Ana içeriğe atla

GRATİS İNDİRİM ALIŞVERİŞİ - TEMMUZ AYI

gratis indirimi, watsons, rossmann,eveshop, cosmetica, indirim alışverişi

Gratis' in sürekli yaptığı efsane indirimlere muhakkak denk gelmişsinizdir. O nedenle ufak ufak alışverişler kaçınılmaz oluyor benim için. Bu kez güzellik blogumda paylaşacağım ürünlerin bir kısmı ihtiyaç bir kısmı meraktan.
Bakmıyor gibi çek, doğal olsun :)
Fotoğraf çekimini sevgili kedim Mario biraz sabotaj etse de güzel kareler çıktı ortaya. O nedenle onu paylaşmadan geçemeyeceğim :)


Beyefendi yorulup ortaya da yatıverdi. Neyse onu alıp yatağına bıraktıktan sonra gelelim asıl konumuz olan gratis indirim alışverişine :

gratis indirimi, gratis bayram indirimi, gratis büyük yaz indirimi

İlk olarak Bee Beauty' nin sınırlı üretim olan duş jellerinin kokusuna bayıldım. Calm Summer ve Melon Carnival kokularına bayıldım. 3 farklı çeşidi vardı. Limition Edition olan bu serideki yeşil olan Şıpsevdi sakızların kokusu gibi karpuzlu şekerli; o mükemmel kokuyu alınca atıverdim sepete. Diğeri ise Hindistan cevizi ve vanilya kokuyor. Talep etsem ikisini bir arada bulamazdım. Kalıcılık ve işlevine emin olsam 2'şer tane alırdım. 1 alana 1 bedava olarak 15 TL' ye aldım. 

Morfose Milk Therapy Kremsi Süt Şampuan: Daha önce Milk Therapy' nin saç kremi, suyunu da kullanmış ve mis gibi kokan saçlarım için hep ne kullanıyorsun sorusunu cevaplamıştım. Uzun zamandır kullanmadığım bu seriden şampuan alarak özlem giderelim diyorum. 11.95 TL' ye aldım.

Morfose Milk therapy kremsi süt şampuan, cleat bitkisel sentez, rexona, bee beauty limited edition, splat senstive white


Clear Kepeğe Karşı Etkili Besleyici Şampuan - Bitkisel Sentez: Eşimin denebunu kutusundan çıkmıştı. Şimdiye kadar reklamlarda gördüğünüz veya görmediğiniz çoğu ürünü denemiş, kimi zaman hiç sonuç alamamış, kimi zaman geçici çözümler bulmuş biri olarak kolaylıkla ulaşabileceğiniz uygun fiyatlı kepeğe etkili çözümü bulduk! Eşime tekrar aldım. Umarım uzun soluklu bir ilişkileri olur =)

Rexona Motion Shower Fresh: Yaz aylarında deodorant kullanımı hayli artınca sepete düşünmeden atıldı. Ayrıca böyle şampuanla birlikte 2'li olarak almak çok daha uyguna geliyordu. Bu ikili paketi 18 TL' ye aldım.
sesu ağda, ağda çeşitleri, epilasyon, buz lazer, lazer epilasyon, evde epilasyon

Sesu Roll on Kömürlü Sir Ağda: Kömürlü olması ile dikkatimi çekti. Aslında kullandığım üründen memnunum ama merak işte :) İndirimde 10 TL gibi fiyatı vardı. Değer mi peki diyenlerdenseniz, instagram paylaşımlarıma ve ya birkaç güne gelecek olan yazıma bakabilirsiniz.

Splat Sensetive White: Evdekilerin bitmesine az kaldı. Sonuncu paketi açmadan yedek bir şeyler alayım indirimde iken diye düşündüm. Sıkı takipçilerim bilir, Splat güvendiğim diş markalarından. Sık sıkta çeşitli ürünlerini deniyorum. 11.95 TL' ye aldım.

Benri Yara Bandı: Hem çantaya, hem eve hem de öğretmen dolabına birer kutu koydum. Bazen ciddi ihtiyaç olabiliyor.

Son yaptığım alışveriş bu şekildeydi. Toplam 71.55 TL ödedim. Gratis büyük yaz indirimi bugün başladı. Bu indirimi es geçerim diye düşünüyorum, yine de instagram paylaşımlarıma bakabilirsiniz.

Sevgiler,

İlke.

Yorumlar

  1. şu duş jellerini koklamayı unutuyorum hep merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğendim kokularını, duşta ve sonrasında göreceğiz sonucu =)

      Sil
  2. Güle güle kullan, ben de duş jellerini merak ettim, hazır ihtiyaç varken bir bakayım...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey