Ana içeriğe atla

NUXE Crème Prodigieuse® Boost

DAHA GENÇ GÖRÜNÜMLÜ BİR CİLT İÇİN YENİ NESİL ÇOKLU DÜZELTİCİ CİLT BAKIMI: Crème Prodigieuse® Boost

NUXE CREME PRODİGİEUSE BOOST

NUXE, kadınları yepyeni bir tensel deneyime davet ediyor: Tazelikle kucaklaşan, cilt tarafından göz açıp kapayıncaya kadar emilen bir doku. Tüm koleksiyon NUXE’ün imzası niteliğindeki koku öğelerini yeniden yorumluyor: Portakal çiçeği, manolya ve vanilya notaları, yasemin çiçeği, pembe liçi ve beyaz odun notalarıyla dans ediyor.

Koleksiyon görsellerine https://we.tl/t-KOeMvfUEdV linkinden ulaşabilirsiniz.

Crème Prodigieuse®Boost 25-39 yaş aralığında maruz kalınan stres, yorgunluk gibi yoğun bir hayat tarzının ve şehir yaşamının getirdiği dış etkenlerin zararlarına karşı çok amaçlı bir düzeltici etki sunuyor. Bir günü 48 saatmiş gibi yaşayan kadınlar, tüm gün koşturma içinde hayatın her anının tadını çıkarmak istiyorlar. Bu yoğunlukta ciltleri her gün yüksek strese, uykusuzluğa, şehir yaşamının kirliliğine ve farklı radyasyon düzeyleriyle karşı karşıya kalıyor. Oksidatif stresin, hücresel stresin ve kollajen hasarının saldırısı altındaki cilt ise, adeta patlamaya hazır bir bomba haline geliyor.

NUXE Yasemin çiçeğinin Aynısefa çiçeği ve hücresel şeker molekülleriyle birleştiği anti- oksidan formüllü Crème Prodigieuse®Boost ile hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. Bu formül ile koşturmalı hayat tarzının hücre düzeyindeki yansımalarına karşı cildin kendi mekanizmaları harekete geçiriliyor. Tazelik, ışıltı ve gençlik parmaklarınızın ucunda!

Crème Prodigieuse® Boost serisinin formülünde anti-oksidan flavonoller açısından zengin Yasemin çiçeği, kollajen sentezlenmesini hızlandıran yüksek düzeyde aktif molekül bileşenine sahip Aynısefa çiçeği ve hücre yenilenmesini destekleyen Riboz (hücresel şeker) bulunuyor.

Ailenin en yenisi: Crème Prodigieuse® Boost Blur – 5 Etkili Pürüzsüzleştirici Baz

Anında mükemmel bir görünüm sunan yeni güzellik rutininiz
Şehir hayatının ve yoğun temponun cilde olumsuz etkilerini tek bir adımda geriye sarın: Renksiz ve pürüzsüzleştirici özelliğe sahip bu çok amaçlı ürün "makyajsız görünüm" trendi tutkunları için çıplak cilt hissi yaratırken, makyajdan vazgeçemeyenler için ise mükemmel bir ten makyajı bazı işlevi görüyor. Sonuç mu? Sadece 15 saniyede kusursuz bir cilt.

5 Etkili Pürüzsüzleştirici Baz
Yenilikçi formülüyle şehir hayatının ve yoğun temponun cilde 5 olumsuz etkisiyle savaşır.

Yaşlanmanın ilk izleri
Yorgunluk izleri
Mat bir cilt
Ton eşitsizliği
Parlama

Doğal bir şekilde cildinizi destekleyecek bir yaşlanma karşıtı teknoloji
Çok yönlü düzeltici Active Complex, cildinizin hızlı yaşam tarzının ve şehirdeki hava kirliliğinin bırakacağı izlerden korunmasına ve mevcut izleri geri sarmaya yardımcı olur.
Cildin mekanizmasını harekete geçiren üç doğal kökenli aktif içeriği bir araya getirir:

Favonoller açısından zengin Yasemin Çiçeği Özü cildin anti-oksidan korumasını harekete geçirir.

Kalendula Çiçeği kolajen sentezini artırır ve ilk çizgilerin ortaya çıkmasını önler.

Riboz, doğal hücre şekeri, hücresel aktiviteyi harekete geçirir ve cildin sıkılaşmasını sağlayan protein sentezine yardımcı olur.

Doğal içeriklere sahip mükemmeleştirici etkili doku
NUXE R&D Laboratuvarları pigment içermeyen, cilt ile dost bir ürünle kusursuz bir ten görünümüne ulaşma hayalini %77’nin üzerinde doğal özlü içeriğe sahip formül ile gerçekleştirdi. Bu başarının sırrı ise sebum fazlasını emerek cildi matlaştıran Natürel Silica Pudra ve eriyerek cilde nüfuz etmesini sağlayan Biomimetik Botanik Yağ'da gizli (içeriğindeki skualen zeytin yağından elde ediliyor). Bu pürüzsüzleştirici bazın cildin dengesini koruduğu klinik olarak onaylandı. Ayrıca komedojenik değil ve asla maske efekti yaratmaz. Doğal “çıplak cilt” bitişli makyajsız muhteşem bir cilt sunar.


Crème Prodigieuse ® Boost serisi:


Blur 5 Etkili Pürüzsüzleştirici Baz: Yaşlanmanın ilk izlerini, yorgunluk izlerini, ton eşitsizliğini ve parlamayı düzeltir. Doğal “çıplak cilt” bitişli makyajsız muhteşem bir cilt sunar.
Fiyat: 200 TL

Enerji Veren Onarıcı Konsantrasyon: Cildinizi gündüz ve gece bakıma hazırlamak için ideal bir baz özelliği taşıyan bu serum, Koreli likit kozmetik ürünlerden esinlenen devrim niteliğinde dokusuyla dikkat çekiyor. Formülünde 2 tür hyalüronik asidi bir araya getiren ürün hem nemlendiriyor hem de görünür bir pürüzsüzlük sağlıyor. İçeriğindeki C vitamini ise cildin parlaklığını artırıyor.
Fiyat: 180 TL

Çoklu Düzeltici Jel Krem ve Çoklu Düzeltici İpeksi Krem: Yasemin çiçeğinin anti-oksidan bileşimini doğal hyalüronik asidin pürüzsüzleştirici etkisiyle birleştiren bu günlük kullanıma yönelik krem, taze ve ışıltılı bir cilt sağlarken diğer taraftan da ilk yaşlanma etkilerine savaş açıyor. 2 farklı dokusuyla her cilt tipine uygun bir ürün alternatifi sunuyor.
Fiyat: ikisi de 195 TL

Çoklu Düzeltici Jel Göz Balsamı: Nazik, ultra tazeleyici formülüyle jel formdaki ürün, içeriğindeki botanik kafein ekstresiyle göz çevresindeki koyu renk halkaları ve şişlikleri hedefliyor, uykusuz bir gecenin izlerini göz çevresinden tek dokunuşla siliyor. Formülde yer alan fındık yağı ise, bu hassas bölgeyi hafif yapısıyla güçlendiriyor.
Fiyat: 180 TL

Çoklu Düzeltici Gece Balsamı: Makademya yağı ile zenginleştirilen, zengin formülüyle cilt gece boyunca kendini yeniliyor. Yasemin çiçeği anti-oksidan bileşimi cildin mekanizmalarını harekete geçirirken Hint İnciri hücre yenilenmesini güçlendiriyor. Sonuç mu? Sabah uyandığınızda ışıltılı, pürüzsüz bir cilt.
Fiyat: 195 TL

*Basın bültenidir.

Yorumlar

  1. Merhaba.Siteniz oldukça hoş ve takip ettiklerim arasında.Zaman ayırıp yeni açtığım bloguma göz atıp takip ederseniz memnun olurum.Sağlıcakla Kalın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey