Ana içeriğe atla

Uyku Standartlarınızı Değİştİrecek Yatak Modellerİ


Sağlığınızı destekleyen ve uyku kalitenizi iyileştiren yatak modelleri Yataş Bedding koleksiyonlarında  özel tasarımlarla sunuluyor. Yatak odası dekorasyonlarında fark yaratan, son teknolojilerle donatılmış yatak tasarımlarında farklı dekorasyon stilleri için özel seçenekler bulunuyor. Fonksiyonellik ve şıklığı bir arada sunan, modern tarzlara sahip en iyi yataklar bu koleksiyonlarda yer alıyor.



Modern Teknolojilerle Tasarlanmış Yatakları Keşfedin

Farklı ihtiyaçlar için daha konforlu ve daha sağlıklı yataklar tasarlayan Yataş Bedding, dünyanın en iyi yataklarında kullanılan yay teknolojileriyle donatılmış yatak serileriyle sizi tanıştırıyor. Uyku esnasında vücut hareketlerinize uyum sağlayan bir yatak istiyorsanız, kişiye özel konfor vadeden Zero Gravity yatak modeli yatağınızın sadece size özel olmasını sağlıyor.

Vücut şekline göre yumuşaklık ve sertlik sunan Hourglass Air Yatak modeli vücudunuzun ihtiyacı olan yatak konforunu yaratıyor. Yorgun uyanma sorununu ortadan kaldıran  ekstra konfor özellikleriyle  Ergocoil Infinity Yatak modeli uyku kalitenizi arttırıyor. Yataş koleksiyonlarında yer alan en iyi yataklar arasından ihtiyacınız olan uyku standartlarını sağlayacak yatak seçimini kolaylıkla yapabilirsiniz.



Son Teknoloji Yatak Tasarımlarında Öne Çıkan Özellikler

Vücutta biriken statik elektriği uzaklaştırma gibi modern teknolojilere sahip yatak modelleri, Yataş Bedding'in yeni yatak teknolojileri arasında yer alıyor.  Terlemeyi önleyen, fiziksel özelliklere uyum sağlayan, uyku kalitesini arttıran özel teknolojilerle donatılmış yataklarda, farklı estetik tasarım özellikleri sunan modeller bulunuyor. Teknolojik donanım ve tasarım özelliklerine göre yatak fiyatları değişiyor.

Ekstra omurga desteği sağlayan, yazlık ve kışlık olarak kullanılabilen Star Yatak modeli, fiziksel sorunlar yaşayanlar için ideal bir yatak seçeneği olmasıyla öne çıkıyor.  DHT yay teknolojisiyle kişiye özel uyku konforu sağlayan Vesta Yatak modeli ve her mevsim kullanım imkanları sunan Five-Z yatak modeli, üstün konfor özellikleriyle tercih edebileceğiniz yatak modelleri arasında yer alıyor. Five-Z yataklarda kullanılan uzay teknolojisi, kan dolaşımını hızlandıran bir etki sunuyor.



Lüks Yatak Konforunu Kendinize Hediye Edin

Dünyanın en iyi yatak teknolojileriyle donatılmış lüks yatak konforunu, Yataş tek kişilik yatak seçeneklerinde bulabilirsiniz. Akıllı teknolojilerle donatılmış lüks yataklar fiziksel özelliklerinizi tanıyarak size özel yatak haline geliyor. Kusursuz omurga desteği sağlayan Hi-Low yay sistemi bulunan yatak modellerinden King Master 10.000 tatak modelini tercih ederek, lüks yatak konforunu yaşayabilirsiniz.

Lüks yatak konforunu çift kişilik yatak modellerinde sunulan özel koleksiyon serilerinde de bulabilirsiniz. Yeni evli çiftler için özel tasarlanmış Wedding Premium yatak modeli, eşlerin uyku sırasında birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmesini önleyen teknolojisi ile çiftler için yepyeni bir uyku deneyimi sunuyor. Özel bel desteği isteyenler için UltraWaist Bel Destek sistemine sahip Ergocoil Infinity yatak, iki kat konfor sunan yatak modelleri arasında yer alıyor. Neye ihtiyacınız olduğunu belirleyerek Yataş Bedding'in kişiye özel lüks yatak konforunu deneyimleyebilirsiniz.



Bebeğiniz için Özel Tasarım Bebek Yatak Modellerini Tercih Edin

Bebeklerin omurga gelişimine doğru desteği veren, yüksek güvenlikli ve hijyenik özel bebek yatak modelleri Yataş bebek koleksiyonu içinde sizleri bekliyor. Bebekler için özel teknolojilerle üretilen bebek yatakları; Miniko, Bebiş, Yumurcak ve Agu tasarım serilerinde farklı ihityaçlara cevap veriyor. Koruma bariyeri olan, pamuksu yumuşaklık sunan, bebeğinizin vücuduna göre şekil alabilen bebek yataklarını güvenle tercih edebilirsiniz.

Yataş Bedding yatak modelleri bebeklerinize çok daha kaliteli ve güvenli uyku standartları vadediyor. Yataş yenilikçi teknolojileri ile bebek gelişimine özel yatak standartları sağlayan yatak modelleri sunuyor.  Bebeğinizin yatağı, onun fiziksel özelliklerini tanıyarak sağlıklı gelişebileceği uyku pozisyonunda uyumasını sağlıyor. Bebeğiniz için özel tasarım bebek yatağını Yataş bebek yatak koleksiyonundan seçebilirsiniz. 

Uyku standartlarınızı iyileştirecek, aradığınız özelliklerde yatak modellerini Yataş Bedding son teknoloji yatak tasarımları arasında bulabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlara hitap eden yenilikçi teknolojilerle donatılmış Yataş Bedding ürünleri yıllar boyunca sorunsuz uyku keyfini garantiliyor.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey