Ana içeriğe atla

Gosh Velvet Touch Ruj - 161 Sweetheart


Gosh Velvet Touch Ruj 161 Sweetheart swacth

Danimarkalı bir marka olan Gosh, Gratis sayesinde ülkemize gelen markalardan birisi. Ülkemize ilk geldiği zaman, çok güzel bir lansman yapılmıştı. Sevgili Başak(Larcenciel) sayesinde hem lansmanı takip edip, hem de o güzel ürünlerin fotoğraflarını inceleyebilmiş, hemen ardından yapılan indirimle de beğendiğim birkaç Gosh ruju almıştım. Gosh gelir gelmez, birçok kozmetik ve makyaj blogu yazarının sevdiği bir marka haline geldi.

Gosh Velvet Touch rujlardan 159 Boheme, 160 Delicious ve 161 Sweetheart' ı satın almıştım. Şimdi size 161 Sweetheart adlı rujdan bahsedeceğim.

Gosh Velvet Touch Ruj 161 Sweetheart kullananlar

Markayı ürün yelpazesi dışında sevmemin bir sebebi de cruelty free olması. Dış tasarım açısından siyah, klasik bir ambalajda. Oldukça sade, kullanışlı ve şık.
Krem yapıdaki rujlar her zaman favorim olmuştur. Bu rujda E vitamini içeriği sayesinde olsa gerek, sürerken dudağınızda kayıp gidiyor.

Gosh Velvet Touch Ruj 161 -160 - 159


Kontrolü rahat, renk vermesi ve pigmenti oldukça iyi. Kalıcılığı ise birçok kremsi rujda olduğu gibi 2-3 saate kadar. Altından kalem ile taban oluşturup, ruju sürdüğümde daha uzun süre kullanabiliyorum ama yemek sonrası muhakkak tazelemek gerekiyor. Bu rujla kullanmayı sevdiğim kalem Emily 204 nolu dudak kalemi.


Gosh 161 Sweetheart'ın sevdiğim diğer bir özelliği ise dudak çizgilerine dolmaması! Çok kuru dudaklarda sorun olabileceği için dudak peelingi yapılması tavsiye etmeden geçemeyeceğim. Çünkü dudaklarım kuru olduğu zamanlar, çizgilere dolma sorunu ve ürünün dudaktaki duruşu tahmin ettiğiniz gibi değişebiliyor.

Gosh Velvet Touch rujlardan deneyimlediklerim fiyat/performans açısından da beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Muhtemelen fiyatlar son dolar kurundan dolayıda değişmiştir ama Gratis'in sıklıkla yaptığı indirimler sayesinde uygun fiyata alabileceğinizi söyleyebilirim. Ben yanlış hatırlamıyorsam 9 TL gibi bir fiyata almıştım. En son baktığımda 21,90 gibi bir fiyatı vardı.

Üzülerek söylüyorum ki, neredeyse aldığımdan beri elimden düşmeyen bu ruj Project Pan Final yazısında belirtiğim gibi bitti.

Daha önce Gosh markasına ait rujları denediniz mi? Bana önereceğiniz rujlar var ise, aşağıya yorum bırakmayı unutmayın! :)

Yorumlar

  1. Rengi şahaneymiş ve çok yakışmış İlke😊😍 İlk fırsatta bakayım ben de😍😍 Sevdiğimiz ürünler bitince de üzülüyoruz ama kullanım ömrü içinde hakkını vererek kullanmışsın😊 Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. renkçok güzel ben de bu tarz rujlar sürüyorum sürekli mat ruj kullanmaktan bir miktar sıkıldım :) tırnaklarının şekli çok hoşuma gitti bu arada :)

    YanıtlaSil
  3. Yaa çok tatlısın İlke'cim :) Evet, Gosh'ta Gratis bir ilke imza atarak ilk lansmanını Ankara'da yapmıştı... Bu rujun rengine her daim hayran olmuşumdur; fakat niyeyse almayı hiç düşünmedim. Bu bej-nude'lar bende bu kadar iyi durmuyor. Boheme ve Burgundy ise bu seriden benim aşklarım! Diğer renkleri güle güle kullan, çok öperim!

    YanıtlaSil
  4. 161 Sweetheart'a bayıldım canım ♥

    YanıtlaSil
  5. Denemedim ama rengi cok begendim <3

    YanıtlaSil
  6. Renk gerçekten çok güzelmiş :) Gosh markasından hiç ruj almadığımı fark ettim hazır sevgililer günü indirimi devam ederken bir bakayım, çok teşekkürler <3 :)

    YanıtlaSil
  7. Markanın sadece bir tane ruju var bende ve inan hangi renk olduğunu bile unuttum 🙈
    Bunu da çok beğendim. Gosh uygun fiyatlı da bir marka. Bu da tüketicinin farklı markaları deneyimlemesi için iyi oldu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey