Ana içeriğe atla

GRATİS İNDİRİMİ VE İHTİYAÇ ALIŞVERİŞİ

Merhabalar,
Uzun zamandır hiç alışveriş yazısı yazmamışım. Bunun asıl sebebi parça parça ihtiyaç alışverişi yapıyor oluşum. Elimde o kadar çok ürün birikmişti ki 2 yıldır resmen küçülmeye gittim. Her merak ettiğimi almak güzel, deneyimlemek şahane. Ama bitirebilmek ne mümkün! Ver ver, dağıt dağıt bir yere kadar. O nedenle daha minimal olmak, bu yazıya direk etti etti. Şimdi bu ay sadece Gratis indiriminden ve diğer bazı yerlerden aldığım ihtiyaç ağırlıklı alışverişine şöyle bir bakalım mı?

indirim alisverisi


GRATİS ALIŞVERİŞİ:


Gratis, Rossmann, Watsons, Kozmela, Kipa, Migros İndirim alışverişi

CKIN2U her edt: Calvin Klein' in bu kokusu yıllardır vazgeçilmez. Kız kardeşimin favori kokusu. Yılda 1 kere alır ya da aldırır :D Son kozmetik zamı yansımadan önce Gratis'ten almıştık. Fiyatını net anımsamıyorum, 180 TL civarındaydı. 150 mL olan bu parfüm için fiyatı fena değil. Blogta detaylı inceleme yazısı mevcut.

Benri Yara Bandı: Kasa önü indirimiyle aldım. Sürekli çantamda, okul dolabımda veya evde bulunduruyorum. Bana lazım olmasa bile birine muhakkak gerekiyor. İçerisinde 4 farklı boyutta ürün var, her birinden 5 er tane koymuşlar. Suya dayanıklı olan bu ürün, tam 20 adet yara bandı içeriyor ve bu kutu 1 TL'di.

Garnier Mineral Saf&Temiz Arındırıcı Etki: Zaten tüm seri hakkında detaylı inceleme yazısı yazmıştım. Farklı bir yorumum yok, eşim beğendiği için sürekli alınıyor. Sanırım fiyatı 8,50 TL'di.

Palmolive Naturals Duş Jeli: Ürün sanırım yeni çünkü ilk defa görüyorum. Süt ve Badem ikilisinin kokusu çok hoşuma gittiği için aldım. İçerik klasik Palmolive. Bir kaç çeşidi daha vardı diye anımsıyorum. Onlara da bakacağım.

Olival Extra Rich Cream - Olival Ekstra Nemlendirici Gece Kremi: Kremim bitince arayış içine girmiştim. İndirimli ürünlere şöyle bir bakarken çoğu dikkatimi çekmedi. İçerik hep almama engeldi. Fakat bu ürünü incelediğimde uzak durmam gereken hiç bir içerik yoktu. Tekrar tekrar baktım bir şaşırdım. Neyse kullanmaya başlayalı oldu biraz. Yakında tüm cilt tiplerine uygun, güzel bir krem ile sizleri tanıştıracağım. 50 ml olan bu krem 22,50'ye inmişti.

Loreal Casting Creme Gloss 680 Bronz Kahve: Yine indirim ile tanesini 12,90 TL'ye aldım. Saçlarım çok gür ve uzun olduğu için 2 kutu aldım. Saçlarımı ilk defa boyadım. 28 günde akacağı ve kalıcı olmayacağı için risk almak kolaydı. İstediğim renk tonunu bulamadım ama diğer öneriyi değerlendirdim. Ürünle ve deneyimle ilgili bilgi isterseniz daha sonra paylaşacağım.

Loreal Casting Creme Gloss 680 Bronz Kahve


DİĞER ALIŞVERİŞLER:


Avon ve Koton Kozmetik Ürünleri, Rujlar, Ojeler
Avon Mark Epic Lip Berry Bold & Sangria Shock Rujlar: Bunlar ihtiyaç değilde tamamen meraktan sipariş edildi. O mürdümü görüp es geçemedim. Kırmızı ise tamamen meraktan :)

Epic Ruj - Berry Bold ve Sangria Shock

Nivea Men Traş Köpüğüve Traş Sonrası Hassas Balsam: Eşimin hep kendine yapıyorsun alışveriş naralarını duymamak için :P Şaka bir yana yakında askere gidecek, o dönem için gerekli şeyleri alıp, valiz yapmaya başladık. Bu da onlardan biri. Kipa'dan 17 TL'ye aldım bu seti. (Top hediyeli :D ) Bence çok çok uygun bir fiyat. Çünkü balsam bile tek başına 12-14 TL civarlarındaydı.

Parrot Yapışkanlı Not Kağıtları Seti: Malum okullar başladı. Artık bolca kırtasiye ürünü alıp, kullanabilirim. Fiyatını ve nereden aldığımı anımsamıyorum ama fiyatı oldukça uygundu.Sadece okulda değil kozmetik ürünleri açtığım zamanı ve son kullanım tarihlerini yazmakta da işime yarıyor.

Koton Kozmetik Ürünleri

Koton Nail Polish Hard Work 151: Aslında aklımda almak yoktu. Hediye almıştım ve olmayınca beden değiştirmek için tekrar yolum Koton'a düştü. Bu kez beden ellerinde tükenince başka birşey ile değiştirmek zorunda kaldım. Arada fiyat farkı kalınca sanırım 5-6 TL'ye olan bu ojeyi kasa önünden sepete atmıştım. Henüz deneyimleyemedim sadece 5 dk önce bu fotoğraf için ilk defa sürdüm. Ama renk değişik ve güzel görünmüyor mu?

Isana Ballı Sütlü Sıvı Sabun: Bu yedek ambalaj ürünlerini seviyorum. Rossmann'dan geçerken aklıma geldi ve aldım. Kokusunu, yapısını seviyorum. Sanırım bu 500mL olan boyu 6 TL civarındaydı.

Bioder Tüy Azaltıcı Roll on Sir Ağda: Genellikle Kozmela'dan sipariş verdiğim zamanlar 1-2 tane yedekliyorum. Son zamanlarda bu üründen bulamaz oldum. Bioder' in yeni serumunu falanda almak istediğim için yeni bir Kozmela alışverişi çok yakında gerçekleşecek.

Çok parça parça alışveriş yaptığım için muhtemelen bu ay aldığım ve sizlere göstermeyi unuttuğum bazı şeyler vardır. =) Burada kozmetik ağırlıklı olanları gösterdim. Özellikle giyim, ayakkabı ve kitap alışverişi daha yoğun geçen bir aydı. Sizinle aldığınız ya da denediğiniz ortak ürünümüz var mı?

Sevgiler.


Yorumlar

  1. Güzel gunlerde kullan canısım hepiciğğini :* , bıoder tuy azaltıcıyı merak ettım..Birde bu tuy dokucu tarzı bır urun kullandınmı hıc vucudunun her hangı bıryerıne ? ben bazen jılet kullanıyorum ama acaba kullansammı kuafore epılasyona gıdemedıgım zamanlarda dıye dusunyorumda.

    YanıtlaSil
  2. bence hiç fena değil sadece 2 ruj ekstradan alınmış o kadar da olur artık yani .-)) ama gerisi ihtiyaç güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  3. Artık ihtiyaç dışı alışveriş yapamayacağız zaten. Güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, blogunuzu ziyarete geldim. Benim blogumu da ziyaret ederseniz sevinirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey