliss Ultimate Repair Şampuan: Ben gliss şampuanlarla pek anlaşamıyorum. Aslında annemde.. Bende ağırlık yapması sebebiyle 2. denemeden sonra anneme bırakıldı. Fakat bu kez annem bu üründen çok memnun kaldı. Birçok gliss ürünü yıkadıktan sonra ki gün saç dibinde kaşıntı yapsa da bu ürün yapmadı. Kremsiz bir şampuana göre saçlarındaki yumuşaklık oldukça başarılı. Tekrar almayı düşündüğü alırım dediği bir ürün. Daha önce kırmızısını kullanmıştı -tam adı neydi bilmiyorum, sanırım boyalı saçlar içindi- ondan çok daha iyi olduğunu söyledi.
Flormar - Flormar Aseton - Flormar Easy and Go sponge nail remover - Fucidin Krem - Oriflame Crystal Base and Top Coat - The One serisi kullananlar - The one Eyeliner

Flormar Easy&Go Sponge Nail Polish Remover: Yedeği açıldı bile. Bence fiyat/performans bakımından oldukça iyi bir ürün. 2. kutum bitince 3.yü de alırım. Instagramda ufak bir inceleme ve video çekmiştim. Her renkte başarılı bir ürün. Sadece koyu renklerde çok tırnak dibinden sürüyorsanız biraz kalıntı kalabiliyor. Ben onun dışında, bulaşma , dağılma yaşamadım.
Fucidin Krem: Sivilce lekeleri için halen deniyorum. 2. tüpüm bitti. 15 gündür sürmüyorum diyebilirim ama halen uygulamaya devam eden arkadaşımın öncesi ve şuanki haline bakınca renklerin %80 kadar açıldığını söyleyebilirim. Sırtımızdaki lekelerden kurtulabilecek miyiz? Denemeye devam =)
Oriflame Crystal Base&Top Coat: Oriflame başarılı bulduğum ürünü. Yazın özellikle denize giderken ojelerimle birlikte bu ürünü deneyip çok memnun kaldım. 2 Günde uçlardan soyulan ojelerim denize girmeme, o kadar suyla uğraşmama rağmen 3-4 gün çıkmadı. Fiyat / performans iyiydi. Gene alırım.
The One Eye Liner Black: Yuppiii ben renkli kozmetik bitirdim, heyooo diyorum :D Kalıcığı, renk vermesi başarılı. Biraz çabuk bitti ya da kurudu bilemiyorum ama göz kapağı yağlı olan iş arkadaşım üründen o kadar memnun kaldı ki, o nedenle gözü kapalı öneriyorum. Gene alırım =)
The One Lipstick Forever Plum: Şimdik bu ürünün yarım ettim ama ver anneye o bitirsin projesi ile bitti :))
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate - Mufe Pudra - Nuxe Expert Serum - Nuxe - Nuxe Levres Cream - Organique Cranberry Body Butter, Bioderma - Bioderma Photoderm Max

Bioderma Photoderm Max 50+ Solaire Ultra Fluide Teinte: T bölgemde parlamaya, yağlanma sebep oldu diyebilirim. O nedenle yüz için tercih etmeyeceğim bir ürün. 
Organique Cranberry Body Butter: Kokusuna, dokusuna verdiği yumuşaklığa bayıldım. Fakat kuru bir cildim yok ve cidden vücut kremi konusunda üşengecim. Ama bu serinin Nivea Duşta gibi bir ürünü olsa gözü kapalı alırdım.
Mufe Pudra: Açık konuşmak gerekirse testerdan hiç birşey anlamadım =)
Kipa Pamuk: Klasik bir pamuktu. Dokusu ne çok sert ne çok çok yumuşak. 1 TL günlerinde denk gelirsem gene alabilirim.
Maske: Yurtdışı alışverişinde (feelunique) almıştım. Sanırım artık MUG maskeler TRde de var. Güzel bir kil maskesi. 1 paketi 2-3 defa rahat kullanıyorsunuz. Blogta aratarak inceleme yazısını okuyabilirsiniz.
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate: Bu seruma bayıldım diyebilirim. Küçük boyu bana 5 gün yetti. 1 bezelye tanesi kadarı tüm yüze yetiyor. Yüzüm kadife gibi oluyor. Fakat içeriğindeki ilk 5li de dimethicone var, bildiğiniz gibi silikon türevi olan bu madde özellikle şampuanlarda olup, saçın yumuşamasında da işlevli. İçeriği görünce üründen direk soğudum desem yeridir.. Yine de ürünü aklımın bir kenarına yazmadım da değil çünkü verdiği kadifemsi o hissi cidden beğendim. İddaasını gerçekleştirir mi merakıyla tam boyunu alıp belki de size detaylı bir inceleme yazısı yazarım ;)
Nuxe Merveillance Expert Serum: Kuru cildi olan anneme denemesi için vermiştim. Nuxe son zamanların popüler ürünü. Annem için yoğun olmayan, yağsız, temizleme sütü kıvamında bir ürünmüş. Cildi için yeterli gelmediğini söyledi.
Nuxe Nuxuriance Yeux et Levres Cream: Yine muhtemelen kuru ciltli olduğunda yeterli nemlendirmeye sahip olmayan ürün cildinde topak topak olmuş (Sanırsam bu göz çevresi ürünüydü)
Palette Boya deneyenler - Palette Deluxe 10-5 - Palette Yoğun Yağ Bakımlı Saç Boyası - Palette Dore Sarı - Palette Altın Parıltılı Toffee

Annem ayda 2 kere saçlarını boyatıyor. Son zamanlarda kuaförü ben oldum. Özellikle Altın Parıltılı Toffee rengini anneme çok yakıştırsam da beyazları olan çoğu kişinin son zamanlarda kaçışı olan sarılardan Dore Sarıyı tercih ediyor. Bence içerisinde Dorelik olan renkler çoğu kadını daha yaşlı gösteriyor. 1 tık daha koyu bir sarı deneyecek sanırım =) Annem Palette boyalardan memnun. Bazı boyalar (Avon, Loreal vs)  saç dibinde yanma hissi ve günlerce kaşıntıya sebep oluyor. Boya kalite olarak güzel olsa da çabuk akıyor. 15 gün sonra tekrar boyamak zorunda...

Kasım ayı bu şekildeydi. Aralık bitenlerini muhtemelen yılbaşından birkaç gün önce yazacağım. Sizler bu ürünlerden hangilerini kullandınız?

Yorumlarınız beni mutlu ediyor, düşüncelerinizi yazmayı unutmayın, sevgiler :)



Yorumlar

  1. Çok fazla ürün bitmiş maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, annemde benim köşeyi takip ede ede bakıyorum bitenlerime boya kutusunu kremini koymuş, kızım bu şöyleydi bu böyle yazarsın sen alan merak eden olur diyo :D

      Sil
  2. Baya ürün bitmiş Kasım ayında İlkecim:)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah o bitenlere gelsin yenileri :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey