Ana içeriğe atla

Oriflame Yılbaşı Kataloğundan Aldıklarım

Selamlarrrrrr,

Ben duramamış ve sipariş girmişken kendime de  birşeyler almıştım.

Bakın neler aldım;


1. Seyahat Seti: Geçen gün Gratis'ten alacaktım boyle tam seti yoktu. Buradan almak kısmetmiş. 5 parçadan oluşuyor, 2 tane krem koyabileceğim mini kutusu, şampuan ve duş jeli ayrıca parfum için spreyi var. Özellikle bu parfum için olanı çok istiyordum. Zaman zaman mini edt(30ml) sipairiş ediyorum ki bazılarının fısfısı olmuyor. Bu derdime çare =) 6 TL gibi bir fiyata aldım.

2. Milk and Honey Gece Kremi: Şuan Ecobeauty kullanıyorum. Yazısı yakında. Çok çok memnunum diyebilirim. Bunu almamın sebebi Milk Honey'in el kremi ve şampuanını kullanmıştım.Şampuanından memnun kalmadım ama el ve vucüt kremi çok güzeldi. Hele kokuları. Denemek amaçlı aldık bakalım. =) Fiyatı Yanlış Hatırlamıyorsam 12 TL civarıydı.

3. Optimals Oxygen Boost Eye Stick: Yılbaşı Outlet diye bir katalog çıkmıştı bu ay. Bunu önceden katalogta da görüp merak etmiştim fiyatı 8 TL görünce hadi alayım dedim. Birkaç kere söylediğim gibi göz kremim bitti. Gerçi Dermalogica ve bu alışverişle şimdi 3 tane açılmamış göz kremim oldu =) Önce Dermalogica'ya şans vereceğimi söylemiştim. Bu arada içindeki maddelere göz attım PARABEN yok =) PARFUM yok. Ayrıntılı post yaptığımda içeriğini de fotoğraflayacağım.

4. Aqua Rhythm Yüz Yenileyicisi: Bu da Outlet Katalogundan. Yanlış hatırlamıyorsam 8 TL idi. Meraklı ben atmışım sepete.

5. Essentials Eye Gel : Outlet kataloğundan 3 TL'ye şaka gibi bir fiyata aldım. Özellikle bu kadar ucuz olduğu için nolcak al dedim. 15 ml lik bir ürün. PARFUM yok ama Paraben ailesinden üyeler mevcut. 

6. Giordani Gold Mineral Therapy Concealer; Avon'un Anew serisiyse Oriflame'nin Giordani serisi derim. Bana göre ikiside doğrudan satış yapılan firmaların en iyi ürünlerini barındıran seri. Kapatıcım dip yaptı diyebilirim. Aslında elimde başka birşey var ama bunu ilk çıktığı günden beri almak istiyordum ve aldım :) Fiyatı 12 TL gibi birşey olmalı..

7. Espionage EDT: Erkek arkadaşıma parfum almayı seviyorum. Bu da yeni çıktı. Kışında ağır kokular mağlum.. İçeriğini beğendim ve ona hediye etmek için aldım.
Fiyatı 31 TL olmalı.

Öyle işte harcadım paracıkları,
Aldım yeni ciciler,
Mutluyum
:D

Sevgiler.

Yorumlar

  1. :D:D:D allahımm yaa para harcayınca nasıl böyle mutlu oluyoruz hiç bilmiyorum...
    Para harcamak bize mutluluk veriyor keşke sonsuz param olsaa harca harca bitmese ve ben hep mutlu olsam:D:D:D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallaha öyle, bilmiyorum neden bir müddet mutlu oluyorum. Hele aldığımı da beğenirsem amanınnnnn :)

      Sil
    2. birşeyler aldığın ilk saatlerde müthiş mutlu oluyorsun devam eden gündede yine mutlu ama ertesi gün hiç para harcamamış gibisin :D

      Sil
  2. İyi günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım =) Bu Oriflame ve Avon hastalık gibi. Ben de temsilcilik yaparken dayanamayıp dolduruyordum listeyi kendi siparişlerimle. Buna bir son verip bıraktım temsilciliği en sonunda. Bütçem de rahat etti hem =))

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan :)
    bloguma bekliyorum, http://tubauzunlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. güzel günlerde kullan canım benim bloğunu çok beğendim bende beklerim bloğuma:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey