Ana içeriğe atla

Heliocare Compact Güneş Ürünleri



Güneş korumasından çok daha fazlasını sunan Heliocare, üstün performansını yaptığı bilimsel temelli araştırmalarla gerçekleştirir. 12 yıllık Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi ile birlikte devam eden çalışmalar markanın bugün dünya genelinde kullanılmasında etkilidir.

Neden Heliocare?

Bazı ayrıcalıklı özellikleriyle fark yaratan Heliocare, topikal foto bağışıklık koruması özeliği ile ürünlerinin karakteristik yapısını oluşturur. Foto biyoloji ve dermatoloji çalışmalarına yönelik önemli çığır açan nitelikte formüller üretmiştir. Bu çalışmalar cilt sağlığında en üst düzeyde koruma etkisini getirir.  Formüllerde doğal bitkisel özlere ayrıca önem verilir ve bunlar “Fernblock Teknolojisi” ile geliştirilmiş biçimde hazırlanır. Yapısal açıdan cildin doğal dengesini kazandırmada bu teknoloji bir hayli etkili olmuştur. Ayrıca immünolojik selüler DND ve antioksidan içerikler sayesinde cilt mimarisinde yorucu ve yıpratıcı etkenler giderilir. Yeşil çay ekstresi ve eğrelti otu gibi güçlü bileşenleri barındıran Heliocare, doğal savunma mekanizmasına ciddi katkılarda bulunur. 

Yağ salgısındaki bozukluklar, parlama sorunu, kuruluk gibi sebum miktarı dengesizliklerinde etkilidir. Heliocare SPF 90 ve SPF 50 gibi farklı ürün gruplarından da anlaşılacağı gibi markanın odak noktası güneş koruyuculardır.  Güneş kaynaklı tüm sorunların çözümünde etkili içerikler geliştirir. Cilt tipi açısından her çeşit hassasiyete yanıt vermeyi hedefler. Bunu yaparken hücresel düzeyde zararı olan serbest radikallerin de önüne geçer. Ciltte var olan alerji potansiyelini ortadan kaldırır. Anti alerjiktir ve içeriklerin hiçbirinde paraben gibi tetikleyici madde yer almaz.

Heliocare Compact Ürünleri

Heliocare Compact serisi markanın en popüler ürünlerini bir arada tutar. Ürünler çok yönlü ve hedefe yönelik çözüm geliştirir.

Yağsız Kompakt SPF 50 Normal ve Kuru Ciltler İçin Renkli Güneş Koruyucu

Güneş vücudun ihtiyacı olan D vitamininin dönüştürülmesi için ve ruhsal sağlığımız açısından da son derece önemli bir varlıktır. Ancak küresel ısınma nedeniyle atmosferden uzaklaşmayan zararlı ışınlar cildimize zarar vermekte, bu da güneş koruyuculara olan ihtiyacı doğurmaktadır. Deri kanseri de dahil çok sayıda dermatolojik sorunun kaynağı güneş haline gelmiştir. Heliocare Compact SPF 50 bu noktada üstün performansıyla güçlü bir etki sağlar:

  1. Normal ve kuru cilt tiplerine özel olarak geliştirilmiştir.
  2. Kapatıcı olarak kullanılabilen ürün temiz cilde uygulanmalıdır. Ciltteki kusurların kapatılmasını sağlar.
  3. Doğal bileşenleri sayesinde yaşlanma geciktirici etkiye sahiptir.
  4. Güneş kaynaklı hasarları onarır.
  5. Renkli olması nedeniyle ciltteki ton farklılıklarını giderir.
  6. Cildi uzun süre korur, suya dayanıklıdır.
  7. Eğrelti otu, yeşil çay ekstresi özleri ile antioksidan özelliğine sahiptir.
  8. Hasarlı bölümlerin onarılmasına yardım eder.
  9. Pigmentasyon dengesizliklerini giderir.

Yağsız Kompakt Karma ve Yağlı Ciltler İçin Renkli Güneş Koruyucu SPF 50

Güneş cildin hassasiyetini artıran,  sorunlar için zemin hazırlayan bir etki yaratır. Uzun süreli güneş altında kalma durumu, kızarıklık, su toplaması, yanma, gerginlik, kırışıklık, leke benzeri durumlara neden olur. Kuruluk nedeniyle elastikiyet kaybı başlar ve bu da direncin düşmesi demektir. Karma ve yağlı ciltler için geliştirilen Heliocare Karma ve Yağlı Ciltler İçin Renkli Güneş Koruyucu SPF 50 bu anlamda güçlü bir destekleyicidir. Cilt onarıcı etkisi olan ürün bunu doğal özler sayesinde yapar. Eğrelti otu ekstresi ve yeşil çay ekstresi zararlı ışınlarına karşı direnci geliştiren, aynı zamanda antioksidan özellikli bileşenlerdir. Ancak bunu yaparken cildin genel sağlığını da korumakta, yapısal açıdan avantaj sağlamaktadır.

Ürün kullanımı yağsızdır ve kolay emilen niteliktedir. Yani rahatsızlık hissi vermez,   ağırlık yaratmaz. Ürün kapatıcı özelliği ile makyajlarda etkili sonuç verir. Ciltte görünmesi istenmeyen bölümlerde ton düzenleyicidir. Ürünün kullanımı öncesinde cildin temizlenmiş olması gerekir.  Güneşe maruz kalmadan 20-30 dakika önceden sürülmesi idealdir. Gün içinde isteğe göre birkaç kere kullanılabilir.


Heliocare ürünleri nar ecza’da %25 indirimli olarak satılıyor. Satın almak için tıklayınız: https://www.narecza.com/heliocare

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey