Ana içeriğe atla

Bitenler #28

Avene emulsion güneş kremi kullananlar - raen exfoliant peeling yorumları

Bitenleri fotoğraflamak için torbamı aldığımda ay bu kadarcık mıymış derken buldum kendimi. Sonra banyo, makyaj masam yatak odamı falan bir yokladım. :D Sonra farkettim ki hepsi neredeyse 1- 2 parmak kalan bir ton nemlendirici, şampuan, krem, diş macunu dolu ev. Gelecek ay dolu dolu olacağının sinyalini verdiğime göre hemen karedeki ürünlere bakmaya başlayalım mı?

Önce banyo ürünlerinden başlayacak olursam;


Listerine Stay White: Düzenli kullanımla diş tartarlarını azalttığı yazsa da öyle bir etki gözlemleyemedim. Sanırım ilk iznimde bir dişçi randevusu alıp, tartarlarımddan kurtulmanın vakti geldi de geçiyor :( Serinletici nane, nefesim ferah kalmasını sağlıyor ve listerine nin verdiği uzun süreli ferah hissi ailecek seviyoruz.

Gliss Oil Nutritive Şampuan: İnanır mısınız uzun süre sonra Gliss'in bir şampuanı beni bu kadar mutlu etmemişti. Baya baya beğendim, bir ara tekrar bu ürüne dönebilirim. Eğer dönersem ya da vakit bulursam ayrıca incelemesini yazacağım. 

Avon Lotus Flower & Aloe Vera Banyo Köpüğü: Belki sizde benim gibi bnları duş jeli niyetine alıp tüketiyor olabilir misiniz? ;) Benzer ürünlere nazaran cildimi biraz daha nemli hissettirdiğini söyleyebilirim. 3 farklı üründen oluşan bu seride diğer banyo köpüklerinden farklı olarak E vitamini var.  Kokusu da ferah, çiçeksi bir kokuydu.

Raen Exfoliant Scrub: Şimdiye kadar kullandığım birçok peelingten açık ara en memnun kaldığım budur. İçerisindeki fındık yağı sayesinde olsa gerek kullandıktan sonra cildim nemlendirici sürmüş gibi oluyor. Kokusu desen miss gibi kahve, peeling taneciği olarak esmer şeker, kaya ve deniz tuzu kullanılmış. Tanecikleri orta iri sayılabilecek şekilde. Çok hassas ciltleri belki çizebilir veya rahatsız edebilir. İleri de tekrar alabilirim.

Gelelim cilt bakımı ürünlerine:



Moshos Grande Smoothing Toner: Benim için Cyrene'nin nemlendirici toniğinin yerini tutamasa da verdiği temizlik hissi ve germeden cildimi nemlendiriciye hazırlamasını sevdim. 1 alana 1 bedava kampanyası ile almışım. Bunun kapağı sorunlu olduğu için akma yaşamıştım. Yedeğine başlıyorum, detaylı yorumlarım ilerde blogta olacak.

8x4 hollywood pudrasız deoorant: 8x4 ''ün son çıkattığı seriyi twitter hesaplarındaki yarışmadan kazanmıştım. Serinin beğendiğim kokularından birisi buydu. Terlemeyi önlemeden ter kokusunu önlemesini sevdim. İçerisinde aluminyum olmaması da bir artısıydı.

Avene Emulsion  spf 50: Kaçıncısı bitti be gülüm ? :)))

Madame Coco Keratin Katkılı Orchid El Kremi: Bu serinin gül kokulu hariç tüm kremlerinin koku ve yapısını sevdim. İçinde parfüm ve dimethicone olmasa daha da çok sevebilirdim :)

Volare edp: logta yazısı mevcut.  Defalarca aldığım hatta bana vanilya ve portakal çiçeği  ya da amber kokusu olmadan çiçeksi kokuları sevmeye başlatan ilk koku budur diyebilirim.

Watsons Tencel Maske Arındırıcı Elma: 

Mendiva Islak Havlu ise fena değildi, el altında bulundurulabilir.

Makyaj ürünlerine geçersek;



Avon Eyeliner: Hangi serinin ürünüydü hatırlamıyorum ama çabuk bitti mi kurudu mu anlamadım. Tam mat, yoğun siyahlığı veremedi o nedenle beğenmedim tekrar almam.

Oriflame The One Black Göz Kalemi: Yedeğine geçtim, yazısı blogta yerini alacak.

Rvl Plum Dudak kalemi: severek kullandım, kimi zaman tek başına ruj olarakta kullandım. Dudaklarımda ekstra bir kurumaya sebebiyet vermemesini sevdim.

Gelecek ay bitenler yazım ile kaldığımız yerden görüşmek üzere.

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Sevgiler !

Yorumlar

  1. En cok peelingi merak ediyordum membun kaldiginiza gore bir ara alip denemekte fayda var :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnun kaldım diyebilirim hele ki banyodan çıkınca cildimi nemli hissettirmesi <3 tabi ben karma yağlıya dönük bir cilt yapısına sahip olduğum için herkes de aynı sonuç gözlemlenir mi bilemiyorum, sevgiler.

      Sil
  2. moshos garden tonik için sabırsızlıkla yorumunu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlki bitti, 2. açıldı bu hafta içi inşallah yorumlayacağım, sevgiler.

      Sil
  3. Yaşasın yeni alışveriş.Madam coconun el kremini elime aldım ama daha önce kullanmadığım için geri bıraktım, yazınızı okumuş olsaydım alırdım. Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Severek kullanmıştım, kokuları çok hoş özellikle. Arada değişiklik olsun diye denenebilir. Sevgiler.

      Sil
  4. raen scrub ilgimi çekti ben de severim öyle iri taneli peelingleri bakayım ona kokusu da güzel madem..

    YanıtlaSil
  5. Şu bitenler postuna bir gün renkli kozmetik ürünlerini de koyabilecek miyiz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bir gün =) Sanırım hastanede çalışmıyor olsaydım muhtemelen daha çok ürün kullanıyor olurdum.

      Sil
  6. Avene güneş koruyucu'yu yazın çok severek kullanmıştım.Renkli oluşuyla favorim !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben renklisini kullanmadım ama renklilerini de seven çok =)

      Sil
  7. Bitenlerin verdiği rahatlık en sevdiğim (:

    YanıtlaSil
  8. gliss'in her şeyini seviyorum ben.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden Gliss ile anlaşamazdım, son zamanlarda memnun kalır oldum umarım böyle devam eder :)

      Sil
  9. RDL'nin göz ve dudak kalemleri çok beğeniliyor. Bir ara mutlaka deneyeceğim ben de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat performans açısından başarılı, çoğu ürününden bende memnunum, sevgiler.

      Sil
  10. Raen ürünlerini seviyorum peelingi de aklıma yazdım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey