Ana içeriğe atla

NIVEA CANLANDIRICI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ


Son bitenler yazımda bahsettiğim Nivea Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğünün Normal&Karma Ciltler için olan ürününü deneyip bitirdim. Artık ürün hakkında görüşlerimi paylaşma zamanı;

Nisan ayının son günlerinde Gratis tarafından yollanan pakette, içeriğinde Q10 olan enerji veren gündüz kremi ve yüz temizleme köpüğü çıkmıştı. Cilde anında enerji kazandırıp canlandıran ve solgun görüntüyü yok edeceğini vaad eden bu seri dikkatimi oldukça çekti.

Günün konusu olan Nivea Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğü'nün vaadleri şöyle; E vitamini ve Hydra IQ ile zenginleştirilmiş formülüyle:
  • Cildi derinlemesine ve nazikçe temizler.
  • Doğal nem dengesini korumak için nemlendirir.
  • Cildi günlük kirden kolayca arındırır ve canlandırır.
  • E vitamini içeren formülü sayesinde cildi yıpratmaz.
  • Güzel kokusu ve  yumuşak köpük formülüyle mükemmel bir yüz temizleme deneyimi yaşatır.


İçeriğinde paraben olmayan bu yüz temizleyici bildiğimiz klasik Nivea kokusuna sahip. Bu kokuyu sevsem de bu tip ürünlerde parfüm içeriğine karşıyım. İçeriğin E vitamini ve Hydra IQ ile zenginleştirilmiş olması içerik açısından artısı.

Ürünün pompalı bir sistemi ve şeffaf ambalaj tercih edilmiş olması benim için ilk artısı. Pompa sayesinde fazla ürün kullanımını dengelerken, şeffaf tasarımı sayesinde ne kadar kaldığını görebiliyorum. 1-2 pompa ürün günlük cilt temizliği rutinim de benim için yeterli oluyor.


Ürünü kullanırken eğer o gün cildim de makyaj varsa özellikle ön temizlik yapıp, son dokunuşta bu yüz temizleme köpüğünü tercih ediyorum. Çünkü bence yukarıdaki vaadleri arasında günlük cilt temizliğini iyi bir şekilde gerçekleştirse de derinlemesine bir temizlik hissi vermiyor. Bunun aksine makyajlı ciltte derinlemesine bir temizlik ararsanız, cildinizi toniklerle pamuktakilere söylenmemelisiniz ;)

Özellikle ürünü sabah ya da yorgun cildime uyguladığım zaman kattığı mat ama canlı ifadeyi sevdim! Ürünü normal ciltlerin özellikle seveceğini düşünüyorum, karma ciltler içinde uygun olsa da son günlerde hafifte olsa benim cildim de bir gerginlik hissi uyandırdı. Mevsimsel geçiş dönemlerinde bu tip şeylerle karşılaşıyor olduğum için kabahati üründe aramıyorum. Cildimde herhangi bir reaksiyona da sebep vermeyen ürünü genel olarak sevdim.

Özellikle cildi yormadan temizleyen bir ürün arayışı içindeyseniz önerebilirim fakat karma yağlı cilde sahip, benim gibi derinlemesine temizlik ürünlerine yönelik ihtiyacınız daha çoksa bu ürün sizi %100 memnun etmeyecektir.

Temizleme köpüğünden memnun kaldığım Nivea' nın cilt kremini ise kullandığım diğer ürünler bittikten sonra deneyimleyip sizlerle paylaşacağım. Gratis ve Nivea ailesine gönderileri için teşekkür ediyorum. Nivea Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğü'nü deneyenler kimler?

Instagram: ilkecevikofficial
Twitter & Snapchat & Snupps kozmetikyorumla
PR&iletişim : melishhe@gmail.com

Yeni bir yazıda görüşmek dileğiyle, sevgiler.

Yorumlar

  1. Ben bunun pembe renkli, kuru ciltler için olanını kullanıyorum şu ara ve dediğin gibi günlük cilt temizliğini güzel yapıyor. Bence, zaten hiç bir yüz temizleme jeli makyajı tamamen temizleyemiyor, ön makyaj temizliğinin şart olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Son zamanlarda etrafımdaki çoğu kişinin bu ürüne ve türevlerine bayıldığını fark ettim. Elimdeki ürün bitince ilk bakacaklarımdan :)

    YanıtlaSil
  3. Yüz temizliği için jellerdense köpük yapıdaki ürünleri çok daha fazla seviyorum ben de. Şimdi Himalaya'nın Yüz Temizleme Köpüğü'nü kullanıyorum ve memnunum; ama, sıkılırsam Nivea aklımda olsun. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. İlk kullandığımda bana da çok iyi gelmişti 1 2 ay sonra baya baya cildimde pütürler oluşturdu bu ürün, Nivea eskiden daha iyiydi sanki ya.

    YanıtlaSil
  5. köpük ürünler hep ilgimi çekiyor benimde kullanışlı ürün gibi görünüyor gratisebir ara uğrayayım bende güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  6. Klasik Nivea kokusu ♥ ben ! Daha hafif olacağını düşünerek Hassas ciltler için olan köpüğü tercih etmiştim.İki şişe bitirip indirimde bir tane de yedek almıştım.Ancak hassas ciltler için olmasına rağmen o bile karma cildimi hafifçe gerebiliyor...

    YanıtlaSil
  7. Ben daha önce bunun jel versiyonunu kullanmıştım. Çok memnun kalmıştım. Bu da güzel bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
  8. Bende sanırım aynı serinin jel olanı var onu severek kullanıyorum güzel temizliyor

    YanıtlaSil
  9. ben de yeni kullanmaya başladım bu ürünü.. güzel sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Kuru ciltler için olanini deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  11. Nivea ürünlerini arkadaşımın kızı kullanıyor alerjik bir cildi var sadece bu markayla barışık yüzü:) sağlıkla kullanın sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Himalaya nın köpük temizleyicisinden hiç memnun kalmamıştın ama bir şans daha verip elimdeki ürünler bitince Nivea yı deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  13. Bende kullanmaya başladım ama benim yüzümde kızardı ve su anda da böyle sıcak bir halde normal mi sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle bir tepki olmadı, tarifiniz sanki reaksiyon gibi ama tekrar denediğiniz zaman ufak bir bölgede deneyin önce. Bazı ürünler bu tip alerjiye ya fa alışma döneminde bu tip tepkiye sebep olabiliyor.

      Sil
  14. evtt bu ürünüü çok duydummm veeeee tabiki aldım kuru cilte sahip olduğum için kuru ciltkller olanını aldımmm veee sonuççç yüzüm soyulur gibi oluyo kesinlikle bi avuç nemlendirci kullanmak zorunda kalıyorummmm bana önerebileceğiniz temzizleme köpüğü lütfennnn !!!!! biter bitmezz bi daha almayı düşünmüyorumm!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzünüzü o derece tahriş ediyorsa ara ara kullanarak ya da makyaj fırçası temizliğinde kullanarakta ürünü bitirebilirsiniz. Temizleyici yelpazesi çok geniş. Uygun fiyatlılarda var dermokozmetik olanlarda. O nedenle blogumda yazdığım yüz temizleme köpüklerini ve jellerini inceleyebilirsiniz. Köpükler pH dengesini biraz bozabilir, o nedenle kuru hassas cildiniz varsa jel ya da süt temizleyicilere bakabilirsiniz. Sevgiler.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey