Ana içeriğe atla

KURU YAĞ MUCİZESİ İLE TANIŞIN


Modern çağda sağlıklı ve bakımlı bir cilde sahip olmak hepimizin arzusu, sivilceler, cilt lekeleri, cilt kırışıklıkları, saç dökülmesi gibi sebeplerden ötürü bakımlı görüntümüz kaybolur.
Dış görünüşümüzün sağlıklı görünmesi için çeşitli yollara başvururuz.
Sinoz’un uzun süren ar-ge çalışmaları sonucu ürettiği Kuru yağ, yüz, saç ve vücudumuzda kullanılarak cilt lekeleri ve sivilceler başta olmak üzere bir çok cilt sorununun yok olmasına ve sağlıklı bir cilde kavuşmanız için  bundan böyle en büyük yardımcınız olmaya aday.Avrupa ve Amerika’da yılın kozmetik ürünü olarak değerlendirilen kuru yağın en büyük özelliği tamamen doğal yağlardan üretilmesi ve cilt tarafından hızlıca emilerek  yağlılık hissi bırakmaması ve durulama gerektirmemesi.
Sinoz - Kuru Yağ - Çok Amaçlı Bakım Yağı - Sinoz Kuru Yağ

SİNOZ KURU YAĞIN CİLDE ETKİLERİ NELER?
Sinoz Kuru yağ’ın  içeriğinde bulunan ve cilt için her biri mucize niteliğindeki doğal yağlarbulunur.
Yüz bölgesinde kullanıldığında :
başta güneş lekeleri, sivilce izleri ve kırışıklıklar olmak üzere bir çok sorunun hızlıca ortandan kalkmasını sağlıyor. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildi beslerken,  cildin ihtiyacı olan nemi ona vererek kırışıklık oluşumunun önüne geçiyor. 
Sinoz Kuru Yağı vücutta kullandığımızda:
Sinoz Kuru Yağı vücut bölgenizde kullandığınızda, vücudunuzun ihtiyacı olan nemi ve bakımı ona verirken cildinize ipeksi bir yumuşaklık ve temizlik hissi kazandırıyor, Özellikle güneşten sonra kullanıldığında cildi rahatlatan ve bakım yapan bir ürün olarak Sinoz Kuru yağ kesinlikle en iyi vücut bakım ürünü olmaya aday.
Saçlarımızda kullandığımızda:
Sinoz kuru yağı çekinmeden saçınıza püskürtün, saç uçlarındaki canlılık ve parlaklığı anında hissedeceksiniz. Saçlarınızın gerçek rengini ön plana çıkaran, kırılmasını yıpranmasını engelleyen adeta bir koruma kalkanı gibi saçlarınızı dış etkenlerden koruyan kuru yağın müdavimi olacaksınız.
Yukarıda da bahsettiğimi gibi,  Yüz saç ve vücutta yağlılık hissi bırakmayan ve her biri birbirinden faydalı 10 doğal yağın özel olarak formüle edilmesinden elde edilen kuru yağ tüm cilt sorunlarınıa tek bir ürünle çözüm getiriyor
KURU YAĞIN İÇİNDE HANGİ YAĞLAR VAR?
Sinoz firmasından edindiğim bilgilere göre zaten herkesin faydasını bildiği Argan yağı cilt lekeleri ve koruyucu bakım özelliği bakımından Sinoz yetkilileri tarafından ihmal edilmemiş. İşte size küçük bir araştırma sonucu Sinoz’un Kuru yağının içeriğine koyduğu yağlar ve birkaç cümleyle faydaları.
Argan yağı, hücre yenileyici etkisi sayesinde cilt lekelerini gidermede ve 
yaşlanma etkilerini gidermede etkilidir.
Üzüm Çekirdeği Yağı : Cildi nemlendirir, çok güçlü bir antioksidandır.
Macadamiayağı : cilt tahrişlerinin önüne geçer ve cildi nemlendirir.
Kayısı çekirdeği yağı : A vitamini barındırır, güneşin zararlı ışınlarına 
karşı cildi korur, nemlendirir.
AvakadoYağı : Cildi nemlendirir ve canlandırır. Yaşlanma belirtilerini 
yavaşlatır. A, B, D, E vitaminlerini içerir.
JojobaYağı :Antialerjendir. Aknelere iyi gelir, kırışıklıklarda etkilidir. 
Saç kırılmasını engeller. Sivilceli ve yıpranmış ciltlere faydalıdır.
Nar Çiçeği Yağı : Cildi besler, sıkılaştırır, yaşlanma etkilerini 
geciktirir, cildi tazeler
Portakal Yağı : Karma ve yağlı ciltler için etkili bir bakım yağıdır, C 
vitamine ilaveten B, E ve P vitaminleri içerir, cilt sıkılaştırıcı özelliği 
vardır.
Çay Ağacı Yağı : Akne, siyah nokta ve sivilce izlerinde etkilidir, 
antiseptik özelliğinden dolayı çok iyi bir cilt temizleyicidir.
Defne Yağı : Cilt lekelerine karşılı etkili olan defta yağı, saça 
sürüldüğünde ise saç dökülmesine karşı etkilidir.

Sinoz kuru yağ lansmana özel 79 lira gibi ekonomik bir fiyata çıkmış, düşünün hem cilt lekeleri, hem sivilceler hem kırışıklıklar hem saç bakımı gibi faydaları saymakla bitmeyecek bir ürüne hemde 100 ml lik şişesinde sahip oluyorsunuz. Sinoz ürünlerini çağrı merkezi vasıtasıyla direk müşterilerine ulaştırıyor, dilerseniz telefon açıp sipariş verebiliyorsunuz, üstelik türkiyenin her yerine kapıda ödeme sistemi ile kargo parası bile ödemeden sipariş verebilirsiniz.

Sinoz’un telefonla sipariş hattı 0850 811 02 03 internetten ürünü incelemek yada sipariş vermek için www.kuruyag.com u ziyaret edin.

*Basın Bültenidir.

Yorumlar

  1. Çok merak ettim şimdi bu kuruyağı, özellikle yüz ve saç bakımında kullanılması ilgimi çekti. Denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru yağ son zamanlarda meşhur oldu. Sanırım ilk Nuxe ile duymuştum, bende merak ediyorum bakalım =)

      Sil
  2. Değerli makaleleriniz arasında bizlerede yer verdiğiniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey