Ana içeriğe atla

Bioderma Sensibio Serisi


Objektif bir bakış açısına sahip bir marka olan Bioderma ilk defa 70’li yıllarda gündeme gelmiş, kısa sürede çok sayıda kişiye ulaşarak bugün dünya çapında üretime ulaşştır. Çıkış noktası olarak cilde saygıyı benimser. Markanın dikkat çeken önemli özelliği biyolojiyi dermatoloji ile beraber kullanması ve formüllerini bu şekilde hazırlamasıdır. Bioderma ürünleri, var olan cilt problemlerini çözerken doğal savunmayı güçlendirip kendi potansiyelini kullanmasını sağlar.  Marka Bioderma Atoderm de dâhil olmak üzere birçok seri ve ürünle fark yaratmaktadır.

Bioderma’nın İlkeleri
Kendini ürünlerden bağımsız olarak değerlendirmeye açık tutan Bioderma, sorgulanabilir ve buna bağlı olarak da geliştirilebilir bir marka özelliğine sahiptir. Temelde şu ilkelerle öne çıkar:
1.    Cilt sorunlarının kaynağına yönelik olarak dermatolog ve biyologlar tarafından oluşturulan biyolojik patent ilkesi
2.    Kontrol dışında cilde olumsuz etkisi bulunan maddeleri yok etmek üzere dermatolojik ileri formülasyon ilkesi
3.    Sorunlara karşı güçlü bir direnç geliştirmesine yardımcı dermatolojik güvenlik ilkesi
4.    Bilimselliği kabul edilmiş ve yararları defalarca kanıtlanmış bileşenler ilkesi
5.    Ham maddelerin seçim titizliği ilkesi
6.    Yaptırım gücüne sahip sağlık dernekleri ve kurumların paralelinde üretim, soru işareti olmaksızın dermatolojik testler ilkesi
7.    Alerji ve toksik uzmanlarının gerçekleştirdiği deneylere gönderme yapan klinik detaylar ilkesi
8.    İçerikleri oluşturan bileşen ve kökenlerinin birtakım standartlara uygunluğunu açıklayan toplam izlenebilirlik ilkeleridir.
Bioderma Sensibio Ürünleri
Bioderma Sensibio, en önemli serilerden biri olarak karşımıza çıkar. Serideki ürünler beklentilere tam yanıt verir.
  Sensibio Hassas Ciltler İçin Yüz Bakım Maskesi: Pürüzlü görünümü yok etmeye yardımcıdır. Akne, siyah nokta gibi oluşumları yok eder, gözeneklere derinlemesine etki ederek erken yaşlanma belirtilerini giderir. Ölü hücreleri ciltten atar.

    Sensibio AR BB Yatıştırıcı ve Nemlendirici Cilt Bakım Kremi: Ten rengi dengeleyici etkiye sahip üründür. Aynı anda nem dengesini koruru ve kuruluk, tahriş gibi etkilere karşı cildi yatıştırır. Kuru ve normal ciltlere özel olarak geliştirilmiştir.

*    Bioderma Sensibio Rich Nemlendirici Günlük Bakım Kremi: Çok kuru hassaslaşş ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Cildin yenilenmesini sağlar. Bu sayede daha canlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur.

*    Sensibio DS Hassas Ciltler İçin Bakım Kremi: Hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiştir. Kızarıklık, yağlanma sorunlarını giderir. Rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkiye sahiptir. Derideki kabuklanmalarla mücadele eder.

*   Sensibio Contour Des Yeux Göz Çevresi Bakım Jeli: Torbala görünümünü azaltmaya yardımcı bir üründür. Hassas göz çevresini nemlendirir ve onarır.

*  Sensibio H2O AR: Kızarıklık sorunu yaşayan ciltlere özel olarak geliştirilmiştir. Hassasiyeti azaltır, cildi derinlemesine temizler.

* Sensibio DS Foaming Hassas Ciltler İçin Temizleyici Jel: Kabuklanmış ciltlerin rahatlatılmasına yardımcıdır. Tahriş kaynağı ajanların azalmasını sağlar. Kızarıklığı yok eder.

* Sensibio H2O Hassas Ciltler İçin Yüz Temizleme Solüsyonu: Tıkanan cilt gözeneklerini açar ve hücrelerin yenilenmesi, nefes alması için fırsat verir.

*  Sensibio AR Compact SPF 30 Kızarıklık Sorunu İçin Koruyucu: Kızarıklık sorunu yaşayanlar için güneş koruma ürünüdür. Ten rengindeki güneş kaynaklı ton farklılıklarını giderir.

   Sensibio DS Tahriş Olmuş Yağlı Ciltler İçin Yumuşatıcı Bir Krem: Tahrişe meyilli hassas ciltlerin direncini geliştirir. Cildin rahatlamasına yardımcıdır.

  Sensibio Antiperspirant Roll On: Terin kötü koku salgılamasına engel olur. Cildin kuru kalmasına yardımcıdır.

*Sensibio AR Cream Yatıştırıcı ve Nemlendirici Bakım Kremi:  Kuruluk ve buna bağlı olarak görülen kızarıklık sorununun giderilmesine yardım eder. Hassas ciltlerin direncini geliştirir. Cildi yumuşatır ve iyileştirir.


*Bioderma Sensibio Forte Bakım Kremi: Peeling, tıraş, güneşlenme sonrasında görülen kızarıklık ve tahriş durumlarını önler. Hassasiyeti ortadan kaldırarak cildin ihtiyacı olan bakımı sağlar.

Yorumlar

  1. I like Sensibio, but for my super dry skin, Hydrabio is my fave!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sensibio is good but my fave Sebium series 👍

      Sil
  2. I haven't tried this brand before because we mainly use oils to moisturize our skin. But, I'll look into this product. Thank you for sharing.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh, It is cleaning makeup, and prepare to skin for moisturize. 💕

      Sil
  3. Mutlaka evde 1 şişe bulundururum ben de

    YanıtlaSil
  4. merhabaa .. keşif etkinliği ile geldim bende sizi beklerim takipteyim. en sevdiğim ürünlerden birini paylaşmışsınız :) :)

    YanıtlaSil
  5. I think this is really a great product. It sustain the needs of our sensitive skin. Nice review.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey