Ana içeriğe atla

HC CARE EYE RENEWAL YENİLEYİCİ GÖZ BAKIM KREMİ

hc care yenileyici göz kremi kullananlar

Hem hayvanlar üzerinde test yapmayan, hem Türk Malı olan HC Care ürünlerini çok severek kullandığımı ve önerdiğimi bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Özelikle HC Care Saç Bakım ürünlerine olan güvenim ve beğenimi markaya ait yazılarımda tekrar tekrar hatırlatıyorum. 

Güzellik blogumun bugünkü konuğu Hc Care Eye Renewal Yenileyici Göz Bakım Kremi:

Biliyorsunuz ki göz çevresi ile ilgili problemlerin bir kısmı genetik bir kısmı hormonal ya da beslenme, su tüketimi, uyku düzensizliği kaynaklı olabiliyor. O nedenle sorunun kaynağını doğru şekilde tespit edilip, amaca yönelik ürün kullanılırsa başarılı sonuç elde etmek mümkün. Mesela şu an için benim tek sorunum göz çevremde oluşan ufak mimik kırışıklıkları.

Hc Care Yenileyici Göz Bakım Kremi; göz altı torbaları, koyu halkaları, ince çizgileri ve kırışık görünümünü önleme amacı olan göz kreminin içerisinde Eyepro, argireline, ceramide 2, natural glycoin ve Ribose gibi güçlü aktifler bulunmakta. Ürün paketinin içinde çıkan kullanım kılavuzunda detaylı olarak bu içeriklerin nelerden elde edildiğini, klinik çalışmaları inceleyebilir ve okuyabilirsiniz. Firmanın böyle değerli bilgileri detaylı bir şekilde paylaşıyor olması büyük bir artısı.

hc care göz kremi içerik

İçlerinden Argireline benim sevdiğim ve son zamanlarda sık sık kullandığım içeriklerden biri. Yeniden diriliş bitkisinden - Myrothamnus flabellifolia -  elde edilmekte. Bu bitki içeriğini taşıyan hangi kremi kullansam memnun kaldım.

Ürünün vaadi yeni oluşacak kırışıklıkları engellemek, varolan kırışıklıkları nemlendirmek ve renk düzensizliklerini gidermek.

Firmanın içerikle ilgili sitesinde yazanlar;

ARGIRELINE: Yüzdeki mimik hareketleri sonucu oluşabilecek kırışıklık oluşumunu minimize etmek üzere, nobel ödüllü biyokimyacı Dr. Martin Rodbell tarafından geliştirilmiş yeni nesil bir peptittir.
YENİDEN DİRİLİŞ BİTKİSİ: Kurak bölgelerde yıllarca bir metabolik faaliyeti görülmezken, ilk yağmur düşüşünde canlanarak çiçek açan olağanüstü bir bitki ve onun dirilme tesisi olarak adlandırılan bileşeni Glycoin® natural.
EYEPRO 3X™: Göz çevresindeki yaşlanma sürecini hedef alan betain, pentilen glikol, Saccharomyces cerevisiae özü ve snoudon rosea kökü özünden elde edilmiş bitkisel ve benzersiz bir kompleks.
RIBOXYL™: Biyoteknoloji yöntemiyle mısır tohumundan elde edilen saf ve doğal bir D-riboz. Genç bir cilt görünümü elde etmek için yaşlanma belirtilerine karşı mücadeleyi destekler.
DAYMOIST CLR™: Bitki kökenli aktiflerden (hidrolize mısır nişastası ve pancar ekstraktı) oluşan benzersiz bir komplekstir. Cilt üzerinde anında ve uzun süreli nemlendirme sağlamak amacıyla geliştirilmiştir.
CERAMIDE 3: Vücudun doğal bileşenleriyle özdeş bir güzellik molekülü. Cilt yaşlanmasını geciktirmeye, ince çizgi ve kırışıklık oluşumunu en aza indirmeye yardımcı, düşük konsantrasyonlarda bile etkili bir aktif bileşen.

hc care ürünleri kullananlar
Kullanım sonucu ürünle ilgili görüşlerim;

- Ambalaj kullanışlı. İstediğin kadar ürünü tüpten sıkıp, uygulayabiliyorsun. Kavonoz gibi ambalajları hijyen açısından pek beğenmiyorum.
- Üründen az bir miktar yeterli geliyor. Hızlı bir şekilde dağıtılabiliyor ve aydınlık bir görüntü bırakıyor. Bıraktığı aydınlık sayesinde muhtemelen göz morluğu şikayeti olanlardan olumlu geri dönüş alınıyor.
- Nemlendirmesi yeterli geldiği için emildikten sonra uygulanan kapatıcı için bir baz misali etki sağlıyor. Hem kuru kuru durmasını engelliyor hem de kapatıcının çizgilere dolmasını minimize ediyor.
- Ürünü sabah akşam düzenli olarak 2 ay kullandığınızda vaadi kırışıklıkları azaltmak. Ben düzensiz kullanmama rağmen etkilerini gözlemlediğim için üründen memnun kaldım.

Ürün 15 ml, açıldıktan sonra 12 ay içerisinde bitirilmesi gerekmekte. Güncel satış fiyatı 142 TL fakat şu an 99 TL' ye indiğini görüyorum. Eğer HC Care Eye Renewal Yenileyici Göz Bakım kremini denemek istiyorsanız sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Kırışıksız günler dilerim,

İlke.






Yorumlar

  1. uzun zamandır yoktunuz sanki doğru mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskisi kadar aktif değilim, taslak halinde çok yazım var ama fotoğraflamaya zamanım pek yok. İçime sinmedikten sonrada pek koymak istemiyorum. Birde o kadar emek harcadıktan sonra çokta geri dönüş alamayınca hevesi kırılabiliyor insanın. :)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey