Ana içeriğe atla

Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali&Nektarin Duş Jeli



Le Petit Marseillais ürünleri yaz ortalarında Türkiye'deki birçok mağaza rafında yerini aldı. Markayı ilk olarak duş jelleriyle tanıdım. Akdeniz'in en sevdiğim meyvelerinden biri olan beyaz şeftaliyi görünce ister istemez ağzım sulandı diyebilirim. Kapağı açar açmaz bildiğiniz o beyaz şeftalinin kokusu direk sepetinizde yer ediyor :)

Ürünün vaatlerine&içeriğine bakacak olursak;

  • İçeriğinde bulunan parfüm hoşuma gitmese de sıralama olarak gerilerde olması sevindirici.
  • SLS yerine ALS(Amonyum Lauryl Sulfate) içermekte ve diğer köpürtücü ajanlardan ziyade doğal olarak hindistan cevizi veya palm yağından elde ediliyor. SLS,SLES 'ten farklı olarak HERA tarafından kanserojen etki içermediği belirlenmiş. (kaynak)
  • Eğer beyaz şeftaliyi biliyorsanız, şüphesiz ki kokunun aynısı olduğuna benimle hem fikir olacaksınız. Aynı koku kesinlikle duş esnasında da stabil kaldığı konusunda eşimle hem fikiriz. Gel gelelim ki duş sonrasında banyonuzda kısa bir süre yine bu kokuyu hissedebilirsiniz, ten de ise bir müddet kalıyor. Çoğu duş jelinden daha iyi kaldığını gözlemlesem de bu süre çok çok uzun değil, bu beklenti içerisinde olanlar hayal kırıklığına uğrayabilir.
  • Nemlendirme kokusunda ise yeterli olduğunu düşünmüyorum. Yağlı ciltler için belki yeterli gelebilir fakat diğer cilt tipleri için aynı fikirde değilim.
  • Cildi temizleme, yumuşatma ve tazeleme konusunda ise oldukça başarılı.
Ürün hem 250 hem de 400 ml'lik ambalajlar ile Gratis, Watsons veya Carrefour gibi mağazalardan alınabilir.  400 ML olan bu boyu yazın indirimden 6 TL'ye edinmiştim.


Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. İçeriğini beğendim ama mağazada kokladığım kadarıyla beni benden almadı ama yine de denenebilir sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ben beyaz şeftaliyi çok sevdiğim için, tam benlik ! :) Sevgiler.

      Sil
  2. Ben de çok seviyorum bu çeşidi kokusu harika ^^ Market tipi ürünlere göre çok tercih edilesi bir seçenek bir kaç çeşit daha stokladım . Güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle diğer market ürünlerine nazaran stoklanabilir içerikte bir ürün, diğer çeşitlerini de denemek amacıyla alacağım. Teşekkürler :)

      Sil
  3. Böyle acayip kalıcı bir duş jeli ben ömrümde görmedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılığı tartışılır ama çoğu duş jeline nazaran tende daha uzun süre hissettiğim doğru :)

      Sil
  4. ben vanilyalı olanını çok seviyorum harika kokuyor:)

    YanıtlaSil
  5. bunların kokuları bana çok hoş gelmedi bir türlü her gittiğimde kokluyorum ümitle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende diğer çeşitlerini pek beğenemedim, kasiyer en çok satılan çeşidi bu demişti. Sonra sevdiğim meyveler olunca koklayıp aldım, iyi ki de almışım =)

      Sil
  6. Küçük boyunu alıp deneme zamanı geldi sanırım.Mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisiniz ve umarım memnun kalırsınız. Sevgiyle kalın.

      Sil
  7. ben tatlı bademli olanını çok seviyorum :))

    YanıtlaSil
  8. Kalıcı kokusu süpermiş. Deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  9. Şeftali kokulu her şeye bayılıyorum, güle güle kullanın.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  10. Kokusuna bayılan çok. Bende merak ettim. Mutlaka bi bakacağım :)

    YanıtlaSil
  11. Kuru ciltli olduğum için yeterli gelmez demek ki (:

    YanıtlaSil
  12. Bir kaç ürün var aklımda hep denemek istediğim ama bir türlü deneyemediğim. Le Petit Marseillais bunlardan biri. Ambalajı bana itici gelmişti işin açığı ürünü ilk farkettiğim dönemlerde. Üstelik önyargı konusunda büyük tecrübelere sahip olmama rağmen.
    Sonraları ürün hakkında okuduklarımla merak etmeye başladım. Aldığımda hemen deneyip bekletmeden yazısını yazacağım. Biraz daha beklersem Nivea'nın annelerimiz zamanındaki teneke kutuları kadar eskimiş olacak olay:))

    YanıtlaSil
  13. Ya ben yeni keşfettim burayı... :) süper... :) ben de beklerim... :))

    YanıtlaSil
  14. Kuru ciltli biri olarak her ürünü kullanmıyorum. Tamamen doğalları

    YanıtlaSil
  15. Ben bu urunu cok seviyorum ve memnunum..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey