Ana içeriğe atla

Bir Sürü Bitenler #6

Merhabalar,
Geçen aydan bu yana bir şey almayıp ellimdeki ürünleri bitirmeye azmettim.
Yine bir çoğunu bitirdim. Geçen ki gibi bu postu video şeklinde yapacaktım. Ama internetin kötü olması nedeniyle youtube yükleme sorunuyla saatlerce uğraşmamak için tekrar klasik yöntem fotoğrafladım.
Bakalım neler bitti;

1. Avon Mandarin & Jasmine Banyo Köpüğü: 1 lt olan bu ürün yaklaşık 7-8 tl civarı. Hem oldukça büyük hem de ekonomik. Farklı kokular denemeyi seviyorum. Bu da ilk defa deneklerimdendi. Yasemin ve mandalina ikilisini birbirine yakıştırdım. Hoş bir kokusu var. Tabi ki klasik avon duş köpükleri gibi kokusu banyo süresince... Yenisini yakın süreçte almam çünkü yeni çıkan Karpuzlu Köpüğü aldım. Harika!!!

2. Makyaj temizleme pamukları: Benri & Dia & İpek ... Evde olmazsa olmaz =) Dia'yı sanırım ilk alışımdı. Yapısı yumuşak, dikişsizdi ve tekrar alınabilirtesi var.

3. Arko Nem Zeytinyağlı el yüz vücut kremi: Janjanla hediyeleştiğimizde yollamıştı. Çantaya atmalıktı. Ben el,yüz ve vücut diye geçen ürünleri yüzüme sürmeyi asla tercih etmiyorum! Bu nedenle sadece ellerim için kullandım. Zeytinyağ kokusu belirgindi, sürdüğümde bu koku ne el kremini sürmüşsün diyorlardı. Yağlı bir yapıda ama emilimi hızlı. Büyük ihtimalle yakın zamanda almam.

4.Dushy Duş jeli: Janjan yollamıştı ancak deneyebildim. Zencefil içerikliydi, koku aşırı yoğun değildi. Ortalama bir ürün.

5. Islak Mendil: Bu sonuncu paketti. Sevemedim karagözlüm laylaylomm bir daha almak zorunda kalmasam :D



Şu resimlerin tersinin dönmesi :@

6. Clean&Clear : Çok az kalmıştı, uzun zamandır kullanılmıyordu tarihi geçtiğini görünce çöpe. Tanecikleri sivilceli ciltleri rahatsız edebilir. Günlük uygulamaya müsait bir ürün, yaptıktan sonra cildi yumuşacık hissediyorsunuz. Ama asıl amacı olan siyah noktaları çokta iyi temizlediğini söyleyemem. Ama yüzünüzdeki yağsı histen arındırdığı bir gerçek. Tekrar almam.

7.Avon clear skin mikro tanecikler içeren temizleyici: Kir, yağ ve ölü hücrelerden temizleme görevini yapıyordu. Yine yüzü yumuşacık yapıyordu. Tanecikleri daha az rahatsız ediciydi. Kullanmaya kurllanmaya  tarihi geçmiş. Halen mevcut bir ürün mü bilemiyorum. Doğum günümde cilt bakımı yaptırmıştım. Oradaki uzman Dermalogica kullanmamı önerdi. Diğer kozmetik ürünler için asla dedi, cilt tabaka altımdaki yağlanmayı önlemek ve düzeltmek için yenilenmek şart! O günü ayrıca anlatacağım...

8. Avon Planet Spa Çamur Maskesi: Avon'un sevdiğim serisinden bir üründü. Ciltteki yağı güzel temizliyor fakat gözenekleri küçültme işlemi kesin birşey diyemeyeceğim. Uzun zamandır kullanmadığım bir ürün ve bu özelliğini takip etmemiştim. Sanırım artık katalogta yok.

9. Solutions Kil Maskesi: Kil maskelerini severim ama bunu beğenmedim. Fazla söze de gerek yok. Çöp...

10. Oriflame Ecobeauty Gece Kremi: Şurada ayrıntılı bir şekilde anlatmıştım. Önerebilirim.



11. Oriflame Beuty Lip Spa: Biten ürünler videosunda ne kadar beğendiğimi tekrar alacağımı söylemiştim. Yine bitti. Şimdilik yerine ürünüm var ama sonra yine alabilirim :)

12. Estee Lauder Double Wear: Ortalamadan 1 tik daha yüksek ama 3-4 kat pahalı olan bir maskara bu kadar çabuk kuruduysa tekrar almaya ??? Özelliği uzatmasıydı, güzel uzattığını söyleyebilirim, kirpiklerim gözlüğüme değiyor =) Dolgunluk için normal..

13. Avon Naturals  yumberry&yogurtlu tüm saç tipleri için maske: Kokusuna kurban!! Çin çileğiymiş bizim dağ çileği. Tekrar tekrar alabilirim. Fiyatıda 5-6 tl gayet uygun. Saçı güzel yumuşatıyor. Öneririm =)

14. Huncalife Hand cream: HuncaLife'in geliri engelli sporculara giden ürünlerinden biri. Sipariş verme şansım olursa tekrar kesinlikle alırım. Aşırı yağlı bir krem değil, kuru elleri çok çok iyi nemlendiriyor. Kokusu tam yerinde. Kış için annemle favorimizdi. Fiyatıda 5 TL gibi birşeydi.

15. Vichy  Saç Dökülmelerine Karşı Enerji Şampuanı:  Parapen içermeyen bir şampuan. Restorex i uzunca kullandıktan sonra saç dökülmem durulmuştu. Bu ürün ekstra bir şey yaptı diyemem. Belki yoğun olduğu dönemde görüşüm farklı olabilirdi. Tek sevmediğim benim kalın telli ve çok saçlarımı karmakarışık yapması. Krem kullanmazsam ellerim saçlarıma takılı kalabilir! Bol saç kremi şart!! 
Ürün Aminexil, PP/B5/B6 vitaminleri içermekte.

16. Avon Argan Maskesi: Çok çok beğendim. Denediğim tek argan maskesi belki daha iyisi vardır. Ayrıntılı bir post hazırlamayı planlıyorum. Diğer saç kremlerim bitince tekrar alabilirim. Fiyatıda 6 TL civarıydı sanırım.

17. Parodontax: Diş etine çok iyi gelen bir ürün. Bitkisel içerikli. Yine geçenki videomda bahsetmiştim SLS içermediği için ağız kuruluğuna da sebep olmayan benim bulduğum ender ürünlerden biri. Dolayısıyla fazla köpürmüyor. Tek sorun tadı... Bundan hiç hoşlanmayacak çok insan vardır.. Ama canınız yemek yemek istiyor, yememeliyim diyorsanız bunla fırçalayın tekrar fırçalamamak o temiz dişlere kıymamak adına kilo vereceksiniz :)))) Gene de ben seviyorum, alıştım.. 

Benim bitirdiklerim bu kadar...

Aralarında kullandıklarınız var mı?
Sizin görüşleriniz neler?
Sevgiler
:*




Yorumlar

  1. Paradontax cidden iyidr alışınca kopmak zor ama beyazlatıcılı olanı tırt zaman kaybı ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyazlatıcılısını bilmiyorum sanırım. =)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey