Ana içeriğe atla

Bioder Epiten Tüy Azaltıcı Roll-On Sir Ağda

Merhabalar...
Şurada ki, DermoEczanem alışverişimde 2 adet Bioder Epiten ürününü denemek için almıştım.
Paketin içinden 1 adet roll on ve 2 adet temizleme mendili çıkmakta.


Dermoeczanem - Bioder - Epiten - Tüy Azaltıcı Roll On - Sir Ağda Epiten

Ürün üzerindede gördüğünüz gibi tüy azaltıcı bitkisel serum katkılı özelliği ile tüyleri azaltır, inceltir, geciktirir vaadiyle sunulmakta.

Dermoeczanem - Bioder - Epiten - Tüy Azaltıcı Roll On - Sir Ağda Epiten

Kullanım talimatları yine kutunun yan tarafında yazmakta. Ben egesir'in kartuş ısıtıcısı ile ısıtarak kullandım.

Dermoeczanem - Bioder - Epiten - Tüy Azaltıcı Roll On - Sir Ağda Epiten

Benim aldığım kartuş, melisa özlü; antioksidan etkisi ile serbest radikallere karşı cildi koruyormuş =)
Yapılan klinik çalışmalar, gerçekten ilgi çekici, değil mi?

Epilasyon (Lazer) yaptırdığımı biliyorsunuz. Yüzüm ve koltukaltım için epey yol katetttim diyebilirim. Bacaklarım için de düşünmüyor değilim aslında.. Ama uzunca bir süre bu ürünü ayrıca yine Bioder'in tüy azaltıcı vücut serumunu alıp deneyimlemeyi planlıyorum.

İlk deneyim için açıkcası %5-10 arası bir fark hissettim. Yalnız kartuş makinada çok zor eridi, yapısının akışkan olmaması, sürümünü zorlaştırdığı için sinir bozucuydu! Diğer yöntemleri denemedim, makinamda sorun olmadığını bildiğim için kartuşa bağladım bunu. Belki mikrodalga yada suda daha akışkan yapıya gelir miydi? Bu şekilde deneyenler varsa ve yorum bırakırsa çok mutlu olurum :)

Ürünü online eczanelerden 6-10 TL arası bir fiyata bulabilirsiniz.  Sanırım ben 6.50 gibi indirimli bir fiyata almıştım.

Sevgiler..

Gelecek Yazı: Rival de Loop Peel Off Alo Vera&Kamillenextrakt Maske


Kariyer.net'te b'iota lab. un ilanına başvurmuştum, arge lab. da çalışsam ne güzel olurdu =)

Yorumlar

  1. Merak edıorum bu duzenli kullanımda tuy azaltan urunleri ben krem almayı dusunuorum ama işe yarar mı bilemedm almadım henuz...Yorumlarının devamını bekliyorum canım .En kısa zamanda bende denicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2. kartuşu bitirdim, sadece alt bacakta denediğim için açıkcası fark olduğunu hissettim ama emin olmak için biraz daha kullanayım diyorum. Tabi ki kıl,tüy vs yapısal olduğu için herkeste aynı sonuç aynı zaman sürecinde de olmayada bilir.

      Sil
  2. Bu tarz ürünlerin vaatlerine pek inanmadığım için hiç kullanmadım. Merak etmiyor değilim ama. Umarım işine yarar da ben de kullanırım senin yorumuna göre

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkcası etkisini gördüğümü hissediyorum. 2 kartuşta %20 diyebilirim. Bir süre daha kullanacağım bakalım...

      Sil
  3. bioder serum forte kullanıyorum ben de kesinlikle etkisini görüyor insan.. ben de evde lazeri merak ediyorum cihaz araştırması yapacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lazerle ilgili birkaç yazı var blogumda.. Bioderin yüz için olanını aldım ama 1 kere kullandım. Bundan sonra sürekli deneyip, onu da bitireceğm =) Kuzneim çok memnun kalmıştı bu serilerden =)

      Sil
  4. Benim bunu denemem lazım. Bilgi için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli değil, deneyimlerinizi bekliyorum =)

      Sil
  5. Kızım için bu tür ürünlerin bir çoğunu denedik ama dediğniz gibi herkesin kıl tüy yapısı farklı biz pek bir azalma göremedik belki hormonal bir durumda olabilir bilemiyorum ama büyük kolaylık evde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun süreli kullanım sonucu bu ürün için söyleyebilirim ki %10-%15 arası fark gördüm. Tabi ki hormonal şeyler çok önemli.. Sevgiler..

      Sil
  6. Ben 2 yıldır bu tür ürünlerden kullanmıyorum. Komple lazere başladım ve çok rahatım gerçekten :) lazerden önce böyle roll on ağdalar kullanıyordum ama bu markayı denemedim açıkçası ve çokta tüy azaltma açısından etkili olduklarını düşünmüyorum. Bence sizde bacaklarınız için lazeri geciktirmeyin ben böyle rahat edeceğimi bilseydim seneler önce başlardım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yüz ve koltukaltımda lazeri denedim. Diğer bölgeler içinde düşünmüyor değilim. Lazer yazılarım blogta mevcut ;) Öneriniz için teşekkürler.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey