Ana içeriğe atla

HİJYEN SİLAHLARIM - TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BİTENLER 13

Mayıs sonundan beri okulda çalışmaya başladığımdan beri tedirginlik ve yorgunluktan ötürü blog ve instagram hesaplarıyla çok ilgilenemedim. Öğrenci yok ne işiniz var demeyin, özel sektörde tek pazar evdesiniz :) Uzaktan eğitim başlayınca birkaç gün evde ders vermeye başlayınca buraya zaman ayırabildim. Bunlar dışında şu dönemde birde ev taşıma süreci ve stressi yaşadık, sitede daha elektrik, su , internet, doğal gaz vs de yok. Yaşıyoruz çok şükür :D

Bu süreçte çoğu son 1 ay içinde biten temizlik ürünlerini sizinle paylaşmak istedim. En son hijyen ürünleri alışveriş yazım ve hijyen ürünleri bitenler yazımı Mayıs ayında yazmışım. Onlarıda okumak isterseniz kırmızı başlıklarına tıklayabilirsiniz.

ABC Sıvı Çamaşır Deterjan deneyenler

ABC Capcanlı Renklilere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı: Herhangi bir olumsuzluk gözlemlemedim. Çamaşırları gayet güzel temizledi, yıpratmadı. Bizde çocuk olmadığı için genelde leke ile ilgili sorunda yaşanmıyor. O nedenle değerlendirmediğim tek kriter bu olsun.

Bulut Ekstra İnci Serisi Sedef Konsantre Yumuşatıcı: Kokusu fena değil, yıkama sonrası ürünlerde de azda olsa hissediliyor. Fiyat / performans ürünü diyebilirim.

ABC Jel Plus x3: Bunu genellikle beyazlarda kullanarak bitirdim. Renklilerde olduğu gibi leke problemi çok yaşanmıyor evde ama koltukaltı lekeleri gibi durumlarda ekstra ürün uygulayarak kullanıyorum. Birlikte iyi iş çıkarıyorlar. Bence 15 TL gibi bir fiyata aldığımı düşünücek olursak gayet başarılı.

Pril tuz 5x etki

Pril Tuz 5x Etki: Makinanın içini göremiyorum, o nedenle kireç vs yorumu yapamayacağım fakat bulaşıklarım temiz, parlak, su damlası olmadan çıkıyor. O nedenle görevini yapıyor.

Viking Premium Sıvı Sabun İncir & Paçuli

Viking Premium Sıvı Sabun Paçuli & İncir: Kokusuna gerçekten bayıldım. İncir ve paçuli bu kadar birbirine yakışabilir. Vegan bir ürün, uluslararası sertifikasıda var. %98 doğal kaynaklı içeriklerden üretilmiş olması takdire şayan. Fakat 500 mL bu ürün 9-12 TL arasında değişen bir fiyata sahip. Dürüst olmak gerekirse 1 LT' den düşük ürüne sürekli bu fiyatı veremem. Çok beğendim ama ekonomik boylara kaçarım.

Dalan Therapy Sıvı Sabun Yaban Gülü & Badem Yağı

Dalan Therapy Sıvı Sabun Yaban Gülleri ve Badem Yağı: Sabunu ekstra çok kullandığım bir dönemdeyim o nedenle size ekonomik boya kaçarım demiştim :D 1.8 LT olan bu ürünü yanlış hatırlamıyorsam max. 12-15 TL arası bir fiyata almıştım. Yaban gülü ve badem yağı içeriyor, ellerim çok kurumasın diye badem yağlı içeriği görünce seçmiştim. Gülle çok anlaşamam aslında ama kokusu itici değildi. Ellerinizi yıkadıktan yarım saat sonra bile elleriniz mis gibi kokmaya devam ediyor. Şunu duş jeline entegre edemez misiniz sevgili Dalan ? Fiyatıda ekonomik, alışverişe çıkınca yeniden alabilirim.

Fİnish Quantum Oxy

Finish Quantum Powerball : Temizlik, parlaklık, sıfır koku ve kalıntı. Aldığımdan beri tek bir sorun yaşatmadı. Çamaşır suyu katkılı olanı dikkatimi çekiyor, onu denerim bu kez diyorum bakalım.

finish quantum powerball deneyenler

Doa Sirke Özlü Yüzey Temizleyici: Sirkenin her çeşitini her yerde kullanıyorum sanırım. Bununda kokusunu beğendim ama son zamanlarda dikkatimi çeken nokta parkelerde iz iz kalması. Acaba viladanın bezinden mi diyorum emin olamadım, farklı marka aldım bu kez. Aynı sorun olursa bezini değiştireceğim, belki yeniden alabilirim çünkü çok amaçlı bir ürün: Lavabo, duş, banyo küveti, evye, seramik, fayans, armatürlerde de kireç, yağ ve sabun artıklarını temizliyor. 

Temizlik sirkesi kullananlar

Kavaklıdere Beyaz Sirke: Özellikle sebze ve meyveleri yıkarken kullansamda bazen yer suyuna kattığımda oldu, mutfak dolabını silerken kullandığımda. Onlarda bile iş görüyor. Genelde tekrar tekrar meyve sebze yıkamak için bunu alıyorum.

cif jel tüm yüzeyler kullananlar

Cif Jel Tüm Yüzeyler - Yasemin Ferahlığı: Blogta arattım Cif jel' i 5 seneyi geçkin süredir kullandığımı gördüm. Tilki' nin dönüp dolaşıp, geldiği yer mi dersiniz yoksa başka ne denir bilemedim. Ara ara yeni ürün gözüme çarpmaz ise alışveriş sepetimde bir çeşiti oluyor. İşinide gayet güzel yapıyor.

Highgenic Silikonlu Temizleyici: Yine highgenic kelimesini blogta aratırsanız en az 5-6 yıl geriye gideceksiniz. Halen ilk günkü gibi banyo cam ve aynası olsun, toz almakta olsun favorilerimden. Tek sıkıntı püskürtme sırasında yerlere çok temas ederse kayganlığa sebep oluyor, aman ha dikkat edin :)

Bugünkü konukların bunlardı, siz neleri severek kullanıyorsunuz? Favori ürünleriniz varsa yorumlarda buluşalım, sonraki alışveriş sepetimi siz oluşturabilirsiniz.

Yorumlar

  1. bende bulut konsantre gül kokulusunu kullanıyorum çok güzel kokuyor ayrıca çok kalıcı

    YanıtlaSil
  2. Annem bulut u kullanıyor kokusunu seviyor😉 ben çamaşır için deterjanlarda her zaman favorim Sıvı olandır✌️
    Sevgiler
    Makyajlikareler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey