Ana içeriğe atla

BIODERMA PHOTODERM APSES SOLEIL GÜNEŞ SONRASI SÜT

bioderma bronzluk koruyan nemlendirici güneş sonrası krem

Akışkan, kıvamlı losyonlar size de güneşte yandıktan sonra aman allahım diyerek kendini bulamak için aradıkları yoğurdu hatırlatmıyor mu? O nedenle bu aralar güzellik blogumda sık sık güneş bakım ürünlerine sık sık yer veriyorum ki milli bayram tatilleri başlamış ve resmi okul tatilleri de başlamak üzereyken hazırlanan valizlerde güneş kremleri ve güneş sonrası bakım ürünleri konulsun. Valizimde bayram tatilime eşlik eden ürün Bioderma Photoderm Apses Soleil Refreshing After Sun Milk.
Bronzluk koruyan ve nemlendiren güneş sonrası süt, bioderma güneş sonrasi süt kullananlar

Güneş' ten gelen zararları çeşitli derslerde öğrencilere anlatmaya çalışsakta, yaz ayları gelince ne hikmetse bütün toplum unutuveriyoruz. Solaryuma girenleri, sabah 7 akşam 7 uva, uvb ışınlarından korunmadan kuma gömülenleri... Sağlıklı bir bronzlaşma yöntemi var mı? Sanıyorum hayır. Fakat cildimizin kendini korumak için koyulaştığını ve bu sırada vücudumuzun kolajen kaybettiğini, neme daha çok ihtiyaç duyduğunu hatırlatmak isterim.

Bu tip ürünler güneş sonrası bakımı unutanlar için hatırlatıcı nitelikte. İnsana güneş sonrası nemlendirme yapması gerektiğini hatırlatıyor. Bioderma Photderm Apses Soleil After Sun Milk, ne krem ne losyon gibi. Akışkan, kolay yayılan bir yapıya sahip. Tüm vücut için uygun fakat karma cildi yağlandırabilir. O nedenle çok mecbur kalmadıkça direk bu ürünü yüze kullanmanızı tavsiye etmem. Hassas ciltleri bile nemlendirip, rahatlatırken uzun süre bronzluğu koruma vaadi sizce de çekici değil mi?
Bioderma Photoderm Apres Soleil Kullananlar
İçerikte dikkatimi çekenlere şöyle bakalım: 
* Hücresel Bioprotection patenti ile güneş yanıklarına ve hücresel yaşlanmaya karşı hücreleri korumakta ve hasarı azaltmakta.
* İçerikte paraben ve parfüm yok. (Parfüm ve fragrance farklı şeylerdir.) 
* Paraffinum liquidum, mineral oil bulunmakta. Kimi gözenek tıkadığını söylerken kimi ise doğru oranların zararı olmadığını bildirmekte. Son araştırmaları okumakta fayda var. 
* Shea butter ve gliserin ile nemlendirmeyi sağlıyor. Gliserin havadaki nemi tutup, hapsetmeyi sağlıyor.
* Allantoin ve Ginkgo biloba, Rhamnose ile cildi rahatlatır ve yatıştırır.
* Ectoin ile hücre koruması ve cilt bakımı sağlamakta. Özellikle bu krem proteini içerek kremler pullanma sorunu olanlara, egzamalı cilt kremlerinde bulunur. Kuru ciltler çok sever.

Kalıcı bronzluk sağlama, sağlıklı bronzlaşma, bronzluk koruyucu, bronzluk koruma yöntemleri

Tüp ambalaj, ağzı akıtmıyor. Kontrollü olarak ürünü kullanabiliyorsunuz. Çantada falan ağzı açılıp, akacak, sinirinizi bozacak bir yapıya sahip değil :) Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrüne sahip. Bu yaz kullanır, kalanı seneye kullanırım demeyin.

İçerik olarak bakıldığında da Bioderma' nın tekrar alınabilecek güzel ürünlerden birisi. Bendeki Bioderma Photoderm Apses Soleil Güneş Sonrası Süt 100 mL olan boyu. 200 mL boyları çeşitli sitelerde 35 ila 55 arasında değişmekte. Kampanyalara bakmakta fayda var. Siz güneş sonrası bakım için neleri tercih ediyorsunuz? 

Denizin kokusu, rüzgarın tınısı, güneşin içinizi ısıtan yanı ile yanmayın ;)

Sevgiler,
İlke.

Yorumlar

  1. 2 sene önce kullanmıştım bu ürünü, Güneş sonrası cildi rahatlatması, nem vermesi oldukça başarılıydı. Güneş sonrası için tekrar tercih edebilirim..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederiiim yaa lazım olur ivit yazın :)

    YanıtlaSil
  3. Bunu gecen sene bende almistim. Hatta bu sene de kullancagim. Cok da sevdim bir kuru ciltli olarak. Emegine saglik💙💙

    YanıtlaSil
  4. I always use an after sun in my vacation and beach day, is very important to avoid sun burns. Your review is very detailed, well written and precise and will help me consider better this product. I appreciate very mch that you specified all the components.
    Best regards,
    Flo

    YanıtlaSil
  5. Anladığım kadarıyla güzel bir nemlendiri görevi görüyor emeğinize sağlık tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. geçen sene severek kullanmıştım bu sene henüz almadım

    YanıtlaSil
  7. Bu kremleri yurtdışından almıştım gerçekten tatile çıkmadan valize ilk konulacak ürünlerden , burada bulmak güzel ilk iş bir tane almak olacak teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Bioderma ürünlerini seviyorum. Günes sonrasi da krem kullanmak çok iyi geliyor 🙂

    YanıtlaSil
  9. harika bir ürün cok memnun kalmıstım Biodermanın en güzel ürünlerinden:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey