Ana içeriğe atla

Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme Etkinliği - 4


Hüzün Sarısı Blog sahibesi Nihal, gelenekselleşen Aktif Blog Yazarları arasındaki Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4 etkinliğini gerçekleştirdi. Geçen seneki etkinliğe okulda veli toplantısı olunca katılamayıp, çok üzülmüştüm. Bu sene allahtan denk gelmedi ve güzel bir günü hep birlikte paylaştık.


Etkinlik ayrıntılarına gelecek olursam; 'Etkinliği Şişli Down Kafede yapalım mı ?' diye bir soru sorunca Nihal, hepimiz bunun çok güzel ve ince bir fikir olduğunu düşündüğümüzü söyleyerek, severek kabul ettik. Hepimizin aklında 'Çorbada tuzumuz olsun' fikri vardı aslında. Fakat bu seneki etkinliğimizin marka sponsoru Mineaderm büyük bir nezaketle tüm günün sponsoru olduğunu bildirdi. İncelikleri için Gökhan Beye ve ekip arkadaşlarına tekrar teşekkür ediyorum.  Mekan sıcak mı sıcak bir ambiyanstaydı, çalışanlarda oldukça özveriliydi. Onlarada teşekkürlerimi borç bilirim.


Firmanın sunumundan önce bizim için hazırlanmış lezzetli menümüz ile atıştırmaya başlarken, bir yandanda sohbet edip bol bol gülüştük. Daha sonra çaylar ve tatlımız eşliğinde Nihal' in açılış konuşması ve tam ardından Pazarlama Müdürü Gökhan Bey konuşmayı devraldı.


Aks Kozmetik' in markalarında biri olan Mineaderm, dermokozmetik konusunda oldukça iddaalı. Cilt bakımı ürünleri içinde kullandıkları patentli aktif bileşenlerin ödülleri bile var. Kök Hücre, N Capsul, Fosfolipit ve Liposome Teknolojisi ile akne, leke ve saç gibi birçok sorun için ürün yelpazesine sahipler. İstanbul Bölge Medikal Sorumlusu Üzeyir Bey ve Aylin Hanım katkılarıyla marka ve ürünler ile ilgili detaylı sunumu dinleyip, merak ettiğimiz sorulara cevaplarımızı aldık. Mineaderm Anti Wrikle  Serum ve Makyaj Sabitleme Vaadi olan Toniği denedik.


Sunum ardından firmanın bize bir süprizi daha olduğunu öğrendik. Kura ile 2 kişiye çeyrek altın verdiler. Şanslı talihliler sevgili Nihal ve Ayşegül oldu. Daha sonra hem markanın cilt tipimize göre olan ürünlerinin olduğu paketlerimizi ve yılbaşı için her birimize alınan özel hediyelerimizi de bizlere takdim ettiler. Gerçekten hem aşırı düşünceli hem de nazik olan firma hepimizin gönlünü süprizleriylede fethetti desem yeridir.

Mineaderm Markasının hediyeleri

Ardından Noel anne gibi Kırmızı Benekli Şeker Poşetlerle Sevgili Blogluyorum Gökçe' nin ortaya çıkıp, herkese bir hediyesini olduğunu açıklayana kadar bol süprizli güne mole vermiştik ki adeta ardı arkası kesilmiyordu :)


Blogluyorum' un hediyesinin sunum şıklığı

Gökçe Esaderm' den hepimize Microblanding Kaş Kontürü & Aqua Peel Cilt Bakımı hediye etti. En kısa sürede Esaderm' e uğrayıp cilt bakımından faydalanmak istiyorum ve güzel hediyesi için Gökçe' ye teşekkür ediyorum. 


Şerife - Nisa - Yasemin ile fotoğrafımız;

Etkinlikte hediyeleşme eşim sevgili Elit Salem Cadısı blogunun sahibi Nisanur' du. İkimizde birbirimize hediye paketlerimizi verdik ve heyecanla paketlerimizi kurcaladık.

Nisa'nın hediyeleri <3

Sevgili Şerife ile fotografımız;

Güzel bir gün geçirmemiz için 10 aktif blog yazarını buluşturan Nihal'e ve sponsor markamız Mineaderm' e fotoğraf çekiminde yardımcı olan Ayşegül'e, gazeteci Funda Erkoç' a teşekkür ediyorum. Umarım en kısa sürede tekrar bir araya geliriz.

Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4 - Mineaderm 

Etkinlik basın ve gazetede;





Sevgiler!








Yorumlar

  1. Canım çok güzel bir gündü. Hediyelerini güle güle kullan. Hepsi birbirinden güzel, sevgiler ...

    YanıtlaSil
  2. Geldiğin için ve bu güzel yazı için teşekkür ederim canım. Yeni etkinliklerde bir arada olmak dileğimle 🌹

    YanıtlaSil
  3. hediyelerinizi güle güle kullanın :) Gökçe'yi de aranızda görünce çok sevdindim :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir gün geçirdik .-)) tanıştığımıza çok sevindim sevgiler .-)

    YanıtlaSil
  5. Mekan seçiminden etkinlik sunumuna her şeyiyle çok güzel planlanmış bir gündü.Bu etkinlik aracılığıyla tekrar bir araya geldiğimize de çok sevindim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey