Ana içeriğe atla

4 Blogger 1 Ürün: Maybelline Lash Sensational Maskara - Black

Uzun zamandır Türkiye sınırlarına girmesi beklenen, birçok yabancı blogger tarafından övgülerle anlatılan, hatta Benefit Roller Lash Maskara' nın muadili olarak tanınan Maybelline Newyork Lash Sensational Maskara' yı ekipçe alarak, alsam mı almasam mı kararsızlığında kalan blogcanlara bir fikir olsun diye denedik!

Maybelline Rimel Kullananlar


Albenisi yüksek, yanar döner bir renge sahip şık ambalajlı ürün görsel olarak birçoğumuzun daha ürünü denemeden cezbettiğini söylesem, eminim benimle hem fikir olacak kişi çoktur. Bazen ambalajına bayıldığımız ürünleri, dekor olsun diye aldığımız ya da beğenmesek bile sırf bu sebeple sakladığınız kimi zaman o albenili ambalajı nedeniyle kullanmaya kıyamadığımız doğru!

Ambalajı bir yana bırakırsak, yabancı bloggerların drugstore ürünleri arasında hep gördüğüm, daha sonra Anneler Günü indirimiyle almayanın kalmadığı maskarayı incelemeye geçersek;


Ürünü ilk açtığımda kokusuna baktım, pek rahatsız edici bir yanı yoktu. Fırçası plastik, en sevdiğim ! Ne kuru ne de akışkan bir yapıya sahip, başta biraz ıslak gibi gelse de 2-3. kullanım sonrası daha ideal yoğunlukta oldu.

Plastik fırçalı Maybelline rimeller

Dış kısmı uzun, iç kısmı kısa olan uzunlu kısalı kıvrak, taraklı bir görüntüde fırçaya sahip. Tek katta bile verdiği siyahlık, uzunluk ve kıvırma benim günlük makyajım için oldukça ideal. 

Fakat fırçayı kullanırken sağa sola hareket ile değil de, içten dışa doğru çevirerek kullanıldığında daha ideal bir görüntü oluşturduğunu farkettim. Benim maskara da en sevdiğim olay, kirpiklerimi yapıştırmadan, tarayarak teker teker boyaması. Ürün tam istediğim etkiyi veriyor.

Hacim konusunda benim için tek başına yetersiz kalsa da farklı bir maskaranın desteğini de alınca muhtemelen uzun süreli gönlünüze taht kuracak drugstore ürünleri arasında yerini alacağını düşünüyorum.

Maybelline Lash Sensational rimel fırçası

Sosyal medyada ( snapchat, instagram ) en çok yakınıldığını duyduğum konu ürünün zor temizlenmesi oldu. Aslında bu konuda Clinique Take The Day Off Makyaj Temizleme Suyu ile hiç zorlanmadan çıkarttığımı belirtmek isterim. Tabi ürün bitince başka çift fazlı ürün olsun misel solüsyonlar olsun denedim ama Clinique' deki etkiyi alamadım. Ürün pahalı olmasa ya da indirimde olsa gözü kapalı alacağım.  Ayrıca yeni keşfettiğim Cyrene Milky Gentle Cleasing Oil adlı makyaj temizleme yağı ile gene çok iyi bir temizleme performansı elde ettim. Bu ürün hakkında olumlu olumsuz görüşlerim ilerleyen zamanlarda blogumda yer alacak :)

Son olarak Maybelline Lash Sensational Maskara' yı indirimli olarak 12 TL 'ye aldım. Ürün başta Gratis, Rossman ve Watsons gibi mağazalar olmak üzere çoğu kozmetik mağazasında yerini aldı. İndirimsiz 20 TL gibi bir fiyatla rafta yerini alan ürün 9,5 ml ve açıldıktan sonra 6 ay boyunca kullanılabiliyor.

İlken' in yorumu için buraya ,
Mehtap' ın yorumu için buraya ,
 Pınar'ın blogu için şuraya tıklayarak ürün hakkındaki yorumlarını okuyabilirsiniz.

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter & Snapchat & Snupps kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler.


Yorumlar

  1. Ben pek seviyorum bu rimeli... çıkartmak için etkili bir makyaj temizleyici istediği doğru; ama, değer! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Clinique take day off makyaj çıkarıcıyı ben de çok sevmiştim. Garnier'in çift fazlı göz makyaj temizleme suyu da onun kadar iyi sayılabilir aslında. Rimel de sıradan maybelline işte^^ keyifle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier'i denemedim ama izlediğim video, snapchat vs de genelde hep ovuşturarak temizliyorlar. Yani bir bioderma ile biraz bekleyip hafifçe sildiğim makyajı onla ovuşturmak ? Yine de alıp, neymiş bir denemek lazım pembe şişeyi beğenmiştim çünkü.

      Clinique dışında yeni keşfim Cyrene Makyaj temizleme yağı, onu da yazıda güncelleyip ekledim =)

      Teşekkürler.

      Sil
  3. bu rimeli kesinlikle edineceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım edindiğinde sende beğenerek kullanırsın, sevgiler.

      Sil
  4. ben çok sevdim çıkartmakta da fazla zorlanmayınca favorim oldu bu aralar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zorlanmayanlardansan ne mutlu =) Benimde aldığımdan beri elimden düşmüyor ..

      Sil
  5. Ben almadım :) Biraz beklemeyi tercih ettim ama bakalım ne kadar sabredeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok büyük kayıp değil ama bu performans için almaya değer yinede :)

      Sil
  6. Bazla birlikte kullandığımda istediğim sonucu aldım.Uzun saatler olduğu gibi kalması,bozulup dökülmemesi beni cezbetti açıkçası..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskara bazı edinmedim hiç.. Neredeyse 10 saati geçkin süre hiçbir dökülme bozulma yaşamadan idare etti benide. Daha ne olsun =)

      Sil
  7. Ben de indirimde alanlardanım :)) Sırasını bekliyor dolapta, tek tek ayırması gerçekten güzelmiş. Belki maskara bazıyla hacimli bir görünüm de elde edebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskara bazı hiç aklıma gelmedi, bu şekilde doğal görüntüyü sevdiğim için. Aslında özel gün makyajı yapacak olursam, muhakkak öyle denerim çünkü hacimde verirse tadından yenmez :)

      Sil
  8. ah bende almadan duramayanlardanın birde indirime denk geldi şahane oldu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, anneler günü indiriminde en büyük stok sorunu sayemizde bu üründe yaşandı :D

      Sil
  9. Ben de aldım bakalım ama henüz deneme fırsatım olmadı.

    YanıtlaSil
  10. Temizleyiciyi kaydettim bebeğim :)

    Güle güle kullan ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaydet ikizim :) Teşekkür ederim seninde ellerine sağlık.

      Sil
  11. Ben henüz sadece birkaç kez kullandım ve henüz doğru uygulama şekline karar veremedim sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım senin için en performanslı uygulama şekli ne olacak ? =)

      Sil
  12. Ben bikaç kez daha kullanıp öyle yazacağım bazı konularda net bilgi vermek için ama şu zamana kadar olumlu oldu deneyimim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, snapchat'te noluyor diye yorumunu görünce almazsın sanmıştım bu ürünü. Beğenmene sevindim, detaylı görüşlerini beklerim. Sevgiler :)

      Sil
  13. kimi sevmiyooo kimi seviyooo nasl bişi merak uyandırıyoooooooooo :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin farklı arayışları var. O sebeple birçok kişi farklı fikirlerde bulunabiliyor ;)

      Sil
  14. Ben miyim bir tek nötr olan anlamadim, ben cok cok bayilmadim ama kötü de demedim :( Beklentilerle alakali olsa gerek, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatımın maskarası diyemem, ama günlük olarak tek tek ayırma belirginleştirme benim en sevdiğim şey, ha dolgunlaştırsaydı az daha kolay temizlenseydi bayılırdım =) Tek beğenmeyen sen değilsin, yalnız değilsin o_O

      Sevgiler.

      Sil
  15. Yeni aldım oldukça beğendim

    YanıtlaSil
  16. Ben de aldım.Fakat daha denemedim.Ama dediğiniz gibi temizleme olayı dezavantaj galiba.Bilgiler için teşekkürler.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ama 1-2 ürün keşfettim dediğim gibi, onlarla kolay =)

      Sizde güle güle kullanın, sevgiler.

      Sil
  17. Dolgunlastirmiyor pek ama kivirmasi güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzatma, kıvırma bakımından memnunum, dolgunlaştırma da olsaydı en iyi maskaram bu olabilirdi =)

      Sil
  18. en sevdiğim renkler ama birde yapmayı becerebilsem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hep böyle diyorum ama insan yaptıkça yaptıkça alışıyor, bir pasta kremasını bile defalarca yaparak uştalaşmıyor muyuz ? =)

      Sevgiler.

      Sil
  19. Henüz ülkemize gelmeden önce denemiştim ben bu ürünü ve bayılarak kullandım. İlginçtir, ilk defa yurtdışında olup da ülkemize henüz giriş yapan bir ürün bu kadar uygun fiyatla satışa sunuldu. Yaklaşık 2 yıl önce yurtdışından 12 euroya almıştım ben.
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi? Bende en azından 20 üstü olur diye düşünmüştüm, muhtemelen 1-2 indirim sonra fiyatını katlarlar diyeceğim ama Maybelline birçok maskarası ile aynı aralıkta fiyata sahip sanki.

      Sil
  20. Bende indirimden yakalayıp, almıştım. Kirpiklerim sık olmasından dolayı her rimeli yapıştırdığı için maalesef kullanamıyorum. Ama bu rimelin çift yönlü fırça etkisi süper. Kısa tarafı ile sürüyorum üst uzun tarafı ile tarıyorum :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  21. İndirimle çok iyi bir fiyata almışsın :)) bende ambalaj rengini çok beğendim fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kirpiklerini çok güzel ayırmış :)

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel durmuş sizde. ben de elimdeki rimelleri azaltabilirsem, bunu almayı düşünüyorum ^.^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey