Ana içeriğe atla

Mineaderm Phyto White Skintone Corrective Complex İncelemesi

Leke, sivilce izlerini azaltan krem önerileri
Mineaderm Phyto White Skintone Corrective Complex 
Sevgili HuzunSarisi blogun sahibi Nihal abla sayesinde yeni yıl öncesi, yeni bir firma olan Mineaderm ile tanışmıştım.  Dermokozmetik markalar arasında adından söz ettiren Mineaderm markası, AKS Kozmetik Laboratuvarlarında üretilmekte. Markanın mottosu '' Bitkisel kök hücre teknolojisi ile cildin 7 sorununa çözüm bulmak '' . Cilt için zararlı olan kimyasalları bulundurmayan marka bitkisel içerikli. Özenle seçilmiş etken maddeler, eser miktarda değil daha yoğun oranda içerikte olduğu görülüyor.
Ciltte oluşan leke görünümünü düzenleyen kremler

Güzellik blogumun bugünkü konuğu ise Mineaderm Phyto White Skintone Corrective Complex. Leke karşıtı aydınlatıcı bakım kremi, bitkisel kök hücre teknolojisi ile (plant stem cell tecnology) üretilmiş. 

Ürünün dış ambalajında yazanlar şu şekilde: İçeriğinde VCIP, Belides, Regenistem Red Rice, Shea Butter, Retinyl Palmitate, Niacinamide ile leke sorunu ve renk tonu eşitsizliği yaşayan ciltlerin, doğal rengini korumaya, canlı görünümünü yeniden kazanmasına ve yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Ciltte oluşan güneş lekeleri, yaşlılık lekeleri ve sivilce izlerinin görünümünü düzenler.
Aydınlatıcı Leke Kremi Kullanımı

İlk defa bloguma gelenler için cildimin karma olduğunu hatırlatarak, görüşlerimi paylaşmaya başlayayım. Ürünü cildime ince bir tabaka şeklinde sürüp, emilinceye kadar masaj yapıyorum. Çok hızlı bir şekilde emiliyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Rahatsız edici bir kokusu yok. Cildim sabah uyandığımda bile yumuşak ve nemli oluyor. Cildimi yağlandırmadan nemlendiriyor bu da benim için büyük bir artı.

Ürünü sabah akşam günde 2 kere kullandım. 1,5 pompa ürün tüm yüzüme ve boynuma fazlasıyla yetti. Krem kullanımına bazen eşimde ortak oldu. Bittiğinde en çok üzülenin o olduğunu söyleyebilirim. Kremi kullandığım sürece cildimde hiç kuruluk yaşamadım.

Sevdiğim bir yanıda pompalı şişe tasarımı sayesinde hem ürün hava almıyor hem de kreme elim direk temas etmediği için sterilliği bozulmuyor.

Güneş lekeleri nasıl geçer?

Leke karşıtı etkisi için diyebileceğim içeriğindeki Belides aktif içeriği melanosit aktivitesini azaltarak yaşlılık lekeleri, renk bozuklukları ve çillere karşı homojen bir cilt dağılımı sağlıyor.

Ürünü yaklaşık 3 ay kadar sürede bitirdim. Boyutu 50 ml ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Başladığım günkü cildimde bugünkünü kıyasladığım zaman mevcut olan lekelerimde azalma var. Cilt tonum daha eşit ve canlı. Bazen cildime hiçbir ten ürünü sürmediğim oluyor ve hangi bb krem var yüzünde diye soranlarla karşılaşıyorum. Cildimde renkli bir eşitleyici olmadığı zaman bebeksi bir tenim yok, bu nedenle bu tip yorumlar alıyor olmak beni şaşırttı ve mutlu etti.


İlerleyen zamanlarda güneş kremleri, peelingleri ve aklımda olan birkaç ürününü daha alıp hem denemek hem de deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. İçerik olarak güzel olan markanın, ürün yelpazeside oldukça geniş. ( http://tr.mineaderm.com/ana_sayfa/ )  Ürünlere yetkili eczanelerden ve online eczanelerden ulaşabilirsiniz.

Yaz ayına girmek üzereyken ve mevsim bahar olmasına rağmen sıcaklıkların normalin üzerinde olması cildimize biraz daha özenli olmamız gerektiğini göstermiyor mu? Sizler varolan lekeleriniz için ya da lekelerden kurtulmak için hangi yolları izliyorsunuz? Leke karşıtı Mineaderm ürünlerini farklı cilt tiplerinden kullananlar varsa aşağıya düşünce, öneri ve yorumlarını bırakırsa sevinirim. 

Lekesiz bir ciltle kalın!

Yorumlar

  1. Markayı duydum ama henüz deneme şansım olmadı. Lekelerde işe yarıyorsa önümüzdeki kış için düşünebilirim bu seriyi.

    YanıtlaSil
  2. Lekelerim için bir urun kullanmıyorum ama bu markayı düşünebilirim. Cildi yapış yapış yapmayan ürünler her zaman favorim . Cilt tipim benimde karma o yüzden seveceğimi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. bu yok bende ama sprey toniği ve yıkama köpüğünü sürekli kullanıyorum bu ara ve çok sevdim..serumu da en kısa zamanda deneyeceğim ..

    YanıtlaSil
  4. Ben de başlayacağım bu ürüne. Belirgin göze batan bir lekem yok ama renk eşitsizliği sorunum için ciddi anlamda ümitliyim.
    bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey