Ana içeriğe atla

#BİKUTUBİTENLER - 46

Aralık ayından bu yana bitenlerden sizinle paylaşmak istediklerimi ayırdım. Eskisi kadar ürün biriktirmiyorum sanırım. O nedenle kısa ve öz bir yazıyla sizinleyim;

1. Le Petit Marselliais Vanilya Sütü: Geçen ay Kiler Market'te alışveriş yaparken karşılaşmıştım. 400 ML boyu 5-6 TL gibi oldukça uygun bir fiyata inmişti. Kokusunu ve yapısını oldukça sevdik. Keşke bir iki tane yedeğini de alsaymışım :)

2. Huncalife Bioten Tea Tree Oil Shampoo: Uzun zamandır değiştirmeden evde bulundurduğum tek şampuan. Denemekten vazgeçmiyorum orası ayrı ama her zaman el altında yedeği vardır. Küçük beyimiz Mario bile çok seviyor =)))

3.Bubble Mask- Lavanta: Verdiği etki, beklerken köpürmesi sırasındaki eğlenceyi sevsemde, cildim de büyük bir etkiye yol açtığını gözlemlemedim. Elimdekiler bitene kadar deneyimleyip, düşüncelerim değişirse blog yazısında sizlerle paylaşırım.

4. Dentasave Ağız Kokusu ve Günlük Bakım İçin Ağız Çalkalama Suyu: İsmini yazarken yoruldum! Bu markanın ağız suları son zamanlarda kullandığım ve beğendiğim ürünler arasında. Zaten devamlı takipçiler, daha önce paylaştığımı da farkedecektir. Ürüne Rossmann' dan ulaşabilirsiniz.

5. Huncalife Just For Men Power Deodorant: Eşimin son zamanlarda denedikleri arasında en beğendiklerinden. Yeniden sipariş girerken, muhakkak alınacak!

6. Colgate Optic White Diş Macunu: Daha önce youtube'de bitenler videosu çektiğim zaman bu üründen bahsetmiştim. Halende fikrim değişmedi. Ara ara şans versem de ben etkisini gözlemlemedim.

7. Rituel de Beaute Burun Bandı: Bu ürünü kullanmaya başlıyalı 2 sene oldu mu? O gün bugündür daha iyisine denk gelmedim. Herkesin kolaylıkla BİM'de bile bulabileceği, fiyat olarak uygun performans olarak benzerlerine tekme atan ürün :D

8.İOSB Topkapı Koleji Parfümü: Bizim okulun Kimya bölümünün üretimiydi. Lancome La Vie Est Bella' nın aynısıydı. Fakat ilk 20 gün mükemmel olan kalıcılık ve koku, daha sonra sadece alkol gibi bir koku şeklinde kaldı. İnanıyorum daha iyisi olabilir :D

9.LR Karolina Kurkova Parfüm: Sanırım bir katalog ürünü olarak aldığım parfümler arasında en pahalısıydı. 130 TL civarı bir fiyatı vardı en son gördüğümde. Parasını hakediyor mu? Evet! Yazısını okumak isterseniz, renkli yere tıklayabilirsiniz.

10. Miniso Sport Men's Fragrance: Eşime aldığım ve kokusunu oldukça beğendiğim bir parfüm oldu. Miniso' da güzel ve çeşitli parfümlere her gitmeme bakıyorum. 29-49 TL arası fiyata, güzel kokulu parfümler var.

11. Essence The Gel 54 Dream On Oje: Essence' den aldığım ojeler arasında en sevdiklerimden biriydi diyebilirim. Elimde benzeri var, bir ara bulursam tekrar alabilirim :) Blogta detaylı yazısı var.

12. Cyrene %2 AHA : Eskiden sürekli alışveriş yaptığım markadan elimde kalan son bir iki ürün var. Bu ürünün büyük boyundan da birkaç şişe bitirmişliğim var. Hatta blogta detaylı görüşlerimi okuyabilirsiniz. 

13. Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili: Sevgili Neutrogena ailesinin ilk yolladığı paketten çıkmıştı. O gün bugündür, kaç kere tekrar aldım bilmiyorum ama yapısını sevdiğim için seyahatlerde valize, makyajın ilk fazlalıklarını almak için vs. hep elimin altında! Yazısı yine blogta mevcut :)

14.Prima Islak Mendil, Sleepy Islak Mendil: İkisinide sürekli alıyorum. Çoğu ıslak mendil gibi hemencik kuruyup girmiyor. 

Son olarak Benri kare pamuk ve Kotex gecede severek kullandığım ürünler. Ped olarak tercih Orkid Gece, Orkid Infinity veya Kotex oluyor. Kare pamuk alacaksam genelde Benri, normal disk pamuklarda ise hangisine denk gelirsem atıyorum sepete =)

Son aylarda benim bitirdiğim ürünler bu şekilde. Ortak bitenlerimiz var mı?


Yorumlar

  1. Burun bandı benimde uzun zamandır favorim. Fiyatına göre çok çok iyi🖒

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, çok marka denedim daha iyisine denk gelmedim :)

      Sil
  2. Le petit duş jelleri benim favori ürünlerim arasında,essence ojenin rengi çok güzelmiş. Yenilerine sağlık diyelim o vakit :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LPM duş jelleri benimde favorim oldu. Bir daha indirime denk gelirsem seri olarak donatacağım evi :D

      Sil
  3. güzel bir temizlik olmuş. Cyrene %2AHA yı ben de severek kullandım. KK parfümü de merak ettim doğrusu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. LR yapan birine denk gelirsen kokusuna bak muhakkak :)

      Sil
  4. Biriktirdiklerin bunlarsa burada olmayan da epey olmuştur diye düşünüyorum, gelsin yeniler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmayacağım diye çok attım, sonra dur şundan bundan bahsedeyim derken geri biriktirmişim :)

      Sil
  5. baya ürün bitmiş yaşasın yeni deneyimler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, şimdiden bir bu kadar yeni biten var bile =)))

      Sil
  6. bitenleri okuyunca kendimi mutlu hissediyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hem yazarken hem de okurken mutlu hissediyorum =)

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Yazıyı yazarken yeni ay birikenlerine baktım, kesinlikle yenileri gelmeye hazır :D

      Sil
  8. Ne çok ürün bitmiş İlke.. Darısı başıma diyelim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı başına o zaman. Aslında çok daha fazla biten vardı da, çok defa bitirdiğimde yer almış olanları atıyorum arada. :D

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey