Ana içeriğe atla

Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili

Şimdiye kadar birçok markanın makyaj temizleme mendilini kullandım. Bu tip denediğim ürünler 3 ila 20 TL arasında değişmekle birlikte genellikle indirim zamanlarında çok uyguna tekabül etmekte.

 Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili
Neutrogena Hydro Boost Serisi ( Makyaj Temizleme Mendili, Jel Temizleyici ve Makyaj Temizleme Suyu )
Bugün başlıktan da tahmin edeceğiniz gibi konuğum Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili. Aslında bugünkü yazımda size 2 yeni üründen bahsetmek istiyordum ama Besleyici Ayak Kremi ile ilgili fikirlerim henüz netleşmediği için daha sonra ayrı bir yazı ile görüşlerimi paylaşacağım. Şimdi önce firmanın vaadlerinden bahsedip; sonra ürünle ilgili kendi görüşlerimi size anlatayım.

Firmanın ürün ile ilgili vaadleri;

YENİ Neutrogena® Hydro Boost® Serisi’nde cilt bakım rutininiz için ihtiyacınız olan her şey bir arada. Su ile tazelenen cildiniz, sıkı ve capcanlı.

Ferahlatıcı bir temizleme losyonu içeren yumuşacık Yeni Hydro Boost® Makyaj Temizleme Mendili, suya dayanıklı maskara dahil ciltteki makyajı ve kiri anında çıkarırken aynı zamanda cildinizi neme doyurur. Hyaluronik Asit içeren patentli bir temizleme teknolojisiyle geliştirilen Hydro Boost® Temizleyiciler, cildi etkili bir şekilde temizlerken aynı zamanda suyu cilde hapsetmeyi sağlayan cilt bariyerini korur. Her kullanımdan sonra cilde ferahlık hissi verir ve cilt yumuşacık olur.

Neutrogena® Hydro Boost® Makyaj Temizleme Mendili
  • Günlük kullanım için uygundur.
  • Hassas ciltler için uygundur.
  • Suya dayanıklı maskara ve ruju kolayca çıkarır.

 Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili Deneyimi
 Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili
Gelelim ürünle ilgili benim görüşlerime;

* Kokusuz ürünleri tercih ediyor olsam da kokusu gerçekten çok güzel.
* Mendilin yapısı yüzünüzü yormayacak kadar yumuşak, nemli ve dokusu içerdiği losyondan ve hyaluronik asitten olsa gerek cildi kurutmayacak kadar da iyi.
* Cildimde bıraktığı yumuşak his ve temizlik hissi güzel. Fakat ferah bir his bırakıyor derken, ferahlıktan beklentimle örtüşmedi diyebilirim :)
* Günlük kullanıma uygun olsa da ben genellikle daha pratik olmam gerektiği zamanlarda, yoğun makyaj yaptığım zaman ilk fazlalığı temizlemekte, makyaj sırasındaki hatalar için tercih ettim.
* Suya dayanıklı ruju temizlemekteki etkisine onay verebilirim fakat suya dayanıklı maskara kullanmadığım için bununla ilgili yorum yapamamaktayım.
* Kullanım sonrası cildimi kurutmadı. Yapış yapış bir histe vermedi fakat her zamanki gibi tekrar yıkamayı tercih ettim.
* Bu tip mendillerde tek sevmediğim nokta yapışkanlı ambalaj. Kullandıkça aşınan tasarım  dikkatli kapatılmaz ise mendillerin kurumasına sebebiyet verebiliyor.

Seyahat çantalarımın vazgeçilmez ürünü olan makyaj temizleme mendilleri ile muhakkak cildimdeki makyajı ya da güneş kremini temizliyorum. Evet tam teşekküllü bir temizlik ve bakımın yerini tek başına tutmayabilir. Fakat hiç temizlemeden uyumanın cilt için ne kadar zararlı olduğunu düşünecek olursak, böyle pratik ürünler kurtarıcı olabiliyor <3

Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendilleri yaklaşık olarak 10 ila 15 TL civarında.

Makyaj temizleme mendilleri hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Önerilerinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın.

Sevgiler.

*Makyaj temizleme mendili ve ayak bakım kremi tarafıma denemem için Neutrogena tarafından yollanmıştır. Diğer ürünler tarafımca satın alınmıştır. Görüşlerim objektiftir.

Yorumlar

  1. Ayak kreminden memnun kalmıştım, diğerlerini de merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Hmm, çok da mucizevi değilmiş gibi geldi bana... ama indirim zamanında deneyebilirim :) Güle güle kullan İlke'cim :)

    YanıtlaSil
  3. mendili indirimde alıp deneyebilirim bakalım..

    YanıtlaSil
  4. Mendili deneyeceğim sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. yaz aylarında ayak kremleri vazgeçilmezim bu markanın el kremleri hariç diğer ürünlerini denemedim. elimdekiler bitince dış görünüşleri de oldukça albenili olan bu ürünleri denemek istiyorum, çok bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de alacaktim gördüm geçen gün. Neutrogena sevdigim bir marka.

    YanıtlaSil
  7. seyahatlerde oldukça seviyorum bende bu tip mendilleri, bi de çok yorgun olduğum akşamlarda (:

    YanıtlaSil
  8. Neutrogena ürünlerini kullanmayı seviyorum.İki ürün de çok güzel.
    https://www.kendimutfagindasef.com/buzdolabinda-ankastre-sikligi.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için kıymetli fakat lütfen link içeren yorumlar bırakmayınız. Bu tip içerikler yayınlanmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

HADA LABO TOKYO 3 HYALURONİK ASİT İÇEREN KIRIŞIK KARŞITI LOSYON VE GÜNDÜZ KREMİ İNCELEMESİ

Gratis' te satışı yakın zamanda başlayan içeriğinde Hyaluronik asit, Kolajen, Retinol, Ginseng, Lactobasillus gibi fermetler ve peptitler gibi önemli içerikler ile drugstore de bulunan, kalbimin çarpmasına sebep olan bir marka ve ürünlerinden bahsedeceğim bugün sizlere: Hada Labo Tokyo serisi. İçerik, fiyat ve performans açısından muhtemelen markayı farkettikçe ve denedikçe çoğu güzellik blogunda göreceğiz.  Aslında  Japonya'da en çok bilinen ve satan markası Hada Labo markasının daha ulaşılabilir ürünleri, birçok ülkede Hada Labo Tokyo olarak piyasaya sürülmüş. Detaylı araştırınca Polonya' da Rohto ilaç firmasına ait Dax Cosmetics tarafından üretildiğine ulaştım. Sitelerinden bakınca Cashmere, Celia, Dax Men, Dax Sun, Perfecta, Yokskine gibi bilindik markalarla piyasada yer ettiklerini görüyorsunuz. Hada Labo Tokyo' nun Türkiye' ye gelen ürünlerinde temizleyici, losyon, serum, göz kremi ve nemlendirici kategorilerinde olmak üzere toplam 8 farklı

HİJYEN SİLAHLARIM - #evdekal TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - BİTENLER 12

#evdekal demeye devam ettiğimiz şu günlerde Covid-19 sebebiyle özellikle hijyen ve temizliğe daha önem verir olduk. Bir kere silsen acaba şöyle olur mu dur şöyle de yapayım diyoruz. Psikolojik olarak, temizlik takıntısı olanların korona öncesi durumlarından farkımız kalmamış olabilir :) Hal böyle olunca düzenli kullanım sonucu biten temizlik ürünlerini sizler için bloguma yazayım dedim. Hazırsanız; başlayalım! Highgenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici: Evdeki ürün bitti, kaçıncı yedeğim bilmiyorum indirimde 8 TL gibi bir fiyata görüp yedekledim. Birkaç gün önce fırında mangal tarzı bir şeyler yapınca baya battı ortalık. Eşim sağolsun ben temizleyeyim yağ çöz ile dedi. Eski bitmek üzere olan farklı bir marka ürünü denedi bu ne ya işe yaramıyor dedi. Sonra açıp bunu verdim, bu neymiş ya çok iyi akıttı götürdü dedi :D Köpük formundaki ürünü temizleyeceğiniz yere sıkın. 5-10 dk bekletin eğer fırınsa 1-2 saat kadarda bekletebilirsiniz. Sonra nemli bez veya süngerle

AVON FULLSPEED VIRTUAL ADRENALINE EDT - ERKEK PARFÜMÜ İNCELEMESİ

Hayatı limitsiz yaşa! şeklinde sloganı olan AVON  Fullspeed serisine ait yeni bir erkek parfümü nden bahsetmeye geldim: Virtual Adrenaline Babalar günü için hediye önerisi arayanlar varsa bu önerim hem uygun fiyatlı hem de yazın kullanmaya uygun bir erkek parfümü! Öğrencilik zamanında eşim Fullspeed' i beğenerek kullanmıştı. O nedenle geçen yaz yeni çıkan Avon Fullspeed Nitro Edt 'yi  (  Okumak için ismine tıklayın.)  denemesi için almıştım. Hatta blogta yazısını yazdığım parfümünde yine koku notaları çok azdı. Bu nedenle anlatması sanırım kolay olacak :) Fullspeed Virtual Adrenaline, sıkar sıkmaz enerjik ve yüksek bir koku ile sizi karşılıyor. Eşim kokunun kendisine denizi hatırlattığını söylüyor. Kendisi ile hemfikir olmak dışında ekleyeceklerimde var. Ege veya Akdeniz' de  bir çamlık kenarında denizden çıkıp oturmuşum da kokuyu içime çekiyorum. Virtual Adrenaline kokusunun aklıma getirdiği ortam tam da böyle! İlk sıktığımda odunsu, amberimsi, narenciyey